Tusindvis af TDC-kunder uden internet efter serverfejl

Tusindvis af TDC-kunder uden internet.

Læs også:
Kæmpe YouSee-nedbrud rammer titusindvis af seere

Sådan fik Skat løst weekendens omfattende it-nedbrud

Danske netbanker ramt af samtidige nedbrud

TDC melder om et nedbrud i Midtjylland, der potentielt har ramt op til 5.000 kunder.

Selve fejlen skyldtes et serverproblem, der medførte, at de kunder der havde slukket og tændt deres router i løbet af natten, ville stå uden internet i dag. 

Den fejl er nu rettet, oplyser TDC.

"Vi er oppe at køre igen. Det var en banal fejl, som selvfølgelig er meget irriterende, men som altså sker en gang imellem," forklarer TDC's kommunikationsafdeling. 

Det nærmere geografiske område er blevet lokaliseret til at være Ikast og Holstebro.

Det handler ikke om særlig mange kunder
Selvom der var op til 5.000 kunder, der i princippet kunne være berørt af problemet, er det tal muligvis meget mindre. 

"Antallet af berørte kunder er sandsynligvis meget lavere end de 5.000, da det kun handler om de kunder, der slukker og tænder deres router i løbet af natten," lyder udmeldingen fra TDC. 

Så når DR for eksempel taler om 50.000 kunder, er det et stærkt overdrevet tal, forklarer TDC, der også kan melde om en normal dag for kundeservice. 

TDC meldte om problemet på sin hjemmeside, der samtidig oplyser, at det opstod klokken 6:27 i morges. 

Læs også:
Mainframe skyld i stort it-nedbrud i danske banker

Tømmermænds-ramte danskere bag stort it-nedbrud

1,2 millioner danske hjem ramt af stort nedbrud
Brancheguiden
Brancheguide logo
Opdateres dagligt:
Den største og
mest komplette
oversigt
over danske
it-virksomheder
Hvad kan de? Hvor store er de? Hvor bor de?
AlfaPeople Nordic A/S
Rådgivning, implementering, udvikling og support af software og it-løsninger indenfor CRM og ERP.

Nøgletal og mere info om virksomheden
Skal din virksomhed med i Guiden? Klik her

Kommende events
IT Security 2020

Strategic IT Security 2020 will focus on the never-ending story about security and cyber-defense, and how you can defend your business and your customer’s data and information. Together with several leading experts and digital executives from all over the Nordic countries, this conference seeks to give you the best input to focus even more on cyber security in the future.

03. november 2020 | Læs mere


Digitaliseringsledelse 2.0: Forretning, innovation og udvikling

På Digitaliseringsledelse kan du derfor en række førende danske CIOs der ærligt fortæller om deres overvejelser, strategier, organisationer og resultater. På dagen får du desuden mulighed for at netværke og reflektere over indholdet i en række korte intensive sessioner samt gå i dialog med dagens stærke oplægsholdere.

05. november 2020 | Læs mere


Dell Talk: Fremtidens arbejdsplads: Få fuld udbytte af medarbejdernes kompetencer og viden

Skal du have fuldt udbytte af medarbejderes kompetencer og den viden, som din organisation ligger inde med, kræver det de rigtige værktøjer, de rigtige processer og det rigtige mindset. I denne talk får du buddet på hvordan fremtidens arbejdsplads ser ud - og hvordan den lever op til kravene fra de dygtige, mobile og kritiske medarbejdere.

06. november 2020 | Læs mere


Premium
Test: Apples nye iPhone er bygget til fart og stil: Så gode er iPhone 12 og iPhone 12 Pro
Computerworld tester: IPhone 12 og iPhone 12 Pro er bygget til fart og til at se godt ud. Varen leveres stilsikkert, men noget er overset i farten.
Computerworld
Salling Group lukker stor online-satsning efter kun et år
Millionsatsningen Fillop lukker ved årets udgang. I stedet er supermarkeds-giganten Salling Group nu på vej med en række helt nye online-satsninger, der er affødt af coronakrisen.
CIO
Podcast: Hos Viking Life-Saving Equipment er it gået fra at være backend til at være noget, som kunderne spørger aktivt efter
Podcast, The Digital Edge: Viking leverer en stadig større del af deres produkt som en tjeneste. Som en del af tjenesten tager Viking ansvar for sikkerheden ved at levere, dokumentere og vedligeholde det nødvendige sikkerhedsudstyr. Hør hvordan Henrik Balslev senior digital director hos Viking har løftet den opgave.
Job & Karriere
Regner din ferie væk? Brug tiden på at søge en af disse otte stillinger, der er ledige netop nu
Det sjasker ned over hele Danmark. Du kan bruge de våde sommerdage på at søge et af disse otte job, der er ledige lige nu.
White paper
Beskyt virksomhedens data og digitale aktiver i døgndrift
Den massive stigning i antallet af medarbejder som arbejder hjemmefra samt et konstant omskifteligt digitalt trusselsbilleder stiller hele tiden nye og stigende krav til virksomhedens sikkerhedsinfrastruktur. Mange virksomheder står derfor overfor at skulle implementere løsninger medintelligent monitorering af data, infrastruktur samt fokuseret indsats for sikring af virksomhedens digitale aktiver. Men har på den anden side typiske ikke de nødvendige ressourcer, budget eller tiden til disse projekter – eller for den sagsskyld at blive afhængig af specifikke teknologier, dyre konsulentydelser og specialressourcer. En mulig strategi til at håndtere udfordringen kan være at vælge en komplet Cloudbaseret sikkerhedsplatform baseret på gennemprøvet AI-teknologi. Men hvordan kommer du godt i gang? Det får du svar på i denne hvidbog.