Her er Danmarks fem bedste CIO’er lige nu:Se de fem nominerede til prisen som Årets CIO 2024

Artikel top billede

Her er de første Windows Phone Mango-telefoner

Om kort tid frigiver Microsoft den hidtil største opdatering af Windows Phone 7-styresystemet, Mango. Producenterne er klar med nye Mango-produkter. Se dem her.

Læs også:

Nu falder den endelige dom over Windows Phone 7

Her er det nye Windows Phone 7.5: Mango

Halvandet år efter den oprindelige lancering af Windows Phone 7 er Microsoft nu på trapperne med en giant-opdatering med 500 nye features.

Windows Phone 7.5 - også kaldet Mango - er Microsofts bud på, hvordan det perfekte smartphone-styresystem skal se ud, og dermed tegner de kommende måneder også til at blive afgørende for platformens fremtid.

Selvom meget er sagt og skrevet om Windows Phone 7, er Microsofts globale smartphone-markedsandel nemlig fortsat kun på blot 1,6 procent ifølge Gartner.

Det er det billede, Mango skal ændre - og der er da også masser af positive nyhederne i vente. Blandt andet er Mango den første version af Windows Phone på dansk, og derudover gemmer der sig en stribe nyheder for de professionelle brugere.

Her er produkterne

Microsofts software-platform kommer dog ingen vegne, hvis hardware-producenterne ikke bakker op med nogle ordentlige smartphones.

Mens Nokias første bud på en Windows-smartphone nok er på vej, men endnu ikke er meldt klart ud, så er flere andre producenterne nu klar med Windows Phone Mango-produkter.


HTC Titan kommer måske allerede til Danmark i næste måned.

Det mest bemærkelsesværdige er måske HTC Titan, der tegner til at blive et interessant bekendtskab, når den rammer butikkerne måske allerede i næste måned.

Titan har en skærm på 4,7 tommer, en processor på hele 1,5 gigahertz, 512 megabyte RAM og 16 gigabute storage.

Med et kamera på otte megapixels og et frontkamera til videosamtaler er der tale om et produkt, der på papiret kan matche de førende Android- og iOS-smartphones.

Se HTC's egen præsentation af Titan:

HTC er dog langt fra den eneste producent, der er klar til at tage en bid af Mangoen.

Også populære Samsung har tænkt sig at se, om man supplere det i forvejen imponerende salgs af Android-telefoner med nye Windows Phone-telefoner.

Læs også:

Nu falder den endelige dom over Windows Phone 7

Her er det nye Windows Phone 7.5: Mango

Det kommer Samsung og Fujitsu med

Læs også:

Nu falder den endelige dom over Windows Phone 7

Her er det nye Windows Phone 7.5: Mango

Konkret er Samsung på vej med to Windows Phone-produkter, Samsung Focus S og Samsung Focus Flash.

Mens der endnu ikke er offentliggjort billeder af de to smartphones, så er specificationerne meldt ud.

Focus S, der ikke overraskende er efterfølgeren til den allerede lancerede Focus, er har et 4,3 tommer Super AMOLED Plus display, en 1,4 gigahertz processsor og kamera for og bag - det sidste på otte megapixels.

Focus Flash er en lidt mindre med en skærm på 3,7 tommer, en 1,4 gigahertz processor og et kamera på fem megapixels.

Så vidt vi ved, er det endnu kun i USA, man kan se frem til de to Samsung-produkter - om og hvornår de kommer til Danmark vides ikke.


Fujitsus IS12T kører Windows Phone 7.5.

Det samme gælder Fujitsu IS12T, der indtil videre kun er præsenteret i Japan.

Det vides ikke, om den overhovedet kommer til Europa, men det skal ikke afholde os fra at nævne, at IS12T er både vand- og støvafvisende og har et kamera på hele 13,2 megapixels.

Processoren inden i er på 1 gigahertz, den har hele 32 gigabyte hukommelse og en skærm på 3,7 tommer.

Endelig er selvfølgelige værd at nævne, at Mango også vil blive udsendt til allerede eksisterende Windows Phone-produkter, når denne version af styresystemet frigives i den nærmeste fremtid.

Læs også:

Nu falder den endelige dom over Windows Phone 7

Her er det nye Windows Phone 7.5: Mango




Brancheguiden
Brancheguide logo
Opdateres dagligt:
Den største og
mest komplette
oversigt
over danske
it-virksomheder
Hvad kan de? Hvor store er de? Hvor bor de?
JN Data A/S
Driver og udvikler it-systemer for finanssektoren.

Nøgletal og mere info om virksomheden
Skal din virksomhed med i Guiden? Klik her

Kommende events
OT og IT: Modernisér produktionen og byg sikker bro efter et årelangt teknologisk efterslæb

Moderne produkter skal have mere end strøm for at fungere – og deres navlestreng skal ikke klippes når de forlader fabrikshallen. På denne konference kan du derfor lære mere om hvordan du får etableret det sikre setup når der går IT i OT.

30. april 2024 | Læs mere


Roundtable for sikkerhedsansvarlige: Hvordan opnår man en robust sikkerhedsposition?

For mange virksomheder har Zero Trust og dets principper transformeret traditionelle tilgange til netværkssikkerhed, hvilket har gjort det muligt for organisationer at opnå hidtil usete niveauer af detaljeret kontrol over deres brugere, enheder og netværk - men hvordan implementerer man bedst Zero Trust-arkitekturer i et enterprise set up? Og hvordan muliggør Zero Trust-arkitekturen, at organisationer opnår produktivitetsfordele med AI-værktøjer samtidig med, at de forbliver sikre i lyset af fremvoksende trusler?

01. maj 2024 | Læs mere


ERP-trends 2024

Bliv derfor inspireret til, hvordan du kan optimere dine systemer og processer når af nogle af de fremmeste eksperter på ERP-markedet dele deres iagttagelser af det aktuelle marked og vurderinger af, hvad vi har i vente de kommende 3-5 år. Vi sætter også fokus på, hvordan udviklingen kommer til at påvirke din organisation, hvordan du bedst forbereder og planlægger ERP-indsatsen og om, hvilke faldgruber du skal være opmærksom på.

02. maj 2024 | Læs mere