Sikkerhed, social networking, task manager, VoIP og VPN

Tilbage til oversigten

Sikkerhed

Avira AntiVir: Du skal selvfølgelig beskytte din virksomhed med en solid antivirus-pakke, men de store navne kan være meget dyre.

Avira giver sikkerhed på individuelle pc'er gratis (hvis du kan klare én annonce-popup om dagen), men hvis du har brug for beskyttelse af filer og mailservere eller andre centrale tjenester, kan Avira også klare det til en overkommelig pris.

Pris: Varierer afhængig af niveau af beskyttelse.

Social networking

LinkedIn: Når du har brug for at finde medarbejdere, leverandører, serviceudbydere eller endda outsourcing-partnere, har LinkedIn vist sig at være et uvurderligt værktøj for mange virksomheder. Men det bedste ved LinkedIn er en funktion, der først viser sig, når man har brugt tjenesten et stykke tid:

Efterhånden som du udvider dit netværk - anbefaler andre virksomheder og deltager på andre måder - vil du opdage, at andre LinkedIn-brugere også anbefaler din virksomhed.

Derudover er der et Q&A-system, hvor du kan bede om råd på alle mulige områder.

Pris: Gratis eller op til cirka 270 kroner (50 dollars) om måneden for premium-tjenester.

Task manager

Chandler: Få din kalender, brainstorm-notater, to do-lister og stort set alt andet, du har støvet op på kontoret, samlet på ét sted - altså på din pc - med Chandler.

Denne gratis open source-applikation giver dig overblik over din dag og er samtidig brugervenlig nok til, at du aldrig behøver at kigge i manualen.

Pris: Gratis.

VoIP

Skype til virksomheder
Du kan vælge at bruge en masse penge på din egen PBX (private branch exchange), eller du kan vælge et gratis VoIP-system som Skypes virksomhedsløsning.

Hvis du har et stramt budget, er svaret åbenlyst. Skype kan godt nok ikke håndtere det, hvis du for eksempel vil køre et teknisk support-callcenter i kælderen.

Men hvis du bare har brug for at foretage opkald - især til mange internationale numre - er Skype et solidt og billigt valg.

Pris: Gratis software, abonnement til cirka 53 kroner (9,95 dollars) om måneden for ubegrænsede internationale opkald.

VPN

LogMeIn Hamchi: Der er ingen grund til at installere komplicerede VPN-servere (virtual private network) for at få fjernadgang til virksomhedens netværk:

Hamachi - som for nylig er blevet en del af LogMeIn - kan gøre det med styret peer-to-peer-teknologi, så du ikke behøver en centraliseret VPN-server.

Det er nemt at installere, ikke særlig dyrt, og dit abonnement giver dig også adgang til LogMeIns remote desktop-system.

Pris: Cirka 27 kroner (fem dollars) om måneden.

Tilbage til oversigten

Oversat af Mille Bindslev




Brancheguiden
Brancheguide logo
Opdateres dagligt:
Den største og
mest komplette
oversigt
over danske
it-virksomheder
Hvad kan de? Hvor store er de? Hvor bor de?
Brother Nordic A/S
Import og engroshandel med kontormaskiner.

Nøgletal og mere info om virksomheden
Skal din virksomhed med i Guiden? Klik her

Kommende events
Datadrevet forretning: Skab enestående kundeoplevelser med viden og data i centrum

Data står i centrum, når du skal styrke kundeoplevelsen – eller det burde det i hvert fald gøre. På denne konference vil du møde eksperter indenfor CX og komme i dybden med, hvordan du sætter data, transparens og viden til at arbejde for dig i din Customer Experience-strategi.

07. maj 2024 | Læs mere


Kunstig Intelligens (AI) Masterclass - fra futuristisk idé til uundværlig ressource

Velkommen til en Masterclass om kunstig Intelligens (AI) og den transformative kraft, som kan tage din organisation og karriere til næste niveau. AI er gået fra at være en futuristisk idé til at blive en uundværlig ressource for virksomheder over hele verden og har allerede sat sit præg på den måde, som vi arbejder på, træffer beslutninger og kommunikerer med vores kunder.

07. maj 2024 | Læs mere


Parathed – Hvad gør din virksomhed, når I bliver ramt?

Cyberkriminalitet vokser som bekendt eksplosivt i takt med digitaliseringen i disse år og det kan være voldsomt dyrt at blive hacket. Potentielt kan det lægge jeres forretning helt ned, så I ikke kan rejse jer igen. Har jeres virksomhed styr på cybersikkerheden i en tid, der kalder på oprustning? Bliv inspireret til, hvad du som virksomhed kan gøre for at sikre virksomheden og medarbejdere, så I kan gå sikkert ind i fremtiden.

21. maj 2024 | Læs mere