lusodana Seniormester
30. marts 2018 - 09:51 Der er 3 kommentarer

Microsoft Security Essentials

Jeg har levet med Bitdefender i snart 3 år uden problemer, men jeg synes efterhånden, at Internet browsere  er blevet sløve, og er for dyret.

AV-test Institut kommer nu med gode anbefaling om Microsofts Security Essentials for PC'er med OS Windows 7, som er min tilfælde. Samtidigt kunne jeg tænke mig, at bruge Ccleaner.

Jeg kunne tænke at vide hvad Computerworld mener, før jeg afinstallere Bitdefender eller renoverer mit abonnement.

mvh
Lusodana
KHN Professor
30. marts 2018 - 10:21 #1
Jeg anbefaler du bibeholder Bitdefender, med mindre det er en langsom pc du har, da Bitdefender bruger flere resurser. Selv bruger jeg Eset netop fordi den bruger mindre resurser.

Her: https://translate.google.dk/translate?hl=da&sl=en&u=https://windowsreport.com/microsoft-security-essentials-vs-antivirus/&prev=search kan du læse lidt om de forskellige sikkerhedspakker, sammenlignet med Microsoft Security Essentials.

Vedrørende din Internet browser du siger er sløv, kan årsagen være at du har nogle add-ons der sløver. Nu ved jeg ikke hvilken browser du bruger men du kan også køre en scan med Adwcleaner for at se om du har snavs på din pc.
Adwcleaner kan hentes her: https://www.bleepingcomputer.com/download/adwcleaner/dl/125/

Ccleaner kan hentes her: https://www.bleepingcomputer.com/download/ccleaner/dl/189/
Arne Mathiesen Ekspert
30. marts 2018 - 10:59 #2
Du har alt fått et godt svar av KHN , kan nevne 2 her med begrenset økonomi, godt nok har dem Win10, den ene har valgt Avira Fri + betalt Zemana, den andre har valgt

Avast Fri + Zemana betalt begge har hatt det en stund, nok lidt mass om kjøp ja men det har dem ikke bryd seg om Zemana er et lite ryddig og fint program gjør faktisk en god jobb.  Lykke til.
Arne.
Arne Mathiesen Ekspert
30. marts 2018 - 11:18 #3
Har du tid kan du jo sjekke selv her er noen tester.
https://www.mrg-effitas.com/wp-content/uploads/2016/07/Zemana_ransomware_detection.pdf

Arne.
Ny bruger Nybegynder

Din løsning...

Tilladte BB-code-tags: [b]fed[/b] [i]kursiv[/i] [u]understreget[/u] Web- og emailadresser omdannes automatisk til links

Opret Preview

Log ind eller opret profil

Hov!

For at kunne deltage på Computerworld Eksperten skal du være logget ind.

Det er heldigvis nemt at oprette en bruger: Det tager to minutter og du kan vælge at bruge enten e-mail, Facebook eller Google som login.

Du kan også logge ind via nedenstående tjenester

CIO
Torben Fabrin og Arla måtte på få dage omstille hele deres produktion da coronaen ramte
Da coronaen ramte verden måtte mejerigiganten Arla på få dage omstille sin produktion. Samtidig voksede salget massivt til supermarkeder mens institutioner og restauranter gik næsten i stå. Hør hvordan Arla kom gennem krisen ved blandt andet være klar med realtime analytics.
Job & Karriere
På jagt efter et it-job i Jylland? Her er 10 stillinger fra Aabenraa til Aalborg, der ledige netop nu
Vi har fundet en række spændende stillinger til dig, der jagter et it-job. Her kan du vælge og vrage mellem ledige stillinger lige fra Aabenraa til Aalborg.
White paper
Tør du vente på et databrud? Kom i gang med at sikre dig nu!
Agilitet er nødvendigt, når der skal godkendes brugere og det er der en simpel grund til. Adgangsscenarierne er for forskellige til at stole på en enkelt måde at autentificere på. Din autentificeringsproces er nødt til at udvikle sig med flere adgangsscenarier. Det og meget mere kigger vi på i dette whitepaper, så du er i stand til at vælge den mest agile løsning for dig og din virksomhed.