Artikel top billede

IBM kaster milliarder efter socialt cloud-firma

I jagten på at være endnu mere social har IBM lagt et stort milliardbeløb i kolde kontanter på bordet for at score en mindre virksomhed med ekspertise i social rekruttering.

Læs også:
IBM-direktør: Sådan får du succes med social software

Social software vil snart indtage din arbejdsplads

IBM har for længst udpeget social software som en strategisk løftestang for selskabet, og nu kan Big Blue så løfte sig et skridt nærmere visionen om at bygge værktøjer til at levere "an end-to-end social business".

Det sker med opkøbet af rekrutteringsvirksomheden Kenexa, som IBM har lagt 7,7 milliarder kroner i kontanter for.

25 år gamle Kenexa med omkring 2.100 medarbejdere har etableret sig som et selskab, der kan levere cloud-baseret software designet til at hjælpe virksomheder med at rekruttere og håndtere folk igennem sociale netværk og samarbejdsværktøjer.

Det skriver Financial Times

Alle vil være sociale

IBM's planer med Kenexa er at kombinere selskabets software-produkter med sin egenudviklet software i håbet om at nå ud på sociale platforme, som for alvor fik globalt gennembrud for en håndfuld års siden med Myspace, Facebook og Twitter til konsummarkedet.

"Ethvert selskab kigger på tværs af sine forretninger efter at få del i kraften fra de sociale netværk for at få ændret i sine arbejds- og samarbejdsmetoder og på den måde overgå konkurrenterne," forklarer IBM's boss for selskabets sociale forretnings-division, Alistair Rennie, til Financial Times.

Med Kenexa har han fået et selskab op under neglene, som har knap 9.000 kunder, der blandt andet inkluderer store spillere som Starbucks, Walmart og Verizon.

Selskabet omsatte for 1,7 milliarder kroner sidste år, og det kunne notere et underskud på 22,5 millioner kroner.

Læs også:
IBM-direktør: Sådan får du succes med social software

Social software vil snart indtage din arbejdsplads
Brancheguiden
Brancheguide logo
Opdateres dagligt:
Den største og
mest komplette
oversigt
over danske
it-virksomheder
Hvad kan de? Hvor store er de? Hvor bor de?
Hewlett-Packard ApS
Udvikling og salg af software, hardware, konsulentydelser, outsourcing samt service og support.

Nøgletal og mere info om virksomheden
Skal din virksomhed med i Guiden? Klik her

Kommende events
iPaaS-webinar: Take advantage of key trends in a billion dollar-market

According to Gartner, by 2023, the iPaaS market is expected to grow well above $6 billion in revenue, thus becoming the largest segment in the integration platform technology market. To illustrate what iPaaS can do for your business, Flügger will outline how to overcome their integration challenges. Do not miss the opportunity to learn how a successful iPaaS implementation can improve your business outcomes.

07. maj 2021 | Læs mere


Brand din forretning og skab nye leads med Microsoft Dynamics 365 til marketing

Vidste du, at Microsoft Dynamics også byder på stærk funktionalitet til marketingafdelingen? På kun 1 1/2 time inspirerer vi dig til, hvordan du kan bruge Dynamics 365 Marketing til at brande din forretning og skabe nye leads.

17. maj 2021 | Læs mere


Vælg den rigtige infrastruktur og it-arkitektur

Få indblik i, hvordan du kan sikre sammenhæng og overblik i et it-landksab, der konstant ændres. Dette kan blandt andet gøres med de rette strategisk og teknologiske vlag, så effektiviteten, stabiliteten og sikkerheden opretholdes. Den rigtige infrastruktur og it-arkitektur kan uden tvivl hjælpe dig med at skabe overblikket over dit it-landskab.

18. maj 2021 | Læs mere


Premium
Test: Derfor vil jeg gerne have Google ind i min næste bil - og det er dårligt nyt for nogle bilproducenter
Googles Android Automotive er et vellykket styresystem til bilen, der vender op og ned på magtbalancen i bilbranchen. Computerworld har prøvekørt softwaren og har dommen klar.
CIO
Har du rost din mellemleder i dag? Snart er de uddøde - og det er et tab
Computerworld mener: Mellemledere lever livet farligt: Topledelsen får konstant ideer med skiftende hold i virkeligheden, og moden går mod flade agile organisationer. Men mellemlederen er en overset hverdagens helt med et kæmpe ansvar. Her er min hyldest til den ofte latterliggjorte mellemleder.
Job & Karriere
Eva Berneke stopper som topchef i KMD og flytter til Paris: Her er KMD's nye topchef
Efter syv år på posten som topchef for KMD forlader Eva Berneke selskabet. Nu flytter hun med familien til Paris, hvor hun vil fortsætte sit bestyrelsesarbejde. KMD har allerede afløser på plads.
White paper
Er din forretning og jeres Dynamics 365 klar til løbende opdateringer?
Hyppige opdateringer af din Dynamics 365 sikrer hurtig adgang til nyeste funktioner og opdateringer. Men metoden rummer også risici. Læs her, hvordan du minimerer dem.