Artikel top billede

Stor gave-quiz: Hvor godt husker du it-året 2009?

Årsquiz - 1. runde: 2009 har budt på mange op- og nedture i it-branchen, men kan du huske dem? Test din viden med Computerworld og deltag i lodtrækningen om de flotte præmier.

Giv dig selv nogle pauser fra de hektiske jule- og nytårsdage og test din it-viden med Computerworlds store årsquiz.

Der kører fire forskellige quiz-runder i løbet af ferien, og du er velkommen til at deltage i dem alle.

De rigtige svar offent-liggøres samtidig med, at den efterfølgende quiz-runde går i gang. Dermed er det ikke længere muligt at deltage i forrige rundes lodtrækning.

De næste quiz-runder lanceres 27. december,
30. december og 2. januar.



Præmierne

Blandt samtlige besvarelser trækker vi lod om en
Acer Aspire D250 - en lækker lille netbook med 10,1" LCD-skærm, 160 GB harddisk, Bluetooth og Windows 7, der med en tykkelse på kun 1" og en vægt på 1,33 kg er lige til at tage med alle steder.

Vi trækker også lod om fem abonnementer på Computerworlds avis, der analyserer og perspektiverer aktuelle nyheder og tendenser. Som abonnent får du samtidig en række tillæg og magasiner: Computerworld Job (inkl. den årlige lønstatistik), Top 100, Brancheguiden, Computerworld Guide, Computerworld Sommer og vores store Årsnummer. Et abonnement gælder i 12 måneder og repræsenterer en værdi af 1.795 kr. Læs mere her.

TIP: Svarene på samtlige spørgsmål kan du finde i artikler, der er bragt her på Computerworld.dk i løbet af 2009. Brug eventuelt søgefunktionen øverst til højre på siden, inden du svarer.

Udfordring
Hvem ved mest? Test din viden her og send dine venner og kolleger en udfordring til at quizze med.

Redaktionen ønsker glædelig jul og godt nytår.






Brancheguiden
Brancheguide logo
Opdateres dagligt:
Den største og
mest komplette
oversigt
over danske
it-virksomheder
Hvad kan de? Hvor store er de? Hvor bor de?
Targit A/S
Udvikling og salg af software til business intelligence.

Nøgletal og mere info om virksomheden
Skal din virksomhed med i Guiden? Klik her

Kommende events
Datadrevet forretning: Skab enestående kundeoplevelser med viden og data i centrum

Data står i centrum, når du skal styrke kundeoplevelsen – eller det burde det i hvert fald gøre. På denne konference vil du møde eksperter indenfor CX og komme i dybden med, hvordan du sætter data, transparens og viden til at arbejde for dig i din Customer Experience-strategi.

07. maj 2024 | Læs mere


Kunstig Intelligens (AI) Masterclass - fra futuristisk idé til uundværlig ressource

Velkommen til en Masterclass om kunstig Intelligens (AI) og den transformative kraft, som kan tage din organisation og karriere til næste niveau. AI er gået fra at være en futuristisk idé til at blive en uundværlig ressource for virksomheder over hele verden og har allerede sat sit præg på den måde, som vi arbejder på, træffer beslutninger og kommunikerer med vores kunder.

07. maj 2024 | Læs mere


Parathed – Hvad gør din virksomhed, når I bliver ramt?

Cyberkriminalitet vokser som bekendt eksplosivt i takt med digitaliseringen i disse år og det kan være voldsomt dyrt at blive hacket. Potentielt kan det lægge jeres forretning helt ned, så I ikke kan rejse jer igen. Har jeres virksomhed styr på cybersikkerheden i en tid, der kalder på oprustning? Bliv inspireret til, hvad du som virksomhed kan gøre for at sikre virksomheden og medarbejdere, så I kan gå sikkert ind i fremtiden.

21. maj 2024 | Læs mere