jasber Nybegynder
22. juni 2001 - 00:44 Der er 7 kommentarer og
1 løsning

Streaming af f.eks P3

Her i vores lille firma, er der altid mindst 5-6 stykker der lytter på P3 over Internettet... Er der ikke nogen der kender et Linux eller NT 4.0 program, der kan \"fange\" den stream, så mine brugere kan connecte til en lokal server, og jeg derved kan spare på vores båndbrede. Jeg skal ikke ude i et eller andet Proxy helvede, hvis nogen skulle have de lyster  ;-)
nikolajdu Nybegynder
22. juni 2001 - 00:55 #1
Du kan bruge Windows Media Encoder (Men husk at DR har copyright!!).

Windows Media Encoder føder du med et lydinput fra f.eks Mediaplayer. Åbner en port i Netværket og sender derigennem til jer selv.

/Nikolaj
jasber Nybegynder
22. juni 2001 - 02:17 #2
Skal lige teste Encoderen :)
jasber Nybegynder
22. juni 2001 - 13:26 #3
nikolajdu>> Kan sagtens få Media Encoderen til at køre på min Win2000 Pro maskine, men jeg kan ikke få den til at capture fra lydkortet, så jeg kan streame f.eks www.dr.dk/skum1 - Har du en ide til hvordan man løser det problem?
nikolajdu Nybegynder
22. juni 2001 - 17:34 #4
Du skal få lyden til at køre igennem et program af en slags. Det skal derudover siges at du i Lydindstillinger (I windows), skal huske at sætte Input lyden rigtigt (hver gang!!), da Input af mystiske grunde selv hopper tilbage.

/Nikolaj
jasber Nybegynder
23. juni 2001 - 02:53 #5
Ja, det fandt jeg ud af - Så nu spiller det som det skal... Dog er det ret tåbeligt at man ikke kan configurere sine lyd-settings fra programmet, men at man *skal* gennem Windows.

Men... Dine points skal du da have, og med tak for hjælpen.
nikolajdu Nybegynder
26. juni 2001 - 14:36 #6
Jeg er også møgirriteret over det windows sjov, men anyway så kan det virke på den måde - og man sparer hurtigt lige 1Mb på båndbredden...

/Nikolaj
jasber Nybegynder
26. juni 2001 - 14:49 #7
Ja, det er noget snavns - Hvad fedt kunne være var hvis man kunne finde en apps der kan fange flere streams og så føde dem til Encoderen, så man kunne \"broadcaste\" flere stationer.
nikolajdu Nybegynder
26. juni 2001 - 15:08 #8
Så skal du have flere encoder - stationer på hver sin maskine.
Ny bruger Nybegynder

Din løsning...

Tilladte BB-code-tags: [b]fed[/b] [i]kursiv[/i] [u]understreget[/u] Web- og emailadresser omdannes automatisk til links

Opret Preview

Log ind eller opret profil

Hov!

For at kunne deltage på Computerworld Eksperten skal du være logget ind.

Det er heldigvis nemt at oprette en bruger: Det tager to minutter og du kan vælge at bruge enten e-mail, Facebook eller Google som login.

Du kan også logge ind via nedenstående tjenester

Premium
Vodafone gennemfører et af verdens største S/4HANA-projekter på blot en weekend: Sådan er opgaven blevet grebet an
Over en lang weekend gennemførte Vodafone en enorm ERP-migration til SAP’s nyeste kerne S/4HANA. Det skete efter et års forberedelse. Arbejdet med data var nøglen til success, lyder budskabet.
Job & Karriere
Regner din ferie væk? Brug tiden på at søge en af disse otte stillinger, der er ledige netop nu
Det sjasker ned over hele Danmark. Du kan bruge de våde sommerdage på at søge et af disse otte job, der er ledige lige nu.
White paper
Få arkitekturen på plads uden omfattende specialtilpasninger eller kodefærdigheder
I dette whitepaper får du en indsigt i KMDs WorkZone informationsplatform til private og offentlige virksomheder. Med WorkZone kan du modellere din specialiserede forretningsunderstøttelse entitet for entitet, opgave for opgave, proces for proces, så informationsarkitekturen flugter meget præcist med krav og ønsker. Og fordi KMD WorkZone er baseret på standardkomponenter og bliver driftet af KMD, er der altid styr på sikkerhed, governance og compliance. Dette whitepaper beskriver, hvordan KMD WorkZone fungerer som navet i en samlet informationsarkitektur på tværs af systemlandskabet og de enkelte fagløsninger. KMD WorkZone til understøttelse af eksempelvis Case Management, Records Management, Content Management, Contract Lifecycle Management og en række andre datadiscipliner uden behov for omfattende analyse, modellering eller konfigurationsprojekter.