Artikel top billede

"Når Fogh står der med sin powerpoint, er computeren måske en special grøn computer, som man efterfølgende kan fortælle historien om," siger ekspert.

Dansk topmøde giver gratis it-reklame for millioner

Klima-it: Klima-topmødet næste år giver grønne danske it-firmaer gratis reklame, der svarer til minimum 50 millioner kroner, vurderer mediebureau. Foghs grønne computer kan komme i centrum.


Hvis danske it-firmaer skal fortælle 15.000 NGO'ere, journalister og topembedsmænd bare én gang, at verden skal satse på grøn it fra
Danmark, vil det koste minimum 50 millioner i annoncekroner.

Tallet er endda meget konservativt, da det kan blive væsentlig højere, hvis it-firmaerne under klima-topmødet i Danmark går professionelt til værks, forklarer direktør Michael Stein fra mediebureauet OMD.

"Gør branchen sig bare lidt umage, og får gjort opmærksom på egne produkter, ført trafik til sine hjemmesider og kører på med budskabet igen og igen, så bliver reklameværdien mange gange større," siger Michael Stein.

Beregningen er foretaget af OMD, der har taget udgangspunkt i målgruppen og kender annoncepriserne i de forskellige lande.

Tallet er sat efter, at målgruppen kun rammes en gang af en helsides annonce.

Men Michael Stein forklarer, at PR-værdien af artikler fra topmødet og ansigt til ansigt-møder kan være meget mere værd.

Foghs powerpoint

Også selvstændig rådgiver Donald Nekman med 20 års erfaring i den internationale reklamebranche mener, at platformen er til stede.

Han peger på, at ideen fortsat er afgørende for udbyttet af topmødet for de danske it-firmaer.

"Når Fogh står der med sin powerpoint, er computeren måske en special grøn computer, som man efterfølgende kan fortælle historien om," siger han.

Donald Nekman forklarer, at andre brancher også står på spring til at fange de mange mødedeltageres opmærksomhed.

Samtidig advarer han it-firmaer mod at tale om grøn it, hvis de ikke har rent mel i posen.

"Omkring grønne budskaber taler mange om det, uden reelt at have noget at have det i. Det kan give frygteligt bagslag," siger den selvstændige konsulent.




Brancheguiden
Brancheguide logo
Opdateres dagligt:
Den største og
mest komplette
oversigt
over danske
it-virksomheder
Hvad kan de? Hvor store er de? Hvor bor de?
Fiftytwo A/S
Konsulentydelser og branchespecifikke softwareløsninger til retail, e-Commerce, leasing og mediebranchen.

Nøgletal og mere info om virksomheden
Skal din virksomhed med i Guiden? Klik her

Kommende events
Datadrevet forretning: Skab enestående kundeoplevelser med viden og data i centrum

Data står i centrum, når du skal styrke kundeoplevelsen – eller det burde det i hvert fald gøre. På denne konference vil du møde eksperter indenfor CX og komme i dybden med, hvordan du sætter data, transparens og viden til at arbejde for dig i din Customer Experience-strategi.

07. maj 2024 | Læs mere


Kunstig Intelligens (AI) Masterclass - fra futuristisk idé til uundværlig ressource

Velkommen til en Masterclass om kunstig Intelligens (AI) og den transformative kraft, som kan tage din organisation og karriere til næste niveau. AI er gået fra at være en futuristisk idé til at blive en uundværlig ressource for virksomheder over hele verden og har allerede sat sit præg på den måde, som vi arbejder på, træffer beslutninger og kommunikerer med vores kunder.

07. maj 2024 | Læs mere


Parathed – Hvad gør din virksomhed, når I bliver ramt?

Cyberkriminalitet vokser som bekendt eksplosivt i takt med digitaliseringen i disse år og det kan være voldsomt dyrt at blive hacket. Potentielt kan det lægge jeres forretning helt ned, så I ikke kan rejse jer igen. Har jeres virksomhed styr på cybersikkerheden i en tid, der kalder på oprustning? Bliv inspireret til, hvad du som virksomhed kan gøre for at sikre virksomheden og medarbejdere, så I kan gå sikkert ind i fremtiden.

21. maj 2024 | Læs mere