Mystik om danske IT Factory-partnere

Flere danske partnere forstår ikke, hvorfor de fremstår som partner-reference på IT Factorys hjemmeside. Firmaet følger blot sin faste procedure, men vil dog opdatere sin hjemmeside til januar.

Tilbage til artiklen: IT Factorys hemmeligheder - læs hele historien.

Fem firmaer står listet på IT Factorys (ITF) hjemmeside som danske partnere. Men ikke alle firmaer forstår, hvorfor de står der.

"LogIT har ikke lavet noget omkring IT Factory i flere år og har faktisk ikke nogen partneraftale med dem, så hvorfor LogIT er på IT Factorys hjemmeside som partner ved jeg ikke. Jeg har ikke noget detailkendskab til virksomheden, ud over hvad der kan læses om den." skriver bestyrelsesformand Bo Hembæk Svensson fra LogIT A/S i en mail til Computerworld.

Og hos firmaet NextUs er billedet det samme.

"Vi har helt sikkert ikke samarbejdet med IT Factory det sidste halvandet år - og sikkert heller ikke tidligere. Jeg har spurgt i huset og ingen kender til et samarbejde med dem," siger administrerende direktør Aksel Møller Jørgensen fra NextUs.

Hos IT-Companion oplyser administrerende direktør, Jan Brinck, at man tidligere solgte enkelte af IT Factorys løsninger.

"Efter fusionen med Symfoni Software, der har egne løsninger, har samarbejdet ligget stille," siger Jan Brinck.
Han fortæller, at fusionen skete tilbage i februar 2007 - altså for et år og ni måneder siden.

ITF: Fast procedure
Hos IT Factory forklarer man, at selskabet blot følger sin faste procedure, som IBM, ifølge selskabet, også anvender, nemlig at en partner vil være registreret på hjemmesiden, indtil den pågældende selv meddeler, at partnerskabet ønskes ophævet, herunder også registreringen på hjemmesiden.

"Vi kan oplyse, at vi ikke har modtaget noget ønske fra nogen partnere om, at de ikke længere ønsker at stå listet på IT Factorys hjemmeside," skriver selskabet i et svar til Computerworld.

Samtidig henviser ITF til, at det i år opdaterer sin hjemmeside med nyt corporate ID og i forbindelse med Lotusphere 2009 i januar vil gennemgå og opdatere listen af partnere, så den er ‘up to date'.

Herefter vil selskabet følge den omtalte procedure igen, oplyses det.

"Vi kan desuden oplyse, at vi i samarbejde med IBM er ved at lægge sidste hånd på en procedure, som sikrer, at de partnere, som IT Factory har på PaaS, og som anvender IBM produkter, også er eller bliver partnere hos IBM. Det betyder, at der vil være ensartethed omkring de partnere, som står på IT Factorys hjemmeside og dem, som er registrerede partnere hos IBM," lyder det.

Ingen omsætning
Hos nummer fire i rækken af danske partnere, som Computerworld har været i kontakt med, vedgår man sig samarbejdet.

"Samarbejdet går godt," siger administrerende direktør Claus Ellebjerg Due fra Inopi, der ifølge direktøren har været partner med IT Factory siden 1998.

"Vi tror fuldt og fast på, at platform as a service bliver fremtiden. Derfor investerer vi også tid og ressourcer i det nu," siger han.

Claus Ellebjerg Due forklarer, at salget ikke er i gang endnu, men at Inopi lige nu tester leveranceformen på sine kunder - uden kunderne er direkte inde over det.
Direktøren forklarer, at samarbejdet med IT Factory er fremtidens projekt. Inopi har nemlig ikke haft indtægt eller omsætning i forhold til IT Factorys produkter de seneste tre år.

"IT Factory har dog støttet os i forhold til nogle informa­tionskampagner vedrørende awareness om de kommende produkter," siger Inopi-direktøren.

Han understreger, at det heller aldrig har ligget i kortene, at der skulle tjenes penge og være en omsætning endnu.

Samtidig lægger Claus Ellebjerg Due ikke skjul på, at det er en stor satsning for Inopi.

"I de sidste tre år, har vi ikke solgt eller tjent noget på IT Factory-løsninger, for der har ikke været nogen," siger Claus Ellebjerg Due.

Direktøren forklarer, at partnerskabsaftalen rækker ind i fremtiden.

"Der har været masser af blod sved og tårer, og fælles arbejde frem mod fremtiden. Vi har ofret hver vores på det," siger han.

Hos EDB Gruppen, der også står listet som partner, bekræfter kommunikationsdirektør Jesper Andersen også, at selskabet har et samarbejde med IT Factory.

Men på trods af at en person fra EDB Gruppen ligefrem optræder på IT Factorys hjemmeside med rosende ord om samarbejdet, ønsker kommunikationschefen ikke at oplyse omfanget af eller nærmere indhold af samarbejdet.

Han ønsker udelukkende at oplyse, at EDB Gruppen sælger en business suite fra IT Factory med eget HRM-modul ovenpå.

"Beklager, det er så lidt, jeg kan hjælpe med," lyder det fra kommunikationsdirektøren.

Tilbage til artiklen: IT Factorys hemmeligheder - læs hele historien.
Brancheguiden
Brancheguide logo
Opdateres dagligt:
Den største og
mest komplette
oversigt
over danske
it-virksomheder
Hvad kan de? Hvor store er de? Hvor bor de?
Ciklum ApS
Offshore software- og systemudvikling.

Nøgletal og mere info om virksomheden
Skal din virksomhed med i Guiden? Klik her

Kommende events
Digital HowTo: Sikkerhedstrusler

Under corona-krisen er antallet af cybertrusler steget med 33 procent. Det er særligt phishing-angreb, som oversvømmer mange virksomheder i de her dage. Corona-virussen har skabt en ny mulighed for at lokke uopmærksomme internetbrugere til at klikke på inficerede links. Nogle virksomheder oplever at op mod halvdelen e-mails, der sendes til dem, kommer fra it-kriminelle.

19. august 2020 | Læs mere


Digital HowTo: ERP – få optimal udnyttelse af dine store mængder af værdifulde data i den digitale transformation

Få indblik i, hvordan alle virksomheder kan optimere deres kritiske processer og hvordan du realiserer det uforløste potentiale gennem denne procesoptimering. Du får indsigt i forretnings-processer, digital værdiskabelse og teknologi, der har hjulpet mange virksomheder på vej med deres digitale transformation.

20. august 2020 | Læs mere


Digital HowTo: Fremtidens It service management - optimer dit setup med de nyeste teknologier

Det er vigtigere end nogensinde at have styr på kerneopgaverne i virksomhedens it-drift. Fra monitorering af systemerne til udrulning af applikationer, håndtering af service desken og alle udfordringerne med it-sikkerheden. Kom og bliv klogere på mulighederne for automatisering og optimering med ITSM og den nyeste robotteknologi.

21. august 2020 | Læs mere


Premium
TDC trak sig fra fiberudrulning og smækkede med døren i Slagelse Kommune: Nu graver TDC igen i kommunen
Efter flere måneders stridigheder mellem TDC og Slagelse Kommune valgte teleselskabet af afblæse fiberudrulningen i byen. Nu viser det sig, at Danmarks største teleselskab igen graver fibernet ned i kommunen.
Computerworld
YouSee lancerer ny streamingtjeneste i Danmark
Efter sommerferien går YouSee i luften med et nyt streamingtilbud til danskerne, der beskrives som et af verdens mest streamende folkefærd.
CIO
Torben Fabrin og Arla måtte på få dage omstille hele deres produktion da coronaen ramte
Da coronaen ramte verden måtte mejerigiganten Arla på få dage omstille sin produktion. Samtidig voksede salget massivt til supermarkeder mens institutioner og restauranter gik næsten i stå. Hør hvordan Arla kom gennem krisen ved blandt andet være klar med realtime analytics.
Job & Karriere
På jagt efter et it-job i Jylland? Her er 10 stillinger fra Aabenraa til Aalborg, der ledige netop nu
Vi har fundet en række spændende stillinger til dig, der jagter et it-job. Her kan du vælge og vrage mellem ledige stillinger lige fra Aabenraa til Aalborg.
White paper
Hvad skal der til for at opgradere fra Dynamics AX til 365?
En del virksomheder står - eller vil snart stå - over for et vigtigt valg. Skal vi opgradere fra Microsoft Dynamics AX til 365? I denne folder kan du se, hvordan du får det bedste beslutningsgrundlag med en struktureret proces for at analysere, klassificere og afveje alle de vigtige aspekter. DU FÅR BLANDT ANDET SVAR PÅ DISSE SPØRGSMÅL: • Hvorfor er forarbejdet vigtigt? • Hvilke områder skal afdækkes? • Hvordan kommer jeg i gang?