Annonceindlæg fra Computerworld

Tre gode råd til at beskytte virksomhedens data og digitale værdier i døgndrift

Få tre gode bud på hvordan du kan opbevare (og organisere) virksomhedens kritiske data på en sikker måde.

Virksomhedernes datamængder vokser år for år - men uheldigvis gælder det samme for cybertruslerne. 

Så hvor du tidligere skulle beskytte virksomhedens vildtvoksende data fra disknedbrud, er truslerne nu at finde blandt uheldige medarbejdere og ondsindede cyberkriminelle. 

Vi har derfor samlet tre gode bud på, hvordan du kan opbevare (og organisere) virksomhedens kritiske data på en sikker måde. 

 

 

Et kig på The Nordic
2020 Databerg Report


 

 

 

 

 

Cloud-teknologien har i sig selv ikke en lang historie, men dét den har ændret og udviklet på den relativt korte tid, er ganske imponerende.

Med den udvikling er fulgt en forståelse for, hvad der kan opnås ved at etablere et cloud miljø, og specielt inden for de sidste 5 år er det gået rigtig stærkt. Der er ikke længere tale om en simpel data storage mekanisme, men et helt unikt forretningsredskab.

En undersøgelse foretaget i 2015 og 2020 af Veritas og Vanson Bourne viser dog, at adoptionen af cloud i de nordiske lande, ikke er kommet så langt, som forventet for 5 år siden. Men markedsperspektivet omkring værdierne ved cloud services er modnet og de nuværende forventninger er mere realistiske.

Men hvad er perspektiverne egentlig? Det kan du blive klogere på i dette whitepaper.

Download whitepaper her

 

 

 

Beskyt virksomhedens data og digitale værdier i døgndrift – målrettet, hurtigt og effektivt


 

 

 

 

 

Et konstant skiftende trusselsbillede og ændrede behov for eksempelvis flere hjemmearbejdspladser udfordrer virksomheden drift, indtjening og – i værste fald – eksistens.

Men her er ofte allerede ganske mange sikkerhedssystemer i drift, og derfor er løsningen sjældent endnu flere tiltag og lag. De vil ofte blot bidrage til forvirringen, øge antallet af alarmer og måske endda ende med at gøre virksomhedens mere sårbar.

I stedet kan det give mening at vælge en ekstern leverandør, der kan overvåge og sikre de digitale aktiver fokuseret, effektivt og i døgndrift.

Helt uden behov for at sætte kostbare og ressourcekrævende projekter i søen – og uden at skulle tilkøbe dyre konsulentydelser og specialressourcer. Det kan du læse meget mere om i denne hvidbog..

Download whitepaper her

 

 

 

Sådan opbevarer du effektivt og sikkert dine data – også med hybrid cloud


 

 

 

 

 

Cloud er her der og alle vegne. Men mange organisationer foretrækker en mere blandet tilgang, hvor dele af virksomhedens workload og it-miljøer sendes i clouden, mens andre dele placeres i andre og ofte lokale datacentre.

Det stiller ofte mange forskelligartede krav til behovet for lokal storage. Men med IBM FlashSystem kan du konsolidere dit storage-behov og reducere kompleksiteten. Samtidig er FlashSystem all-flash og hybrid-løsninger bygget på et standardiseret sæt af værktøjer og APIs, som giver dig adgang til enterprise-løsninger uanset størrelsen på din organisation.

I dette whitepaper fra Atea og IBM kan du læse om IBMs storeløsninger og de yderligere fordele som du kan opnå med dem.

Download whitepaper her