prof2 Nybegynder
13. marts 2007 - 20:35 Der er 5 kommentarer

Hvor XHTML doctype på eksperten.dk

Hej

Jeg undrede mig over at i har en XHTML Transitional doctype på eksperten.dk, men jeres side kan slet ikke validere til gyldigt XHTML Transitional.
Hvorfor ikke have en HTML doctype, og måske forsøge at få en gyldigt valideret side.

Ref: http://validator.w3.org/check?uri=http%3A%2F%2Fwww.eksperten.dk
keysersoze Guru
13. marts 2007 - 22:44 #1
eksperten er efterhånden oldgammel og der er ikke foretaget ændringer på den i utallige år - og der er sket en masse siden dengang, både hvad angår viden omkring programmering og browseres fortolkinger og så har siden også fået ny ejer, så alt i alt vil jeg trods alt ikke mene man kan forvente alverden... Der skulle dog så småt være en ny version på vej.

Endelig skal det vel også siges, at en valid side ikke absolut er ensbetydende med at den er god og browserkompatibel - en side behøver vel ikke nødvendigvis at være valid for at være opfylde alle krav.
arne_v Ekspert
14. marts 2007 - 15:20 #2
jeg vil da mene at valid er en noedvendig men ikke tilstraekkelig betingelse
for at en en side er "god"
roenving Nybegynder
14. marts 2007 - 15:32 #3
Jepz, en valid side er ikke nødvendigvis hverken god eller hensigtsmæssig, men en ordentlig side er selvfølgelig også valid (dog kan der være enkelte detaljer, hvor man prioriterer funktionalitet !-)
prof2 Nybegynder
14. marts 2007 - 16:24 #4
Jeg er klar over at eksperten er gammel, men hvorfor proppe en xhtml doctype på så. Hvis den alligevel ikke er valid. Det var bare tanken. En valid side er selvfølgelig ikke ensbetydende med en god side, men omvendt mener jeg at en god side, selvfølgelig er valid. Det kan der vist ikke være tvivl om.

Der er vel ingen grund til at kalde sin side xhtml, når man ikke har intention om at opfylde de krav det stiller. Så kunne man vælge noget mindre restriktivt, og tage den derfra.

Men det var blot en tanke.
keysersoze Guru
14. marts 2007 - 20:23 #5
arne_v / roenving >> med "god" mente jeg udelukkende brugbar - for jeg er selvfølgelig enig i, at en ordentlig side er valid (i så vid udstrækning det er muligt).

prof2 >> igen tror jeg det hele hænger sammen med programmørens viden dengang samt en fortolkning af hvor meget reglerne skulle opfyldes; fx er langt størstedelen af fejlene pga &-tegnet i links og der kan man måske spørge sig selv hvor meget det gør.
Ny bruger Nybegynder

Din løsning...

Tilladte BB-code-tags: [b]fed[/b] [i]kursiv[/i] [u]understreget[/u] Web- og emailadresser omdannes automatisk til links

Opret Preview

Log ind eller opret profil

Hov!

For at kunne deltage på Computerworld Eksperten skal du være logget ind.

Det er heldigvis nemt at oprette en bruger: Det tager to minutter og du kan vælge at bruge enten e-mail, Facebook eller Google som login.

Du kan også logge ind via nedenstående tjenester

Premium
Skal du tage en Pro eller ej? Sådan vælger du imellem iPhone 12 og 12 Pro
Apples to iPhone-nyheder minder overraskende meget om hinanden. Der er dog væsentlige forskelle, som du skal være opmærksom på, når du vælger.
Computerworld
Det nye MitID er et tigerspring for bedre cybersikkerhed
Klumme: Det nye MitID er en enestående mulighed for et markant løft af it-sikkerheden i danske kommuner. Med baggrund i udfasningen af det nuværende NemID kan de samtidig forbedre og styrke deres it-systemers værn overfor cyberangreb.
CIO
Podcast: Hos Viking Life-Saving Equipment er it gået fra at være backend til at være noget, som kunderne spørger aktivt efter
Podcast, The Digital Edge: Viking leverer en stadig større del af deres produkt som en tjeneste. Som en del af tjenesten tager Viking ansvar for sikkerheden ved at levere, dokumentere og vedligeholde det nødvendige sikkerhedsudstyr. Hør hvordan Henrik Balslev senior digital director hos Viking har løftet den opgave.
Job & Karriere
Regner din ferie væk? Brug tiden på at søge en af disse otte stillinger, der er ledige netop nu
Det sjasker ned over hele Danmark. Du kan bruge de våde sommerdage på at søge et af disse otte job, der er ledige lige nu.
White paper
Sådan: Fem måder at sikre dine medarbejdere på hjemmekontoret
Gennem de seneste år har arbejde hjemmefra vundet langt større gehør, selv i relativt traditionelt indstillede virksomheder, og med Covid-19 blev det i perioder en uomgængelig del af hverdagen. Men alt tyder på, at et langt mere fleksibelt arbejdsliv er kommet for at blive, også når corona slipper sit greb. Hjemme er medarbejderne – og i særdeleshed de systemer og data, de har adgang til – imidlertid langt mere udsatte for cyberangreb end bag virksomhedens firewall og andre sikkerhedsforanstaltninger. På den ene side er der altså behov for let og fleksibel adgang til centrale værktøjer og en udstrakt grad af self-service. På den anden side er det helt afgørende at sikre medarbejder, data og systemer mere grundigt end hidtil – også udenfor virksomhedens eget netværk. I denne hvidbog kan du læse mere om, hvordan værktøjerne i RSA SecurID Access kan være med til at løfte opgaven.