OVERBLIKDramatisk dag i retten: 34-årig tilstår datatyveri mod Netcompany

Artikel top billede

(Foto: Lars Jacobsen)

Video: Sådan virker kæmpe-skærmen på Tesla S

Infoskærmen er hjertet i Tesla Model S. Det adskiller den fra næsten alle andre biler. Se hvordan skærmen virker i Computerworlds korte video.

Når du sætter dig ind i en Tesla S, er det første du lægger mærke til den store 17 tommer skærm i midterkonsollen. 

Skærmen er, sammen med den skærm som udgør området ved speedometeret, luksus el-bilens hjerte. 

Det er her, du kan konfigurere bilens affjedring, sidespejle, kabinelyset og mange andre ting.

I modsætning til mange andre bilsystemer, som tilsyneladende er skabt af verdensfjerne ingeniører eller så skrabede, at en cykelcomputer fremstår som avanceret teknologi ved siden af, foregår arbejdet på Teslas informationssystem let. 

Først og fremmest fordi det hele fungerer glidende. Men også fordi trykskærmen fungerer godt - og fordi brugerfladen er så veldesignet, at de fleste brugere umiddelbart ville kunne komme i gang med at bruge det. 

Systemet er desuden, via bilens 3G-forbindelse, koblet op til blandet andet Google Maps og Teslas systemer. Du kan desuden bruge den indbyggede browser til at surfe på nettet, mens resten af familien handler i Ikea. 

Vi har samlet indtrykkene fra informations- og kontrolsystemet i Tesla model S i en tre minutters video, som du kan se her.

Tip: Videoen er optaget i Full HD-opløsning og kan med fordel ses i fuld skærm. Tryk på ikonet nederst til højre under videoen for at starte fuld skærm.
Brancheguiden
Brancheguide logo
Opdateres dagligt:
Den største og
mest komplette
oversigt
over danske
it-virksomheder
Hvad kan de? Hvor store er de? Hvor bor de?
Fiftytwo A/S
Konsulentydelser og branchespecifikke softwareløsninger til retail, e-Commerce, leasing og mediebranchen.

Nøgletal og mere info om virksomheden
Skal din virksomhed med i Guiden? Klik her

Kommende events
Bliv klar til NIS2 - indhold, krav og konsekvenser

På dagen vil du både få et koncentreret, fokuseret overblik over de juridiske aspekter og de krav, du vil skulle leve op til. Du går også hjem med praktisk viden fra eksperter, der arbejder med NIS2-compliance på både det tekniske og organisatoriske niveau.

28. februar 2024 | Læs mere


Hybrid, on-premise eller public cloud. Bliv klogere på fremtidens datacenter

Vi dykker ned i, hvordan du finder den perfekte pasform for netop din virksomhed. Vi ser på, hvordan du kan imødekomme jeres behov for fleksibilitet og hurtig udvikling, samtidig med at håndtere udfordringerne ved cloud-tjenester.

29. februar 2024 | Læs mere


Faldgruber og forberedelser når du skal implementere Dynamics 365 FO

På dette webinar stiller vir skarpt på overvejelser, forberedelser, forretning og faldgruber, så din virksomhed får det bedste udgangspunkt for jeres Dynamics 365-implementering. Du bliver også klogere på at håndtere master data, som er et af de absolut vigtigste områder i ethvert ERP-projekt, og på hvorfor Dynamics 365 FO er en del af et samlet cloud-transformationsprojekt.

29. februar 2024 | Læs mere