Artikel top billede

Minister om udskældt politi-system: Alt er godt

Udskældt politi-system virker da helt efter bogen, mener politiets øverste chef, justitsminister Morten Bødskov (S).

Læs også: Politiet overvejer fremtid for omstridt it-system

Et it-system hos politiet til planlægning af arbejds- og fritid er udskældt af landets betjente, som mener, at systemet ikke fungerer.

Men systemet virker efter hensigten, mener justitsminister Morten Bødskov (S).

I et svar på et spørgsmål fra Folketingets Retsudvalg skriver han, at "Polvagt som teknisk system grundlæggende fungerer efter hensigten."

Men ministeren, der har fået hjælp til besvarelsen af Rigspolitiet, indrømmer, at systemet kan være svært at betjene.

"Der er plads til forbedringer, som kan lette anvendelsen af systemet," skriver ministeren i svaret.

Især i Hovedstadsområdet

Det er især betjente i Hovedstadsområdet, der er utilfredse med Polvagt, som de som de sidste blev koblet på i begyndelsen af 2012.

Derfor er det især hos dem, at Rigspolitiet nu øger fokus på systemet som følge af problemerne.

Justitsministeren fortæller i svaret til politikerne, at Rigspolitiet har "implementeret nye funktioner og performanceforbedringer i Polvagt i blandt andet januar, marts, maj, juli og september måned 2012."

Desuden kan politiets ansatte forvente at der i første kvartal af det nye år bliver sat flere tiltag til forbedringer af systemet i gang.

Justitsminister Morten Bødskov trak for knap et år siden stikket til et andet it-system hos Rigspolitiet, hvor Polsags endeligt løb op i en halv milliard kroner.
Brancheguiden
Brancheguide logo
Opdateres dagligt:
Den største og
mest komplette
oversigt
over danske
it-virksomheder
Hvad kan de? Hvor store er de? Hvor bor de?
IT Relation A/S
Outsourcing, hosting, decentral drift, servicedesk, konsulentydelser, salg og udleje af handelsvarer, udvikling af software.

Nøgletal og mere info om virksomheden
Skal din virksomhed med i Guiden? Klik her

Kommende events
Styrk effektivitet og bundlinje i ét hug

Fleksibilitet, valgfrihed og bæredygtighed er nogle af de områder, som vægtes særligt højt, især blandt de yngre generationer, når de skal vælge eller blive på en arbejdsplads. På eventet kan du få konkrete løsningsforslag til, hvordan du med en fleksibel IT-strategi og det frie IT-valg, kan give medarbejderne medbestemmelse omkring valg af digitalt arbejdsudstyr og samtidig være mere miljøbevidste i deres valg.

06. juni 2023 | Læs mere


Kom godt i gang og få det fulde udbytte med Dynamics 365 FO

Overvejelser, forberedelser og implementering. CGI's eksperter stiller skarp på Microsoft Dynamics 365 FO og merværdien ved samspillet med Azure og Power Platform.

06. juni 2023 | Læs mere


Cybersecurity Excellence Day 2023

Sikkerhed er et vidt begreb, og antallet af produkter og services nærmest eksploderer i takt med, at trusselsbilledet bliver stadig mere mudret og faretruende. På årets Cybersecurity Excellence Day kommer vi hele vejen rundt, så du får et solidt grundlag for at skelne mellem de aktuelt mest værdifulde teknologier fra buzzwords og ny vin på gamle flasker.

07. juni 2023 | Læs mere