Fire smartphones fra HTC

HTC er relativt ukendt i offentligheden, men står bag kendte mærker som Qtek og iMate. Nu træder HTC ud af skyggen og lancerer telefoner i eget navn.

Har du prøvet en Windows Mobile-baseret PDA eller en smartphone fra Qtek, iMate, HP eller et andet mærke, så er der stor chance for, at den er lavet af det taiwanesiske firma HTC (High Tech Computer Corp).

For HTC har siden 1997 produceret enheder for flere af de kendte mærker, herunder deres eget mærke Qtek.

Tidligere i år tog HTC imidlertid skridtet ud af de ukendtes rækker og lancerede en række telefoner direkte under HTC-mærket. Nu vover HTC sig yderligere ud og kommer inden for den næste måned med i alt fire nye smartphones til det danske marked.

Det drejer sig om modellerne S620, S310, P3300 og P3600.

HTC S620 er måske den mest markante af de nye modeller. Den kan minde om de RIM-modeller der har skabt begejstring på direktionskonterer i USA.

Samtidig er den kun 12,8 mm tyk og vejer 130 gram med batteri.

S620 har en 2,4 tommer widescreen-skærm, et fuldt integreret QWERTY tastatur samt quad-band GPRS/EDGE, WiFi og Bluetooth.

P3300 er interessant med dens indbyggede GPS og den seneste TomTom software NAVIGATOR 6. Med P3300 får du dermed både en smartphone samt en navigator i én enhed.

HTC P3600 er 3G PDA-telefonen fra HTC, der samtidig understøtter næste version af 3G kaldet HSDPA. Den leverer internetforbindelse med højhastighed. Uanset hvor og når, du har behov for det – over hele verden.

Derudover er P3600 udstyret med et to megapixels kamera og fås i både sort eller hvid med glossy finish.
Et af de Windows-baserede telefoners problemer har været prisen, der har været relativ høj.

Det har HTC søgt at gøre noget ved gennem lanceringen af S310. Det er en lille, men stærk smartphone der fås i tre varianter: sort, hvid og grå og som også lanceres med quad-band.




Brancheguiden
Brancheguide logo
Opdateres dagligt:
Den største og
mest komplette
oversigt
over danske
it-virksomheder
Hvad kan de? Hvor store er de? Hvor bor de?
KEYBALANCE A/S
Udvikling og salg af økonomisystemer samt CRM og MPS. Systemer til blandt andet maskinhandlere, vvs-branchen, vognmænd, låsesmede,handelsvirksomheder

Nøgletal og mere info om virksomheden
Skal din virksomhed med i Guiden? Klik her

Kommende events
EA Excellence Day

Hvad er det, der gør it-arkitektens rolle så vigtig? Og hvad er det for udfordringer inden for områder som cloud, netværk og datacentre, som fylder hos nogle af landets bedste it-arkitekter lige nu? Det kan du her høre mere om og blive inspireret af på denne konference, hvor du også får lejlighed til at drøfte dette med ligesindede.

23. april 2024 | Læs mere


AI Business Excellence Day – sådan folder du mulighederne ud

Mange danske virksomheder har eksperimenteret med AI-projekter af begrænset omfang, men kun de færreste har for alvor udforsket mulighederne i storskala. Det gør vi her! Du vil blandt andet få mulighed for at se eksempler på, hvordan AI kan anvendes som accelerator i storskala og skubber til grænserne for, hvordan det er muligt at integrere teknologien, så potentialet for alvor foldes ud.

24. april 2024 | Læs mere


Unbreakable - sådan sikrer du dig vedvarende og uafbrudt adgang til dine data

Vi dykker ned i værdien af en stabil og pålidelig storage-platform og hvilke muligheder der findes, for at sikre den højeste grad af redundans og tilgængelighed. Områder som date-beskyttelse og cyber-sikkerhed vil også blive berørt.

25. april 2024 | Læs mere