Google Nexus 7 er snart i butikkerne - her er prisen

Den er god, billig og praktisk, og nu er Google Nexus 7 snart ude i de danske butikker. Se her hvor meget du sparer i forhold til den nye iPad fra Apple.

Googles nye Nexus 7 er ude i de danske butikker fra på fredag den 5. oktober.

Det er den første 'mini tablet' på markedet med en 7 tommer skærm, quadcore processor og Android 4.1 også kendt som Jelly Bean.

Prisen på Nexus 7 er 1.999 kroner, og det er næsten halv pris i forhold til den billigste udgave af den nye iPad fra Apple, som har et prisskilt på 3.699 kroner.

Nexus 7 blev lanceret i sommer og har allerede været ude i de amerikanske, engelske og australske butikker i nogle måneder.

Det er Asus, som har produceret Nexus 7 for Google, og mini tablet-pc'en skiller sig ud fra mængden med sin størrelse.

En typisk tablet er cirka 10 tommer, og de fleste smartphones er omkring 4 til 4,8 tommer, og derfor lapper Google det store hul med sin 7 tommers tablet.

Vi har tidligere anmeldt Nexus 7, som fik karakteren 5 ud af 6, og denne vurdering:

"Det lille 7 tommer format perfekt er til at have med på farten, hvor en 10-tommers tablet ikke kan være i inderlommen. Desuden er den mindre skærm næsten at foretrække til læsning af ebøger samt se film og serier på farten. Her oplever min iPad stadig oftere at være forvist til sofabordet, mens Nexus 7 kommer med på tur."

Apple-rygter om 'mini iPad'

Selv om prisen på 1.999 kroner lyder fristende, kan det være en god idé at holde dankortet i ro.

Ifølge CNN Money er Apple nemlig i gang med at producere en 'mini iPad', der vil konkurrere med Nexus 7 og være ude i butikkerne i løbet af november.

Lanceringen af Apples forventede 'mini iPad' er dog ikke officielt bekræftet, men der cirkulerer flere produktfotos på nettet, der angiveligt viser den nye tablet.




Brancheguiden
Brancheguide logo
Opdateres dagligt:
Den største og
mest komplette
oversigt
over danske
it-virksomheder
Hvad kan de? Hvor store er de? Hvor bor de?
Also A/S
Salg af serviceydelser inden for logistik, finansiering, fragt og levering, helhedsløsninger, digitale tjenester og individuelle it-løsninger.

Nøgletal og mere info om virksomheden
Skal din virksomhed med i Guiden? Klik her

Kommende events
OT og IT: Modernisér produktionen og byg sikker bro efter et årelangt teknologisk efterslæb

Moderne produkter skal have mere end strøm for at fungere – og deres navlestreng skal ikke klippes når de forlader fabrikshallen. På denne konference kan du derfor lære mere om hvordan du får etableret det sikre setup når der går IT i OT.

30. april 2024 | Læs mere


Roundtable for sikkerhedsansvarlige: Hvordan opnår man en robust sikkerhedsposition?

For mange virksomheder har Zero Trust og dets principper transformeret traditionelle tilgange til netværkssikkerhed, hvilket har gjort det muligt for organisationer at opnå hidtil usete niveauer af detaljeret kontrol over deres brugere, enheder og netværk - men hvordan implementerer man bedst Zero Trust-arkitekturer i et enterprise set up? Og hvordan muliggør Zero Trust-arkitekturen, at organisationer opnår produktivitetsfordele med AI-værktøjer samtidig med, at de forbliver sikre i lyset af fremvoksende trusler?

01. maj 2024 | Læs mere


ERP-trends 2024

Bliv derfor inspireret til, hvordan du kan optimere dine systemer og processer når af nogle af de fremmeste eksperter på ERP-markedet dele deres iagttagelser af det aktuelle marked og vurderinger af, hvad vi har i vente de kommende 3-5 år. Vi sætter også fokus på, hvordan udviklingen kommer til at påvirke din organisation, hvordan du bedst forbereder og planlægger ERP-indsatsen og om, hvilke faldgruber du skal være opmærksom på.

02. maj 2024 | Læs mere