Artikel top billede

Sommer på jobbet med Thomas Andreasen

Thomas Andreasen fra Center for Borger.dk arbejder på at få nogle ting på plads inden sommerferien. En aftale om at kunne vise skoleskemaer via Borger.dk holder ham på jobbet to uger mere.

Hvilke fem ord vil du bruge til at beskrive din arbejdsplads i sommerperioden?
"Kedelig - kedelig - kedelig - kedelig og oprydning," siger Thomas Andreasen med et grin og fortsætter:

"Det er, fordi alle ser muligheden for at holde en god, lang og velfortjent ferie nu. Det, der er problemstillingen, er, at vi har med så mange interessenter at gøre, at det bliver meget svært at arbejde nu.

Vi er et tværoffentligt projekt, og mange er væk i juli. Fra anden uge i juli og frem, er det ikke til at få fat i folk og det er svært at arbejde, så derfor er det en god ide at holde ferie her i juli. Til gengæld er der meget travlt i august og september," forklarer Thomas Andreasen.

Hvad er det så, du laver?
"Jeg skal arbejde i denne uge og næste uge, fordi jeg har lidt efterslæb, og jeg vil gerne have ryddet op, og der er nogle ting, jeg gerne vil have sat i gang, inden jeg holder ferie.

Lige nu sidder jeg og er ved at lægge sidste hånd på nogle aftaler om at få Forældre Intra på MinSide på Borger.dk. Det er et system som UNI-C har, der er udbredt til 95 procent af alle skoler, som forældrene kan bruge til at få adgang til skoleskemaer og de kan bruge til forældre-skolekontakt via internettet.

Det vil vi så tilslutte MinSide, så man også kan få adgang der. Der er vi ved at lægge sidste hånd på en aftale mellem KL, UNI-C og så os. Og så er vi ved at lave en anmodning til CPR-kontoret om at få lov til at vise flere informationer for ægtefæller og børn i forbindelse med tilslutningen af det her system," siger Thomas Andreasen.

Er der nogle fordele ved at arbejde om sommeren ved jer?
"Ja, der er den fordel, at man har mulighed for at få indhentet noget af det, man mangler, hvis man mangler noget," siger Thomas Andreasen.




Brancheguiden
Brancheguide logo
Opdateres dagligt:
Den største og
mest komplette
oversigt
over danske
it-virksomheder
Hvad kan de? Hvor store er de? Hvor bor de?
KEYBALANCE A/S
Udvikling og salg af økonomisystemer samt CRM og MPS. Systemer til blandt andet maskinhandlere, vvs-branchen, vognmænd, låsesmede,handelsvirksomheder

Nøgletal og mere info om virksomheden
Skal din virksomhed med i Guiden? Klik her

Kommende events
EA Excellence Day

Hvad er det, der gør it-arkitektens rolle så vigtig? Og hvad er det for udfordringer inden for områder som cloud, netværk og datacentre, som fylder hos nogle af landets bedste it-arkitekter lige nu? Det kan du her høre mere om og blive inspireret af på denne konference, hvor du også får lejlighed til at drøfte dette med ligesindede.

23. april 2024 | Læs mere


AI Business Excellence Day – sådan folder du mulighederne ud

Mange danske virksomheder har eksperimenteret med AI-projekter af begrænset omfang, men kun de færreste har for alvor udforsket mulighederne i storskala. Det gør vi her! Du vil blandt andet få mulighed for at se eksempler på, hvordan AI kan anvendes som accelerator i storskala og skubber til grænserne for, hvordan det er muligt at integrere teknologien, så potentialet for alvor foldes ud.

24. april 2024 | Læs mere


Unbreakable - sådan sikrer du dig vedvarende og uafbrudt adgang til dine data

Vi dykker ned i værdien af en stabil og pålidelig storage-platform og hvilke muligheder der findes, for at sikre den højeste grad af redundans og tilgængelighed. Områder som date-beskyttelse og cyber-sikkerhed vil også blive berørt.

25. april 2024 | Læs mere