Her er Samsungs fuldblods Android-kamera

Samsung er klar med et Android-kamera, der kan styres med stemmen. Sig goddag til Galaxy Camera, der har en skærm på 4,8 tommer.

Det er kun kort tid siden, Nikon lancerede sit første kamera med Android-software.

Nu følger Samsung efter med kameraet Galaxy Camera, der også har Googles mobile styresystem i maven.

Modsat Nikons model med Android 2.3 kører Samsungs kamera den nyeste version 4.1, også kaldet Jelly Bean.

Der er adgang til Google Play (tidligere Android Marked), og det giver mulighed for at downloade apps, eksempelvis særlige fotoprogrammer.

Der er plads til sim-kort i kameraet, og dermed er det nemt at uploade fotos på farten og ikke være afhængig af en Wi-Fi-forbindelse.

Umiddelbart ligner Galaxy Camera et almindeligt kompaktkamera, men skærmen på bagsiden er hele 4,8 tommer.

Den er naturligvis berøringsfølsom ligesom skærmen på din Android-mobil.

Der skydes fotos i en opløsning på 16 megapixel, og kameraet burde være i stand til at holde til selv heftige skudvekslinger takket være en quadcore processor.

Kameraet byder på 21 gange optisk zoom, og det skulle være muligt at styre kameraet ved hjælp af stemmen. Det gælder både for zoom og optagelser.

Samsungs nye model er udstyret med otte gigabyte hukommelse, og der kan udvides med SD-kort. Med Galaxy Camera er det desuden muligt at få et 50 gigabyte gratis onlinelager hos Dropbox. 

Galaxy Camera er ude i butikkerne til oktober og kommer til at koste 4.500 kroner.

Her er en video fra theverge.com, der har haft fingre i kameraet:




Brancheguiden
Brancheguide logo
Opdateres dagligt:
Den største og
mest komplette
oversigt
over danske
it-virksomheder
Hvad kan de? Hvor store er de? Hvor bor de?
Edgemo A/S
Salg af hardware, software, konsulentydelser og services inden for virtualiseret infrastruktur, cloud, datacenteret og unified communication.

Nøgletal og mere info om virksomheden
Skal din virksomhed med i Guiden? Klik her

Kommende events
Brand din forretning og skab nye leads med Microsoft Dynamics 365 til marketing

Vidste du, at Microsoft Dynamics også byder på stærk funktionalitet til marketingafdelingen? På kun 1 1/2 time inspirerer vi dig til, hvordan du kan bruge Dynamics 365 Marketing til at brande din forretning og skabe nye leads.

17. maj 2021 | Læs mere


Vælg den rigtige infrastruktur og it-arkitektur

Få indblik i, hvordan du kan sikre sammenhæng og overblik i et it-landksab, der konstant ændres. Dette kan blandt andet gøres med de rette strategisk og teknologiske vlag, så effektiviteten, stabiliteten og sikkerheden opretholdes. Den rigtige infrastruktur og it-arkitektur kan uden tvivl hjælpe dig med at skabe overblikket over dit it-landskab.

18. maj 2021 | Læs mere


Digital transformation og innovation: Inspiration til digitale succeshistorier

Kom ind bag facaden hos nogle af Danmarks bedste it-folk, og lær hvordan de arbejder med digital transformation og innovation. Du får muligheden for at høre, hvordan du kan bruge den nye teknologi til at få etableret det mest effektive udviklings- og innovationsmilø.

19. maj 2021 | Læs mere






Premium
Sikkerhedsekspert: Derfor har Colonial været nødt til at betale hackere ransomware på 30 millioner kroner - vil sagtens kunne ske i Danmark
Interview: Hvorfor har mægtige Colonial Pipeline valgt at betale ransomware til hackere trods anbefalinger fra myndigheder og sikkerhedsmiljøet? "Det er ikke helt sort og hvidt," siger sikkerheds-ekspert Leif Jensen fra Eset.
Computerworld
Nye informationer om det største iPhone-hack nogensinde ser dagens lys: 128 millioner brugere blev ramt
Hidtil hemmeligholdte detaljer om verdens største iPhone-hack er kommet frem under retssagen mellem Apple og Epic Games. 128 millioner brugere blev ramt, og mere end 4.000 apps blev inficeret. Se detaljerne her.
CIO
Har du rost din mellemleder i dag? Snart er de uddøde - og det er et tab
Computerworld mener: Mellemledere lever livet farligt: Topledelsen får konstant ideer med skiftende hold i virkeligheden, og moden går mod flade agile organisationer. Men mellemlederen er en overset hverdagens helt med et kæmpe ansvar. Her er min hyldest til den ofte latterliggjorte mellemleder.
Job & Karriere
Eva Berneke stopper som topchef i KMD og flytter til Paris: Her er KMD's nye topchef
Efter syv år på posten som topchef for KMD forlader Eva Berneke selskabet. Nu flytter hun med familien til Paris, hvor hun vil fortsætte sit bestyrelsesarbejde. KMD har allerede afløser på plads.
White paper
Ét klik kan lægge din virksomhed ned: Sådan bekæmper du mailtrusler
Mailbårne angreb er blandt de mest udbredte og ofte mest alvorlige cybertrusler. Dette whitepaper fra F-Secure giver overblik over, hvordan de mest udbredte mailbårne trusler fungerer, hvordan de detekteres – og hvordan du beskytter din organisation.