Artikel top billede

Microsoft: Her er vores plan med 0-dagshullet i IE

Microsoft er i øjeblikket helt oppe på stikkerne på grund af en alvorlig sikkerhedsbrist i Internet Explorer. Se, hvornår softwaregiganten lukker hullet.

Læs også:

Sådan lukker du farlig sårbarhed i Internet Explorer

0-dags-sårbarhed fundet i Flash og Internet Explorer

"I løbet af få dage vil vi frigive en rettelse, der lukker hullet i Internet Explorer."

Denne besked kan man læse på Technet, der er Redmond-gigantens webside om firmaets teknologi.

Myndighed: Drop IE
I blog-indlægget understreger Microsoft ligeledes, at der kun er ganske få eksempler på, at 0-dagssårbarheden udnyttes.

Det er dog ikke alle, der har den opfattelse.

BSI, der er Tysklands regerings forbundskontor for informationssikkerhed, opfordrer ligefrem til, at landets net-brugere lægger Internet Explorer på is, indtil der er kommet en rettelse.

Uden for cyklus

Med en rettelse inden for få dage kommer opdateringen uden for den normale opdateringscyklus i form af patch-tuesday, der er den anden tirsdag i måneden.

Men med tre uger til patch-tuesday, vælger Microsoft altså at fyre rettelsen afsted med det samme, fordi sårbarheden er så kritisk.

Indtil rettelsen kommer, kan man slå active script fra under browserens internetindstillinger, hvis man vil surfe sikkert.

Det har dog den bieffekt, at visse elementer og funktioner på en hjemmeside som eksempelvis Facebook-'like' og Flash-videoer kan have problemer med at køre.

Læs også:

Sådan lukker du farlig sårbarhed i Internet Explorer

0-dags-sårbarhed fundet i Flash og Internet Explorer
Brancheguiden
Brancheguide logo
Opdateres dagligt:
Den største og
mest komplette
oversigt
over danske
it-virksomheder
Hvad kan de? Hvor store er de? Hvor bor de?
Jobindex Media A/S
Salg af telemarketing og research for it-branchen, it-kurser og konferencer

Nøgletal og mere info om virksomheden
Skal din virksomhed med i Guiden? Klik her

Kommende events
Computerworld Summit 2021

En moderne digital vindervirksomhed bringer nye teknologier i spil, skaber digital innovation, udnytter data som styringsværktøj og ser verden som én stor markedsplads. Men succes kræver, at du ved, hvor den dyre teknologi kan gøre den største forskel i forretningen. Den kræver, at du ved i hvilken retning den øgede politiske regulering af teknologi og data bevæger sig hen. Og den succes kræver, at du kan udnytte teknologien til at automatisere og skalere til gavn for bundlinjen og budgettet.

26. oktober 2021 | Læs mere


CIO Trends 2021: Sådan ser teknologiradaren ud hos Danmarks bedste CIOs

Teknologien i virksomheder spiller i den grad en større og større rolle, hvor vi er nødt til at stille endnu større krav til, hvordan vi udnytter den, og hvilke muligheder den giver. Spørgsmålet er dog, hvordan man formår at lede en virksomhed, der konstant skal forholde sig til teknologiens forandringer.

16. november 2021 | Læs mere


How to Sikkerhed: Awareness, email fraud og phishing

Man kan aldrig vide sig sikker, for uanset hvor godt man sikrer sig mod hackerangreb og anden svindel, vil hacker næsten altid være et skridt foran. De går efter organisationernes svageste led i håbet om at kunne snyde sig til data, penge eller andet værdifuldt. Få derfor konkrete bud på, hvordan du kan gribe opgaven an og understøtte et effektivt awareness-niveau i din organisation med enkel, men velfungerende, teknologi.

17. november 2021 | Læs mere