Google Nexus 7 er snart i butikkerne - her er prisen

Den er god, billig og praktisk, og nu er Google Nexus 7 snart ude i de danske butikker. Se her hvor meget du sparer i forhold til den nye iPad fra Apple.

Googles nye Nexus 7 er ude i de danske butikker fra på fredag den 5. oktober.

Det er den første 'mini tablet' på markedet med en 7 tommer skærm, quadcore processor og Android 4.1 også kendt som Jelly Bean.

Prisen på Nexus 7 er 1.999 kroner, og det er næsten halv pris i forhold til den billigste udgave af den nye iPad fra Apple, som har et prisskilt på 3.699 kroner.

Nexus 7 blev lanceret i sommer og har allerede været ude i de amerikanske, engelske og australske butikker i nogle måneder.

Det er Asus, som har produceret Nexus 7 for Google, og mini tablet-pc'en skiller sig ud fra mængden med sin størrelse.

En typisk tablet er cirka 10 tommer, og de fleste smartphones er omkring 4 til 4,8 tommer, og derfor lapper Google det store hul med sin 7 tommers tablet.

Vi har tidligere anmeldt Nexus 7, som fik karakteren 5 ud af 6, og denne vurdering:

"Det lille 7 tommer format perfekt er til at have med på farten, hvor en 10-tommers tablet ikke kan være i inderlommen. Desuden er den mindre skærm næsten at foretrække til læsning af ebøger samt se film og serier på farten. Her oplever min iPad stadig oftere at være forvist til sofabordet, mens Nexus 7 kommer med på tur."

Apple-rygter om 'mini iPad'

Selv om prisen på 1.999 kroner lyder fristende, kan det være en god idé at holde dankortet i ro.

Ifølge CNN Money er Apple nemlig i gang med at producere en 'mini iPad', der vil konkurrere med Nexus 7 og være ude i butikkerne i løbet af november.

Lanceringen af Apples forventede 'mini iPad' er dog ikke officielt bekræftet, men der cirkulerer flere produktfotos på nettet, der angiveligt viser den nye tablet.
Brancheguiden
Brancheguide logo
Opdateres dagligt:
Den største og
mest komplette
oversigt
over danske
it-virksomheder
Hvad kan de? Hvor store er de? Hvor bor de?
Targit A/S
Udvikling og salg af software til business intelligence.

Nøgletal og mere info om virksomheden
Skal din virksomhed med i Guiden? Klik her

Kommende events
Computerworld Summit 2021

En moderne digital vindervirksomhed bringer nye teknologier i spil, skaber digital innovation, udnytter data som styringsværktøj og ser verden som én stor markedsplads. Men succes kræver, at du ved, hvor den dyre teknologi kan gøre den største forskel i forretningen. Den kræver, at du ved i hvilken retning den øgede politiske regulering af teknologi og data bevæger sig hen. Og den succes kræver, at du kan udnytte teknologien til at automatisere og skalere til gavn for bundlinjen og budgettet.

26. oktober 2021 | Læs mere


CIO Trends 2021: Sådan ser teknologiradaren ud hos Danmarks bedste CIOs

Teknologien i virksomheder spiller i den grad en større og større rolle, hvor vi er nødt til at stille endnu større krav til, hvordan vi udnytter den, og hvilke muligheder den giver. Spørgsmålet er dog, hvordan man formår at lede en virksomhed, der konstant skal forholde sig til teknologiens forandringer.

16. november 2021 | Læs mere


How to Sikkerhed: Awareness, email fraud og phishing

Man kan aldrig vide sig sikker, for uanset hvor godt man sikrer sig mod hackerangreb og anden svindel, vil hacker næsten altid være et skridt foran. De går efter organisationernes svageste led i håbet om at kunne snyde sig til data, penge eller andet værdifuldt. Få derfor konkrete bud på, hvordan du kan gribe opgaven an og understøtte et effektivt awareness-niveau i din organisation med enkel, men velfungerende, teknologi.

17. november 2021 | Læs mere