Artikel top billede

Her er planerne for det nye Android-styresystem

Ice Cream Sandwich er kodenavnet på den næste version af Android. Googles Eric Schmidt har nu afsløret, hvornår den frigives.

Læs også:
Eric Schmidt: Sådan vil Google udnytte Motorola

Android er hullet som en si - sådan øger du sikkerheden

Google vil samle Android i slutningen af året

Android-brugere kan om ganske få uger kaste sig over den nyeste version af Googles smartphone-styresystem.

Det ligger klart, efter at Eric Schmidt i en tale på en amerikansk konference, kommenterede på den kommende Ice Cream Sandwich.

"Vi har et nyt operativsystem, internt kaldet Ice Cream Sandwich af en eller anden grund, der frigives i oktober eller november," sagde han, da han var gæst til en Salesforce-konference.

I videoen (cirka 29:45 inde) siger Eric Schmidt, at der aktiveres omkring 550.000 Android-telefoner om dagen.

"Det antal er blevet fordoblet på tre til fire måneder, så hvis det fortsætter, vil det (Android, red.) fylde hele planeten ..."

Vil undgå fragmentering

Selvom Android i dag er verdens mest udbredte smartphone-styresystem, og nu også for alvor er på vej ind på tablet-platformen, bliver Googles open source-styresystem ofte kritiseret for at være for fragmenteret.

Der er simpelthen for mange formfaktorer og OS-versioner, man skal tage hensyn til som udvikler, lyder kritikken blandt andet.

Allerede i maj meldte Google dog ud, at Ice Cream Sandwich vil indeholde et opdateret applikations-framework med nye funktionaliteter og API'er, der skal gøre det lettere at designe applikationer til forskellige mobile enheder.

Dengang skrev selskabet i et blog-indlæg, at der nu er mere end 310 Android-enheder i alle former og størrelser:

"Vores mål med Ice Cream Sandwich er at levere et operativsystem, der fungerer alle steder, uanset enheden. Ice Cream Sandwich vil give dig alt det, du elsker ved Honeycomb på din tablet, til din telefon, inklusiv det holografiske brugerinterface, mere multitasking, den nye 'launcher' og bedre widgets," lød det dengang fra Google.

Se Eric Schmidt tale om Android:

Læs også:
Eric Schmidt: Sådan vil Google udnytte Motorola

Android er hullet som en si - sådan øger du sikkerheden

Google vil samle Android i slutningen af året




Brancheguiden
Brancheguide logo
Opdateres dagligt:
Den største og
mest komplette
oversigt
over danske
it-virksomheder
Hvad kan de? Hvor store er de? Hvor bor de?
Højer og Lauritzen ApS
Distributør af pc- og printertilbehør.

Nøgletal og mere info om virksomheden
Skal din virksomhed med i Guiden? Klik her

Kommende events
Datadrevet forretning: Skab enestående kundeoplevelser med viden og data i centrum

Data står i centrum, når du skal styrke kundeoplevelsen – eller det burde det i hvert fald gøre. På denne konference vil du møde eksperter indenfor CX og komme i dybden med, hvordan du sætter data, transparens og viden til at arbejde for dig i din Customer Experience-strategi.

07. maj 2024 | Læs mere


Kunstig Intelligens (AI) Masterclass - fra futuristisk idé til uundværlig ressource

Velkommen til en Masterclass om kunstig Intelligens (AI) og den transformative kraft, som kan tage din organisation og karriere til næste niveau. AI er gået fra at være en futuristisk idé til at blive en uundværlig ressource for virksomheder over hele verden og har allerede sat sit præg på den måde, som vi arbejder på, træffer beslutninger og kommunikerer med vores kunder.

07. maj 2024 | Læs mere


Parathed – Hvad gør din virksomhed, når I bliver ramt?

Cyberkriminalitet vokser som bekendt eksplosivt i takt med digitaliseringen i disse år og det kan være voldsomt dyrt at blive hacket. Potentielt kan det lægge jeres forretning helt ned, så I ikke kan rejse jer igen. Har jeres virksomhed styr på cybersikkerheden i en tid, der kalder på oprustning? Bliv inspireret til, hvad du som virksomhed kan gøre for at sikre virksomheden og medarbejdere, så I kan gå sikkert ind i fremtiden.

21. maj 2024 | Læs mere