Lyd og video i lommen

Sonys nye medieafspiller har 20 gigabyte harddisk. Den kan både vise film og billeder, og så kan den afspille MP3-musik.

Indhold

Sony's lille ny hedder HMP-A1, og den er Sonys bud på de ny medieafspillere, der klarer både billede, lyd, film og data. HMP-A1 fylder 13 x 7,6 x 2,2 centimeter og vejer 250 gram. Den interne harddisk er på 20 gigabyte,

Der er tale om en transportabel medieafspiller, som kan meget mere end en traditionel walkman. Batterilevetiden er opgivet til at være fire timer, når der spilles MPEG2 , seks timer når der spilles MPEG4 og otte timer når man lytter til MP3.

HMP-A1 understøtter MP3 og WAV, men ikke ATRAC (Adaptive Transform Acoustic Coding for MiniDisc), hvilket er noget usædvanligt for et Sony-produkt. Normalt bruger Sony nemlig ATRAC, så man skal konvertere sine MP3-filer. Det er ikke nødvendigt med HMP-A1. Enheden understøtter desuden videoformaterne MPEG2 og MPEG4.

Sammen med HMP-A1 får man det nødvendige software til at overføre filer fra computeren til HMP-A1. Med den software kan man genindkode for eksempel AVI-filer, Windows Media Video og Audio til et format afspilleren kan behandle.

Sony HMP-A1 kan vise video, billeder og afspille lyd. Som MP3-spiller klarer den at køre i otte timer, før den skal genoplades.
HMP-A1 forbindes til computeren med en USB 2.0 forbindelse. Skærmen er på hele 3,5 tommer, og selvom der ikke er tale om nogen storskærm, så skulle det være muligt, at se film på LCD-displayet med en opløsning på 320x240 pixels.

Genopladning tager cirka 2,5 time, når man bruger stikkontakten og omkring syv timer, hvis man vil lade op via USB-forbindelsen.

Pc'en skal være udstyret med Windows 2000 professional SP4, XP Home, XP Professional SP1 eller XP Media Center Edition.

Sony forventer, at prisen på HMP-A1 vil lande på omkring 570 dollar.




Brancheguiden
Brancheguide logo
Opdateres dagligt:
Den største og
mest komplette
oversigt
over danske
it-virksomheder
Hvad kan de? Hvor store er de? Hvor bor de?
Højer og Lauritzen ApS
Distributør af pc- og printertilbehør.

Nøgletal og mere info om virksomheden
Skal din virksomhed med i Guiden? Klik her

Kommende events
Parathed – Hvad gør din virksomhed, når I bliver ramt?

Cyberkriminalitet vokser som bekendt eksplosivt i takt med digitaliseringen i disse år og det kan være voldsomt dyrt at blive hacket. Potentielt kan det lægge jeres forretning helt ned, så I ikke kan rejse jer igen. Har jeres virksomhed styr på cybersikkerheden i en tid, der kalder på oprustning? Bliv inspireret til, hvad du som virksomhed kan gøre for at sikre virksomheden og medarbejdere, så I kan gå sikkert ind i fremtiden.

21. maj 2024 | Læs mere


Computerworld Summit 2024

Vi kigger ind i scenariet for fremtiden it-afdeling og hvordan virksomheden bedst muligt udnytter både nye og etablerede teknologier til at understøtte vækst og dermed sikre overlevelse i en konkurrencepræget verden.

23. maj 2024 | Læs mere


Den digitale trussel er konstant, kompleks og stadigt stigende - også i den offentlige sektor

I dagens Danmark har vi indrettet os sådan, at alt kommunikation mellem det offentlige og borgerne foregår på forskellige digitale platforme, hvilket gør både borgerne og de offentlige institutioner skrøbelige overfor cyberkriminalitet. Samtidig lyder det fra rapporter, at de offentliges it-systemer er støvede og fulde af teknisk gæld. Dette er en farlig cocktail for de offentlige institutioner, men en særdeles lækker drink for cyber-kriminelle.

28. maj 2024 | Læs mere