Artikel top billede

Google smider firmaer ud af Google+

Søgegiganten ved ikke, hvordan firmaprofiler skal håndteres.

Google har tydeligvis ikke overvejet, hvordan firmaer skal drage nytte af Google+.

I øjeblikket er Google+ udelukkende for privatpersoner, og Google har med arme og ben kæmpet for at lukke "ulovlige" firmaprofiler.

For eksempel forsvandt profilen for netmediet Mashable.com. Det havde ellers på lyntid fået over 100.000 følgere på Google+. Bilfabrikanten Ford og børneprogrammet Sesame Street blev også smidt på porten.

Det skriver SearchEngineLand.

Google har i stedet bedt firmaerne om tålmodighed og lovet dem, at der snart kommer en virksomhedstest, som udvalgte firmaet kan deltage i. Men den udmelding har Google allerede trukket tilbage.

Som konsekvens af den massive interesse fra firmaer vil Google nu udtænke en bedre plan for at sluse firmaerne ind på Google+. Det sker først om nogle måneder, og i mellemtiden beder Google stadig firmaer om at undlade at oprette firmaer som privatpersoner.

I forvirringen har Google tilsyneladende forbarmet sig over nogle af de tidligere slettede profiler. Ford har for eksempel fået lov til at beholde sin side, men den er nu tydelig markeret som en "test"-side, der skal indsamle erfaringer i forhold til firmaers dialog med kunder på Google+. Mashable har også fået adgang til sine 100.000 fans igen ved at love, at profilen i fremtiden drives privat af direktøren Peter Cashmore.

"Med så stor interesse for virksomhedsprofiler fra så mange firmaer er vi begyndt at tænke over, hvordan vi håndterer hele forløbet. Jeres engagement forpligtiger os til at integrere firmaer i Google+ på den hurtigste og bedste facon," skriver Googles Christian Oestlien i et blogindlæg og fortsætter:

"Vi har ændret lidt på vores prioriteter og forventer at have den første virksomhedsadgang, som alle firmaer kan bruge, klar om nogle måneder." 

Google+ har snart 20 millioner brugere. Det er en meget hurtig vækst, men fra flere sider lyder det, at mange blot har oprettet deres profil, men at de ikke bruger tjenesten.




Brancheguiden
Brancheguide logo
Opdateres dagligt:
Den største og
mest komplette
oversigt
over danske
it-virksomheder
Hvad kan de? Hvor store er de? Hvor bor de?
KEYBALANCE A/S
Udvikling og salg af økonomisystemer samt CRM og MPS. Systemer til blandt andet maskinhandlere, vvs-branchen, vognmænd, låsesmede,handelsvirksomheder

Nøgletal og mere info om virksomheden
Skal din virksomhed med i Guiden? Klik her

Kommende events
EA Excellence Day

Hvad er det, der gør it-arkitektens rolle så vigtig? Og hvad er det for udfordringer inden for områder som cloud, netværk og datacentre, som fylder hos nogle af landets bedste it-arkitekter lige nu? Det kan du her høre mere om og blive inspireret af på denne konference, hvor du også får lejlighed til at drøfte dette med ligesindede.

23. april 2024 | Læs mere


AI Business Excellence Day – sådan folder du mulighederne ud

Mange danske virksomheder har eksperimenteret med AI-projekter af begrænset omfang, men kun de færreste har for alvor udforsket mulighederne i storskala. Det gør vi her! Du vil blandt andet få mulighed for at se eksempler på, hvordan AI kan anvendes som accelerator i storskala og skubber til grænserne for, hvordan det er muligt at integrere teknologien, så potentialet for alvor foldes ud.

24. april 2024 | Læs mere


Unbreakable - sådan sikrer du dig vedvarende og uafbrudt adgang til dine data

Vi dykker ned i værdien af en stabil og pålidelig storage-platform og hvilke muligheder der findes, for at sikre den højeste grad af redundans og tilgængelighed. Områder som date-beskyttelse og cyber-sikkerhed vil også blive berørt.

25. april 2024 | Læs mere