Sådan implementerer Deloitte BI-løsninger

Tilbage til hovedartiklen.

[b]Læs også:   
Sådan ser Ernst & Youngs BI-hold ud 

Her er PcW's fortrukne BI-partnere

[/b]For at være CFO'ens bedste ven tilbyder Deloitte også ydelser inden for BI, fortæller partner Alan Jespersen.

Han forklarer, at Deloitte skiller sig ud fra de andre revisionshuse ved også at have en decideret implementeringsarm.

"På den måde er vi tættere på," siger han.

Alan Jespersen mener, at den praktiske gren og erfaringen her fra ganske enkelt giver rådgivningsdelen mere tyngde.

"Hvor god en rådgiver er man, hvis man aldrig ser løsningen virke," siger Deloitte-manden, der selv må stå på mål under BI-projekter, fra rådgivningen begynder, til løsningen er implementeret.

Organisatorisk ligger Deloittes integrationsafdelinger, som ofte skal programmere og konfigurere en del, i Spanien og Indien. Mens rådgiverne på konsulentdelen befinder sig i Danmark.

"På den måde udnytter vi lokale kompetencer og vores globale leverancemodel," siger Alan Jespersen.

Deloitte er uafhængig af leverandører og rådgiver og implementerer BI-løsninger fra blandt andet SAP, Oracle, IBM og QkliView.

Kunderne tæller typisk de 100 til 150 største virksomheder i Danmark inden for alle forskellige brancher. Fokus i BI-løsningerne ligger på CFO'ens evne til at rapportere og understøtte beslutningsgangen på direktionsgangen.

Her trækker Deloitte på revisorhusets erfaringer inden for ledelse og et styringsværktøj kaldet Value Map.

"Vi kender styringsmekanismerne, hvis man har et mål om at vokse på omsætning, cutte cost eller omkring compliance," siger Alan Jespersen.

I segmentet af små og mellemstore virksomheder satser Deloitte på mere forensic-baserede BI-løsninger, hvor kunden kan få sat systemer op, der fortæller om mistænkelig adfærd.

"Det kan være, om samme faktura er sendt flere gange med videre. Det anser vi også for BI-løsninger," siger Alan Jespersen.

Læs også:  
KPMG køber sig til konsulent-kompetencer 

Sådan ser Ernst & Youngs BI-hold ud 

Her er PcW's fortrukne BI-partnere




Brancheguiden
Brancheguide logo
Opdateres dagligt:
Den største og
mest komplette
oversigt
over danske
it-virksomheder
Hvad kan de? Hvor store er de? Hvor bor de?
Despec Denmark A/S
Distributør af forbrugsstoffer, printere, it-tilbehør, mobility-tilbehør, ergonomiske produkter, kontor-maskiner og -tilbehør.

Nøgletal og mere info om virksomheden
Skal din virksomhed med i Guiden? Klik her

Kommende events
Parathed – Hvad gør din virksomhed, når I bliver ramt?

Cyberkriminalitet vokser som bekendt eksplosivt i takt med digitaliseringen i disse år og det kan være voldsomt dyrt at blive hacket. Potentielt kan det lægge jeres forretning helt ned, så I ikke kan rejse jer igen. Har jeres virksomhed styr på cybersikkerheden i en tid, der kalder på oprustning? Bliv inspireret til, hvad du som virksomhed kan gøre for at sikre virksomheden og medarbejdere, så I kan gå sikkert ind i fremtiden.

21. maj 2024 | Læs mere


Computerworld Summit 2024

Vi kigger ind i scenariet for fremtiden it-afdeling og hvordan virksomheden bedst muligt udnytter både nye og etablerede teknologier til at understøtte vækst og dermed sikre overlevelse i en konkurrencepræget verden.

23. maj 2024 | Læs mere


Den digitale trussel er konstant, kompleks og stadigt stigende - også i den offentlige sektor

I dagens Danmark har vi indrettet os sådan, at alt kommunikation mellem det offentlige og borgerne foregår på forskellige digitale platforme, hvilket gør både borgerne og de offentlige institutioner skrøbelige overfor cyberkriminalitet. Samtidig lyder det fra rapporter, at de offentliges it-systemer er støvede og fulde af teknisk gæld. Dette er en farlig cocktail for de offentlige institutioner, men en særdeles lækker drink for cyber-kriminelle.

28. maj 2024 | Læs mere