Artikel top billede

TDC ramt af tredje nedbrud på en uge

En ulykke kommer sjældent alene. Efter to nedbrud i sidste uge, kæmper TDC lige nu med endnu et nedbrud.

Ugen starter ikke godt for TDC, der i sidste uge kæmpede med både en kabelovergravning og et kæmpenedbrud, der berørte omkring 100.000 kunder.

En Computerworld-læser fortæller, at det hele formiddagen har været umuligt at komme igennem til TDC's servicelinje og lave fejlmeldinger.

Det bekræfter TDC.

"Vi har problemer med telefonsystemet, og det betyder, at man ikke kan ringe ind til vores kundeservice. Det er drønærgerligt, og vi beklager selvfølgelig til de kunder, der ikke kan komme igennem," lyder det fra Povl Rasmussen.

Han fortæller, at fejlen blev konstateret klokken kvart over otte i morges, og TDC's teknikere er i fuld gang med at finde fejlen.

I onsdags var det en serverfejl i forbindelse med teleselskabets sammenlægning af netværk for erhvervskunder, der gav sort linje hos omkring 100.000 kunder.

Dagen inden skabte en overgravning af et kabel mellem Albertslund og Ballerup problemer for kunderne i lokalområdet.
IT-JOB
Brancheguiden
Brancheguide logo
Opdateres dagligt:
Den største og
mest komplette
oversigt
over danske
it-virksomheder
Hvad kan de? Hvor store er de? Hvor bor de?
Despec Denmark A/S
Distributør af forbrugsstoffer, printere, it-tilbehør, mobility-tilbehør, ergonomiske produkter, kontor-maskiner og -tilbehør.

Nøgletal og mere info om virksomheden
Skal din virksomhed med i Guiden? Klik her

Kommende events
Computerworld Summit 2021

En moderne digital vindervirksomhed bringer nye teknologier i spil, skaber digital innovation, udnytter data som styringsværktøj og ser verden som én stor markedsplads. Men succes kræver, at du ved, hvor den dyre teknologi kan gøre den største forskel i forretningen. Den kræver, at du ved i hvilken retning den øgede politiske regulering af teknologi og data bevæger sig hen. Og den succes kræver, at du kan udnytte teknologien til at automatisere og skalere til gavn for bundlinjen og budgettet.

26. oktober 2021 | Læs mere


CIO Trends 2021: Sådan ser teknologiradaren ud hos Danmarks bedste CIOs

Teknologien i virksomheder spiller i den grad en større og større rolle, hvor vi er nødt til at stille endnu større krav til, hvordan vi udnytter den, og hvilke muligheder den giver. Spørgsmålet er dog, hvordan man formår at lede en virksomhed, der konstant skal forholde sig til teknologiens forandringer.

16. november 2021 | Læs mere


How to Sikkerhed: Awareness, email fraud og phishing

Man kan aldrig vide sig sikker, for uanset hvor godt man sikrer sig mod hackerangreb og anden svindel, vil hacker næsten altid være et skridt foran. De går efter organisationernes svageste led i håbet om at kunne snyde sig til data, penge eller andet værdifuldt. Få derfor konkrete bud på, hvordan du kan gribe opgaven an og understøtte et effektivt awareness-niveau i din organisation med enkel, men velfungerende, teknologi.

17. november 2021 | Læs mere