Fiasko for TDC's HD-bokse

Siden august har TDC sat en stopper for salget af sine Selector HD-bokse. Softwarefejl betyder, at HD-boksene går kolde. TDC kan ikke løse problemet og ved ikke, hvornår boksene igen kommer ud i butikkerne.

Det var en forventningsfuld Jakob Hougaard, som anskaffede sig en Selector HD-boks fra TDC.

Nu skulle der knivskarpe billeder i high definition på hans 32 tommer fladskærm, for med boksen følger et abonnement til kanalen C More HD.

Men mødet med de forjættede levende billeder i high definition blev en slem skuffelse, da HD-boksen var fyldt med fejl:

- Den går bare ned hele tiden, og man kan ikke skifte kanal. Jeg er nødt til at hive stikket ud og genstarte. Lige nu føler jeg det som om, jeg er midt i en betatest, fortæller Jakob Hougaard, som ikke synes, det kan være rimeligt.

Og Jakob Hougaard er ikke den eneste, som har haft problemer med sin Selector HD-boks. Fejlene har været så massive, at TDC, der står bag boksene, siden august har valgt midlertidigt at stoppe salget.

Ingen udsigt til forbedringer

Det var forventet, at der ville være børnesygdomme med indførelsen af de nye HD-bokse, og derfor er de indstillet til at hente automatiske softwareopdateringer.

Alligevel er de fortsat ramt af adskillige former for fejl. Billedet kan finde på at fryse, HD-boksen går pludselig kold, eller der opstår regulere lydudfald.

- Vi kan ikke byde vores kunder, der har købt et dyrt produkt til 2.500 kroner, at det ikke virker optimalt. Derfor har vi stoppet salget, forklarer Christina Eiberg, pressetalsmand for TDC.

Utilfredse kunder har siden august kunnet tilbagelevere deres HD-bokse og få alle deres penge retur. TDC er naturligvis ærgerlig over, at det ikke er gået som forventet med HD-boksene:

- Sådan kan det gå, når man vover pelsen og prøver en ny teknologi af, siger Christina Eiberg.

Der er ingen udsigt til, at TDC får løst problemet med sine Selector HD-bokse, og derfor er stikket trukket på salget indtil videre.

Lige nu overvejer Jakob Hougaard, om han skal levere sin HD-boks tilbage, eller om han endnu engang skal vente på en softwareopdatering.

Det er den franske producent Sagem, der står bag de problematiske HD-bokse, som første gang kom til Danmark op til sommerens verdensmesterskab i fodbold.




Brancheguiden
Brancheguide logo
Opdateres dagligt:
Den største og
mest komplette
oversigt
over danske
it-virksomheder
Hvad kan de? Hvor store er de? Hvor bor de?
Jobindex Media A/S
Salg af telemarketing og research for it-branchen, it-kurser og konferencer

Nøgletal og mere info om virksomheden
Skal din virksomhed med i Guiden? Klik her

Kommende events
AI Business Excellence Day – sådan folder du mulighederne ud

Mange danske virksomheder har eksperimenteret med AI-projekter af begrænset omfang, men kun de færreste har for alvor udforsket mulighederne i storskala. Det gør vi her! Du vil blandt andet få mulighed for at se eksempler på, hvordan AI kan anvendes som accelerator i storskala og skubber til grænserne for, hvordan det er muligt at integrere teknologien, så potentialet for alvor foldes ud.

24. april 2024 | Læs mere


Unbreakable - sådan sikrer du dig vedvarende og uafbrudt adgang til dine data

Vi dykker ned i værdien af en stabil og pålidelig storage-platform og hvilke muligheder der findes, for at sikre den højeste grad af redundans og tilgængelighed. Områder som date-beskyttelse og cyber-sikkerhed vil også blive berørt.

25. april 2024 | Læs mere


OT og IT: Modernisér produktionen og byg sikker bro efter et årelangt teknologisk efterslæb

Moderne produkter skal have mere end strøm for at fungere – og deres navlestreng skal ikke klippes når de forlader fabrikshallen. På denne konference kan du derfor lære mere om hvordan du får etableret det sikre setup når der går IT i OT.

30. april 2024 | Læs mere