Annonceindlæg fra Computerworld

Tre stærke råd til dit gode fjern- og hjemmearbejde

Få tre gode råd på hvordan du får det sikre, intelligente og nemme fjern- og hjemmearbejde sat op.

Fjern- og hjemmearbejde er blevet ekstremt udbredt siden coronapandemien ramt verden i foråret. 

Men udbredelse er ikke det samme som at noget er nemt - eller sikkert. Vi har derfor samlet tre gode måder som inspiration til, hvordan du rent it-mæssigt kan få dit fjern- og hjemmearbejde til at fungere let og sikkert. 

 

 

Sådan kan du arbejde effektivt uanset tid, sted og type af enhed


 

 

Hvad nu hvis dit arbejde, din information, dine processer og teknologien bag ved, var organiseret på en måde så det passede til din organisation – alt sammen guidet af en intelligent udgave af det digitale arbejdsrum? Det er visionen bag Atea og Citrix´s samarbejde med digital workspace – en smartere og mere effektiv måde at arbejde på.

I dette whitetpaper kan du derfor læse om, hvordan du kan skabe et mere effektivt og brugervenligt arbejdsrum uanset tid, sted og enhed. En løsning der på en gang er både enkel og som sætter brugeren i centrum.

Download whitepaper her

  

 

Midt i en Corona-tid: Holder du sikre og brugervenlige onlinemøder?


 

 

Åbne kontormiljøer, personlige møder, teambuilding og håndtryk har tidligere været en del af hverdagen for mange danske virksomheder, men det har covid-19 ændret på. Tidligere klassiske arbejdsformer er blevet erstattet af nye og mange medarbejdere arbejder f.eks. hjemmefra, på skift eller under nye og mere beskyttede forhold.

Denne nye virkelighed har resulteret i en større produktivitet og effektivitet blandt de medarbejdere, som trives med at arbejde hjemmefra. Eksempler som øget fokus, effektiv brug af tid og færre forstyrrelser er blandt de positive tendenser. Det har fået flere ledere til at overveje at implementere muligheder for fleksible arbejdsmiljøer og faste hjemmearbejdsdage. Er det også tilfældet i din virksomhed?

Hvis ja, så læs med i denne e-guide og find inspiration til, hvordan din virksomhed kan opnå de største fordele med online møder baseret på Cisco Webex.

Download whitepaper her

  

 

5 måder du kan beskytte og optimere det vigtige fjernarbejde på


 

 

Når arbejdspladsen bliver mere digital og medarbejderne arbejder mere hjemme stiger cybertruslen også.

Derfor bliver din it-afdeling i fremtiden også målt på organisationens evne til at sikre fjernarbejde uden risiko for datatab eller gøre sig sårbar over for fjendtlige angreb.

I dette whitepaper fortæller vi derfor om 5 måder, du kan beskytte og optimere dine medarbejderes fjernarbejde på.

Download whitepaper her