Artikel top billede

Ny TDC-boss: Her er TDC's nye top-ledelse

Efter en måned på posten kan ny TDC-boss, Carsten Dilling, i dag præsentere sit første regnskab - og omfattende ledelsesændringer i koncernen.

Læs også:

TDC udnævner ny topchef: Her er han

Ny TDC-topchef: Her er min plan med TDC

Her er TDC's planer med Carsten Dilling som topchef

TDC's omsætning steg med 0,5 procent første halvår 2012 sammenlignet med første halvår 2011.

Det meddeler selskabet, der samtidig kan præsentere en halvårsomsætning på 13,2 milliarder kroner.

Samtidig med halvårsregnskabet meddeler Carsten Dilling, at der finder en række ændringer sted i koncernledelsen.

"I forlængelse af min tiltræden som koncernchef har jeg ønsket en fokusering i topledelsen. Det hold, der nu er sat, udgør kontinuitet og har styrken til at sikre, at TDC også fremover vil skabe solide resultater til gavn for vores kunder og aktionærer," udtaler administrerende direktør og koncernchef Carsten Dilling, der satte sig i direktørstolen i starten af juli efter Henrik Poulsens exit.

Her er ændringerne

Den hidtidige koncerndirektør for TDC Privat, Anders Jensen, bliver Group Chief Marketing Officer (CMO). Han får dermed det overordnede ansvar for samspillet mellem koncernens forskellige brands, skriver TDC.

Koncerndirektør for TDC Erhverv, Martin Lippert, bliver Group Chief Operating Officer (COO) og koncerndirektør for TDC Operations.

Eva Berneke skifter fra TDC Wholesale og udnævnes til koncerndirektør for TDC Erhverv. Samtidig bliver Jens Munch-Hansen, der hidtil har haft ansvaret for TDC's nordiske forretning, koncerndirektør for både TDC Wholesale og TDC Nordic.

Afdelingerne People & Culture og Stakeholder Relations samles under koncerndirektør Miriam Igelsø Hvidt. Inger Ørum Kirk, der hidtil har været koncerndirektør for People & Culture, har i den forbindelse valgt at fratræde sin stilling, skriver TDC.

Fornuftigt regnskab fra TDC

I en analyse forud for TDC-regnskabet skrev Sydbank, at man fortsat tror, at TDC kan leve op til helårsforventningerne på en omsætning på 26 - 26,5 milliarder kroner.

Det bekræfter TDC med regnskabet.

"Trods en fortsat udfordrende markedssituation formår vi at nå et tilfredsstillende resultat. Blandt andet oplevede vi i første halvår af 2012 den største kundevækst på bredbåndsmarkedet i mange år," udtaler Carsten Dilling.

I meddelelsen fra TDC hæfter man sig også ved, at der sker en "bedring på mobilområdet, hvor koncernen i andet kvartal har tiltrukket 43.000 nye abonnenter."

"Omsætningen per privatkunde er desuden stabiliseret efter nogle kvartaler med nedadgående pres," lyder det fra TDC.

Læs også:

TDC udnævner ny topchef: Her er han

Ny TDC-topchef: Her er min plan med TDC

Her er TDC's planer med Carsten Dilling som topchef
Brancheguiden
Brancheguide logo
Opdateres dagligt:
Den største og
mest komplette
oversigt
over danske
it-virksomheder
Hvad kan de? Hvor store er de? Hvor bor de?
Brother Nordic A/S
Import og engroshandel med kontormaskiner.

Nøgletal og mere info om virksomheden
Skal din virksomhed med i Guiden? Klik her

Kommende events
Computerworld Summit 2021

En moderne digital vindervirksomhed bringer nye teknologier i spil, skaber digital innovation, udnytter data som styringsværktøj og ser verden som én stor markedsplads. Men succes kræver, at du ved, hvor den dyre teknologi kan gøre den største forskel i forretningen. Den kræver, at du ved i hvilken retning den øgede politiske regulering af teknologi og data bevæger sig hen. Og den succes kræver, at du kan udnytte teknologien til at automatisere og skalere til gavn for bundlinjen og budgettet.

26. oktober 2021 | Læs mere


CIO Trends 2021: Sådan ser teknologiradaren ud hos Danmarks bedste CIOs

Teknologien i virksomheder spiller i den grad en større og større rolle, hvor vi er nødt til at stille endnu større krav til, hvordan vi udnytter den, og hvilke muligheder den giver. Spørgsmålet er dog, hvordan man formår at lede en virksomhed, der konstant skal forholde sig til teknologiens forandringer.

16. november 2021 | Læs mere


How to Sikkerhed: Awareness, email fraud og phishing

Man kan aldrig vide sig sikker, for uanset hvor godt man sikrer sig mod hackerangreb og anden svindel, vil hacker næsten altid være et skridt foran. De går efter organisationernes svageste led i håbet om at kunne snyde sig til data, penge eller andet værdifuldt. Få derfor konkrete bud på, hvordan du kan gribe opgaven an og understøtte et effektivt awareness-niveau i din organisation med enkel, men velfungerende, teknologi.

17. november 2021 | Læs mere