Computerworld Brancheguiden

Med mere end 1100 virksomheder er Computerworld Brancheguiden den mest komplette guide til den danske it-branche. Regnskabsdata leveres af Dansk RegnskabsAnalyse A/S.

 


Klean A/S
Kategori: CMS og digital markedsføring
Årsregnskab (moderselskab)
Klean A/S
Mio. kroner 2019/20 2018/19 2017/18 2016/17
Bruttofortjeneste 9,6 8,7 8,2 5,6
Resultat af primær drift 0,1 0,4 1,8 -2,1
Resultat før skat 0,1 0,4 1,7 -2,3
Resultat efter skat 0,1 0,3 1,2 -1,8
Egenkapital -1,2 -1,3 -1,6 -2,8
Antal ansatte 15 14 12 14
Dansk RegnskabsAnalyse


Artikler om Klean A/S

Erfarne mediebrugere og eksperterne alle er enige, om hvordan du bør inddrage de sociale medier i din virksomhed. Få del i deres viden og erfaringer.
6. august 2012 kl. 07.38 | læs »

SOCIALE MEDIER: Her får du fem lette trin til at udnytte de sociale mediers potentiale i din forretning.
23. juli 2012 kl. 15.45 | læs »

SOCIALE MEDIER: Flere eksperter mener, at det umiddelbart er en dårlig investering at bruge penge på social marketing.
23. juli 2012 kl. 07.39 | læs »

Flere og flere virksomheder tænker i dag sociale medier ind i forretningen. Men nogle gange skal man måske bare lade nye tiltag passere. Mange har i hvert fald ikke fået fuldt udbytte. Læs og...
20. juli 2012 kl. 13.27 | læs »

SOCIALE MEDIER: Tænk kundeservice, rekruttering, sælgerkontakt og samarbejde på en ny måde. De mange sociale medier har stort uudnyttet potentiale i en professionel kontekst.
19. juli 2012 kl. 08.02 | læs »

Relaterede artikler fra Computerworld

En række nye skrappe betalingskrav træder nu i kraft for danske netbutikker. Det sker som led i EU-direktivet SCA.
11. januar 2021 kl. 10.59 | læs »

Takeaway-appen Wolt har opnået stor udbredelse i de seneste år, men selskabet frygter, at EU's nye skrappe betalingsregler kan gøre livet surt for kunderne. Derfor anbefaler selskabet nu...
12. januar 2021 kl. 09.23 | læs »

Den danske mejerigigant satser nu for alvor på onlinesalg. Beslutningen kommer efter coronanedlukningen, hvor Arla også har måtte omstille sig til salget uden for de fysiske butikker.
12. januar 2021 kl. 07.12 | læs »

Den svenske kapitalfond Altor køber nu e-handelshuset Hesehus fra Odense. Det er et "perfekt match," lyder det fra Hesehus-direktøren, der ser frem til at sætte endnu mere fart på...
14. januar 2021 kl. 10.30 | læs »

Flere digitale forretninger oplever, at de nye hårde betalingsregler for kortbetalinger volder kunderne problemer.
15. januar 2021 kl. 09.00 | læs »Klean A/S
Mariane Thomsens Gade 2 F
8000 Århus C
Tlf. 70202797
www.klean.dk
Antal ansatte iflg. seneste regnskab: 15

Forretningsområde:
Konsulentydelse og design af webløsninger.
Kompetencer:
Website redesign, innovation, dokumentation, analyse, style guide, skrivekurser, interfaceudvikling, GUI, søgemaskineoptimering/SEO, CMS, .Net, scrum, usability, brugervenlighed.

 
Kontakt brancheguiden
Har du ønsker til rettelser i ovenstående tekst, eller mangler din virksomhed i Brancheguiden, kan du skrive til os her.

 
Bedre synlighed?
Køb fremhævninger i Brancheguiden og bliv den it-leverandør, kunderne lægger mest mærke til.

 


Premium
Fremtiden har aldrig set mere usikker ud for Intel: Her er det, der kan redde – og dødsdømme chip-kæmpen
Computerviews: Intels nyslåede topchef Pat Gelsinger står overfor en stribe rigtig svære beslutninger. Hvis han ikke træder varsomt, vil chip-giganten sandsynligvis sygne hen.
Computerworld
Akut mangel på chip tvinger verdens største bil-producenter til at drosle ned for produktionen af biler
Flere af verdens største bil-producenter er tvunget til at drosle ned for produktionen på grund af mangel på chip, som de ikke kan få leveret.
CIO
Podcast: Hos Viking Life-Saving Equipment er it gået fra at være backend til at være noget, som kunderne spørger aktivt efter
Podcast, The Digital Edge: Viking leverer en stadig større del af deres produkt som en tjeneste. Som en del af tjenesten tager Viking ansvar for sikkerheden ved at levere, dokumentere og vedligeholde det nødvendige sikkerhedsudstyr. Hør hvordan Henrik Balslev senior digital director hos Viking har løftet den opgave.
Job & Karriere
Microsoft i kæmpe dansk satsning - åbner tre store datacentre i Danmark
Microsoft lancerer kæmpe satsning fra hovedkvarteret i Lyngby. Selskabet åbner tre store bæredygtige datacentre på Sjælland.
White paper
Ryk SAP-workloads i skyen – og tag alle de kendte fordele med
SAP-kunder verden over har gennem de seneste 15 år draget fordel af løsninger baseret på NetApps ONTAP-data management-platform. Herunder en mere sikker og stabil drift samt forenklet administration, hvilket er afgørende for at gennemføre projekter effektivt og for at reducere deres risikoprofil. Gennem de seneste år er det i høj grad også blevet muligt at rykke SAP-workloads i skyen, og det ønsker mange virksomheder rimeligvis at drage fordel af – men uden at sige farvel til mulighederne med NetApp ONTAP. I dette whitepaper stiller vi skarpt på mulighederne for at indarbejde NetApp Cloud Volumes ONTAP and Azure NetApp Files som del af en SAP-strategi baseret på Microsoft Azure.