It-mand: Få dig dog et liv

Klumme: Her er historien om en ganske almindelig dag i en ganske almindelig it-mands liv. Noget er helt galt. Få dig nu et liv.

Nikolaj begyndte at bevæge sig i søvne små 10 minutter, før alarmen var sat til.

Under puden havde telefonen hele natten afventet det klare tegn på, at han nu havde forladt den dybe søvn.

Den satte derfor en blid musik i gang, og kort efter sad Nikolaj op i sengen og tjekkede mail på telefonen, mens han gned søvnen ud af øjnene.

Til morgenmad spiste han nyheder fra den store vægskærm, indtil telefonen gjorde ham opmærksom på, at det var tid at gå til stoppestedet.

Det var ellers et interessant indslag med en forsker, der mente, at fordi tid er et relativt begreb, så er udødelighed det også.

Det måtte han se færdigt ved lejlighed.

Kort efter satte han sig i bussen, som altid lige ved døren for ikke at skulle rejse sig op, før det blev nødvendigt.

Ved vinduet sad en smuk kvinde, nogle få år yngre end ham.

Hun duftede af en diskret, sensuel parfume, som han ikke ænsede.

Kvinden så på ham ud af øjenkrogen.

Hun studerede hans profil, den lange næse, de store, let udstående øjne og de fint svungne læber.

Han så sød ud. Hun drejede hovedet og smilede til ham med et lille hovedkast.

Han så hende ikke
Men han så hende ikke.

Han så sin tablet, hvor han læste op på dagens opgaver.

Den blide loungemusik i hans ører var lige præcis høj nok til, at han ikke hørte kvinden spørge, om ikke hun havde set ham før.

Nikolajs kæreste var taget på ferie for fire dage siden, og han nød nogle dage uden forstyrrelser.

Til daglig kæmpede både hun, og især deres kun fire måneder gamle datter Hannah, om den opmærksomhed, der i stedet tilfaldt hans arbejde.

Så han nød friheden.

Artiklen fortsætter på næste side...
Brancheguiden
Brancheguide logo
Opdateres dagligt:
Den største og
mest komplette
oversigt
over danske
it-virksomheder
Hvad kan de? Hvor store er de? Hvor bor de?
Højer og Lauritzen ApS
Distributør af pc- og printertilbehør.

Nøgletal og mere info om virksomheden
Skal din virksomhed med i Guiden? Klik her

Kommende events
Strategiske it-sikkerhedsdage 2021

God it-sikkerhed er blevet en strategisk disciplin der kombinerer ledelse, adfærd, processer og teknologi. Men hvor lægger du niveauet? Hvad er vigtigt for forretningen og den drift? Hvad er knapt så vigtigt? Hvordan indtænker du it-sikkerheds-indsatsen strategisk? Hvad gør du, når skaden er sket? Bliv klogere på ”Strategiske it-sikkerhedsdage 2021: Trusler, tendenser og værktøjer”.

26. januar 2021 | Læs mere


Fuel your IT with the best-kept secret in IBM

It takes massive computing power to accurately calculate weather forecasts – and to secure that people and businesses are able to access detailed information about whether it is going to rain, shine, storm, or snow. In this seminar, you will have the chance to hear the British Met Office describe how they do exactly that.

28. januar 2021 | Læs mere


Sandheden om Schrems II – erhvervslivets nye Cuba-krise

Konsekvenserne af Schrems II kan meget vel gå hen og blive en af de største udfordringer for danske virksomheder i 2021. Så tjek ind på denne onlinebriefing, hvor den hemmelige Schrems II gæst, ComplyCloud og Datatilsynet giver dig indsigt i, hvad dommen i virkeligheden handler om, og hvilke menneskelige hensyn der ligger bag.

29. januar 2021 | Læs mere


Premium
Test: Kæmpestort gaming-headset er perfekt til dine lange Teams-møder - men har også nogle besværligheder
Længe før vi andre blev slået hjem til hjemmekontorets endeløse webmøder har gamerne gennemskuet behovet for komfortabelt grej. Så vi tog danske EPOS top gamingheadset med på arbejde. Læs testen her.
Computerworld
Biden sender skjult besked til kode-folket: "Hvis du læser dette, har vi brug for din hjælp”
En stående invitation er blevet opdaget i kildekoden på Det Hvide Hus' hjemmeside. Men den er kun til de eksperter, der selv kan finde den.
CIO
Podcast: Hos Viking Life-Saving Equipment er it gået fra at være backend til at være noget, som kunderne spørger aktivt efter
Podcast, The Digital Edge: Viking leverer en stadig større del af deres produkt som en tjeneste. Som en del af tjenesten tager Viking ansvar for sikkerheden ved at levere, dokumentere og vedligeholde det nødvendige sikkerhedsudstyr. Hør hvordan Henrik Balslev senior digital director hos Viking har løftet den opgave.
White paper
Sådan kan du arbejde effektivt uanset tid, sted og type af enhed
Hvad nu hvis dit arbejde, din information, dine processer og teknologien bag ved, var organiseret på en måde så det passede til din organisation – alt sammen guidet af en intelligent udgave af det digitale arbejdsrum? Det er visionen bag Atea og Citrix´s samarbejde med digital workspace – en smartere og mere effektiv måde at arbejde på. I dette whitetpaper kan du derfor læse om, hvordan du kan skabe et mere effektivt og brugervenligt arbejdsrum uanset tid, sted og enhed. En løsning der på en gang er både enkel og som sætter brugeren i centrum.