Ny TDC-boss: Her er TDC's nye top-ledelse

Efter en måned på posten kan ny TDC-boss, Carsten Dilling, i dag præsentere sit første regnskab - og omfattende ledelsesændringer i koncernen.

Læs også:

TDC udnævner ny topchef: Her er han

Ny TDC-topchef: Her er min plan med TDC

Her er TDC's planer med Carsten Dilling som topchef


TDC's omsætning steg med 0,5 procent første halvår 2012 sammenlignet med første halvår 2011.

Det meddeler selskabet, der samtidig kan præsentere en halvårsomsætning på 13,2 milliarder kroner.

Samtidig med halvårsregnskabet meddeler Carsten Dilling, at der finder en række ændringer sted i koncernledelsen.

"I forlængelse af min tiltræden som koncernchef har jeg ønsket en fokusering i topledelsen. Det hold, der nu er sat, udgør kontinuitet og har styrken til at sikre, at TDC også fremover vil skabe solide resultater til gavn for vores kunder og aktionærer," udtaler administrerende direktør og koncernchef Carsten Dilling, der satte sig i direktørstolen i starten af juli efter Henrik Poulsens exit.

Her er ændringerne
Den hidtidige koncerndirektør for TDC Privat, Anders Jensen, bliver Group Chief Marketing Officer (CMO). Han får dermed det overordnede ansvar for samspillet mellem koncernens forskellige brands, skriver TDC.

Koncerndirektør for TDC Erhverv, Martin Lippert, bliver Group Chief Operating Officer (COO) og koncerndirektør for TDC Operations.

Eva Berneke skifter fra TDC Wholesale og udnævnes til koncerndirektør for TDC Erhverv. Samtidig bliver Jens Munch-Hansen, der hidtil har haft ansvaret for TDC's nordiske forretning, koncerndirektør for både TDC Wholesale og TDC Nordic.

Afdelingerne People & Culture og Stakeholder Relations samles under koncerndirektør Miriam Igelsø Hvidt. Inger Ørum Kirk, der hidtil har været koncerndirektør for People & Culture, har i den forbindelse valgt at fratræde sin stilling, skriver TDC.

Fornuftigt regnskab fra TDC
I en analyse forud for TDC-regnskabet skrev Sydbank, at man fortsat tror, at TDC kan leve op til helårsforventningerne på en omsætning på 26 - 26,5 milliarder kroner.

Det bekræfter TDC med regnskabet.

"Trods en fortsat udfordrende markedssituation formår vi at nå et tilfredsstillende resultat. Blandt andet oplevede vi i første halvår af 2012 den største kundevækst på bredbåndsmarkedet i mange år," udtaler Carsten Dilling.

I meddelelsen fra TDC hæfter man sig også ved, at der sker en "bedring på mobilområdet, hvor koncernen i andet kvartal har tiltrukket 43.000 nye abonnenter."

"Omsætningen per privatkunde er desuden stabiliseret efter nogle kvartaler med nedadgående pres," lyder det fra TDC.

Læs også:

TDC udnævner ny topchef: Her er han

Ny TDC-topchef: Her er min plan med TDC

Her er TDC's planer med Carsten Dilling som topchef

Brancheguiden
Brancheguide logo
Opdateres dagligt:
Den største og
mest komplette
oversigt
over danske
it-virksomheder
Hvad kan de? Hvor store er de? Hvor bor de?
Computerworld A/S
Salg af telemarketing og research for it-branchen, it-kurser og konferencer

Nøgletal og mere info om virksomheden
Skal din virksomhed med i Guiden? Klik her

Kommende events
GDPR, status og overblik: Påbud og afgørelser strømmer nu ud fra Datatilsynet

Få styr på hvordan du kan sikre løbende overholdelse af GDPR-reglerne i fremtiden. Ved hjælp af de rigtige processuelle værktøjer og systemer kan du leve op til forventningen om, at din virksomhed har styr på reglerne og overholdelses af dem.

25. november 2020 | Læs mere


Hvordan bevarer du kontrollen, når målet er ultimativ frihed? Data Governance i en hybrid infrastruktur

Vores infrastruktur er i høj grad blevet ”sluppet løs”. Vi lever alle sammen med hybrid IT, hvor vores workloads er (eller skal ende) som frie og mobile entiteter, og hvor data kan bo overalt. Men hvordan bevarer du kontrollen, når målet er ultimativ frihed? I dette webinar retter vi fokus mod én af de måder, hvormed vi bedst bevarer balancen mellem frihed og kontrol over vores værdifulde data.

26. november 2020 | Læs mere


Simplificeret storage: Spar penge og besvær med software-defined storage fra Red Hat

Alle organisationer skal forholde sig til håndtering og lagring af hastigt stigende datamængder, hvilket igen øger behovet for en stabil, sikker og fleksibel måde at opbevare deres data på. Vel at mærke uden samtidig at presse økonomien unødigt. Når du har deltaget i Arrow’s webinar, har du viden om, hvordan din næste storageløsning skal se ud og hvorfor open source modellen fra Red Hat CEPH er det rigtige valg.

26. november 2020 | Læs mere

mest debatterede artikler

Premium
Nets risikerer at skulle betale bod efter stor forsinkelse af MitID Erhverv: Forhandler med Digitaliseringsstyrelsen
Kontrakten mellem Digitaliseringsstyrelsen og Nets rummer mulighed for, at Nets kan blive ramt af en bod på grund af forsinkelsen af MitID Erhverv.
Computerworld
Stein Bagger gør comeback i ny branche: "De lignede et mafiahold, førte sig frem som nyrige og plaprede løs om urealistiske drømme"
Stein Bagger har skiftet navn og fører sig nu frem i store biler i en helt ny branche, skriver en dansk avis.
CIO
Podcast: Her er seks gode råd om ledelse og digitalisering fra danske top-CIO'er
The Digital Edge: Vi har talt med 17 af Danmarks dygtigste digitale ledere - og samlet deres seks bedste råd om digitalisering og ledelse. Få alle rådene på 26 minutter i denne episode af podcasten The Digital Edge.
Job & Karriere
Se Waoos forklaring: Derfor har selskabet fyret topchef Jørgen Stensgaard med omgående virkning
Waaos bestyrelse opsiger fiberselskabets topchef, Jørgen Stensgaard, der fratræder med omgående virkning. Se hele forklaringen fra Waao her.
White paper
Optimér produktiviteten og lad din printer følge med ud i skyen
De fleste virksomheder investerer betydelige beløb i den digitale transformationsproces, men skriver alligevel dokumenter ud som aldrig før, og medarbejdere opfatter decideret print som en forudsætning for at kunne arbejde effektivt. Alligevel er virksomhedens printstruktur ofte et systemmæssigt stedbarn, der er sammenstykket af mange forskellige enheder og platforme – hvilket skaber forvirring og betydeligt tidsspilde. Print passer heller helt ind i hverken den eksisterende digitale infrastruktur eller i den cloudbaserede infrastruktur, virksomheden sigter mod. Det udfordrer både sikkerhed, produktivitet og digital strategi som hele. I denne hvidbog kan du læse om udfordringerne og om, hvordan du håndterer dem mest effektivt som et led i den digitale transformationsproces.