Disse danske it-firmaer sværmer om stort biblioteksudbud

En stribe it-virksomheder har været til leverandør-møde omkring planerne om tilblivelsen af et nyt stort fælles bibliotekssystem.

Læs også: Omstridt it-projekt til landets bibliteker udskydes

Kritik: Gigantisk dansk it-projekt helt overflødigt

Arbejdet med tilblivelsen af et nyt stort it-system til landets biblioteker skrider fortsat frem.

Forleden blev der således afholdt leverandør-møde for it-firmaer, der var interesseret i at høre mere om projektet.

På møder, der blev holdt af Kombit, deltog følgende leverandører: Axiell, Dantek, Netcompany, Lyngsoe Systems, ExLibris, Bibliotekenes IT-senter, Jay.net, Trifork, OCLC, mens Redpill Linpro var tilmeldt, men ikke mødte op.

På udbyder-siden var repræsentanter fra Kombit, Aarhus Kommune og Devoteam Consult.

På mødet blev der orienteret om baggrund og scope for fællesudbuddet, oplæg til målarkitektur, udbudsform, formalia i øvrigt, kontrakt og tidsplan.

Udbydere giver svar
Blandt spørgsmålene var:

Er det en pris per borger eller en pris per modul i løsningen?

Svaret lød: Kommunerne betaler en pris per borger.

Derudover blev spurgt ind til projektmodellen.

"Der lægges ikke op til fuldstændig agil udvikling, men der vil være en afklaringsfase omhandlende materialets use cases. Kombit ser gerne så meget kreativitet som muligt," hedder det i referatet fra mødet.

Andre spurgte om man kunne man overveje at ændre udbudsformen?

Men udbudsformen bliver den traditionelle, men med involvering, hvor det er mest hensigtsmæssigt undervejs, lød svaret.

Endelig blev det oplyst, at der i udbudsmaterialet vil blive oplyst en prisramme.
Brancheguiden
Brancheguide logo
Opdateres dagligt:
Den største og
mest komplette
oversigt
over danske
it-virksomheder
Hvad kan de? Hvor store er de? Hvor bor de?
Tieto Denmark A/S
Udvikler, sælger og implementerer software til ESDH, CRM og portaler. Fokus på detailhandel, bygge- og anlæg, energi og finans.

Nøgletal og mere info om virksomheden
Skal din virksomhed med i Guiden? Klik her

Kommende events
Digital konference: Digitale forretningsløsninger 2020 - processer og teknologier, der øger bundlinien

Den digitale transformation har potentialet til at ændre virksomhedernes forretningsmodeller - og til at forandre forbindelsen til både slutbrugere og leverandører. For stadig flere virksomheder ligger vægten i forretningerne derfor i stadig højere grad på selve kundeoplevelsen og værdiskabelsen for brugeren. På denne heldagskonference får du derfor indspark og viden om, hvor du kan sætte ind, hvis du skal komme på omgangshøjde med de bedste digitale forretningsløsninger og skabe mest mulig værdi for din forretning med ny teknologi, der øger bundlinien.

21. oktober 2020 | Læs mere


Digital How To: Data og AI er fremtiden – men kan man overhovedet lykkes i det nye data-univers uden den rette dataplatform?

Det er svært at spå om fremtiden, men vi kan være sikre på, at den indeholder meget mere data og en langt større anvendelse af kunstig intelligens. På dette webinar sætter vi derfor fokus på, hvordan du som organisation får styr på alle data, og bliver klar til fremtiden.

30. oktober 2020 | Læs mere


IT Security 2020

Strategic IT Security 2020 will focus on the never-ending story about security and cyber-defense, and how you can defend your business and your customer’s data and information. Together with several leading experts and digital executives from all over the Nordic countries, this conference seeks to give you the best input to focus even more on cyber security in the future.

03. november 2020 | Læs mere


Computerworld
Muligt Apple-kup: Der er tre gode grunde til, at iPhone 12 kan blive usædvanlig billig
Apple løfter sløret for et nyt kuld af smartphones i aften. Der kan komme en mindre prisbombe iblandt dem.
CIO
Podcast: Hos Viking Life-Saving Equipment er it gået fra at være backend til at være noget, som kunderne spørger aktivt efter
Podcast, The Digital Edge: Viking leverer en stadig større del af deres produkt som en tjeneste. Som en del af tjenesten tager Viking ansvar for sikkerheden ved at levere, dokumentere og vedligeholde det nødvendige sikkerhedsudstyr. Hør hvordan Henrik Balslev senior digital director hos Viking har løftet den opgave.
Job & Karriere
Regner din ferie væk? Brug tiden på at søge en af disse otte stillinger, der er ledige netop nu
Det sjasker ned over hele Danmark. Du kan bruge de våde sommerdage på at søge et af disse otte job, der er ledige lige nu.
White paper
Styrk medarbejdernes arbejdsgange – på både kontoret og fra køkkenbordet
Fleksible arbejdsformer og produktivitet fra hjemmekontoret er kommet for at blive, og det har understreget behovet for velfungerende møde- og samarbejdsformer. Mange samarbejdsplatforme er imidlertid både usikre, ustabile, besværlige at anvende og med en så utilstrækkelig lyd- og billedkvalitet, at det tapper teamet for kræfter, hæmmer effektiviteten og kan gøre det svært at følge med eller træffe en beslutning. I dette whitepaper kan du læse, hvordan Cisco Webex ggør det muligt at afholde velfungerende onlinemøder med både få og rigtig mange deltagere – og med sikkerhed for, at ingen uvedkommende følger med.