Artikel top billede

(Foto: Povl D. Rasmussen)

TDC ramt af tredje nedbrud på en uge

En ulykke kommer sjældent alene. Efter to nedbrud i sidste uge, kæmper TDC lige nu med endnu et nedbrud.

Ugen starter ikke godt for TDC, der i sidste uge kæmpede med både en kabelovergravning og et kæmpenedbrud, der berørte omkring 100.000 kunder.

En Computerworld-læser fortæller, at det hele formiddagen har været umuligt at komme igennem til TDC's servicelinje og lave fejlmeldinger.

Det bekræfter TDC.

"Vi har problemer med telefonsystemet, og det betyder, at man ikke kan ringe ind til vores kundeservice. Det er drønærgerligt, og vi beklager selvfølgelig til de kunder, der ikke kan komme igennem," lyder det fra Povl Rasmussen.

Han fortæller, at fejlen blev konstateret klokken kvart over otte i morges, og TDC's teknikere er i fuld gang med at finde fejlen.

I onsdags var det en serverfejl i forbindelse med teleselskabets sammenlægning af netværk for erhvervskunder, der gav sort linje hos omkring 100.000 kunder.

Dagen inden skabte en overgravning af et kabel mellem Albertslund og Ballerup problemer for kunderne i lokalområdet.
Brancheguiden
Brancheguide logo
Opdateres dagligt:
Den største og
mest komplette
oversigt
over danske
it-virksomheder
Hvad kan de? Hvor store er de? Hvor bor de?
IT Relation A/S
Outsourcing, hosting, decentral drift, servicedesk, konsulentydelser, salg og udleje af handelsvarer, udvikling af software.

Nøgletal og mere info om virksomheden
Skal din virksomhed med i Guiden? Klik her

Kommende events
AI & machine learning i dagligdagen – teknologi og best practice

Kunstig intelligens og machine learning er i gang med at forandre de måder, som vi arbejder på i organisationer og virksomheder - både i det store og i det små. Bliv inspireret til hvordan kan du selv udnytte dem til at gøre din organisation klogere, skarpere og mere effektiv.

06. december 2022 | Læs mere


ERP løsninger til SMV segmentet

For små og mellemstore virksomheder gemmer der sig meget store muligheder for effektivisering og data-udnyttelse i valget af ERP-system. Med det rigtige valg kan man udnytte eksempelvis machine learning, AI, procesautomatisering og meget andet på tværs af hele organisationen til blandt andet lagerstyring, produktion, distribution, intelligent afrapportering.

07. december 2022 | Læs mere


Identity & Access Management - sådan holder du din virksomhed sikker

God styring af brugerrettigheder er en af de mest effektive måder til at højne it-sikkerheden. For det kan hurtigt gå galt, hvis system-rettigheder, system-adgang og lignende ikke hele tiden opdateres. Kom og hør om erfaringer og muligheder til hurtigt og nemt hele tiden at sikre, at der er styr på brugerrettighederne i hele din organisation- også uden at genere brugerne.

08. december 2022 | Læs mere