Artikel top billede

Stor Computerworld-konference: Sådan skaber mobility merværdi for forretningen

Computerworld afholder en af årets største konferencer om mobility, hvor du kan lære, hvordan mobility virkelig kan gøre en forskel for din vorksomhed

Alle taler om mobility disse dage, men det er ikke bare et buzzword ligesom 3D på fjernsyn var i en overgang.

Apple, Google, Facebook og nu også Microsoft med selskabets nye CEO, Satya Nadella har givet udtryk for, at Mobility First er ved at blive et kerneelement i hele selskabets forretning.

Og det er ikke kun milliardvirksomhederne, som kan få fordele af bevæge sig over på en mere mobil hverdag.

Mobility i din virksomhed kan skabe store forbedringer og optimeringer, men der er mange indfaldsveje, så hvor begynder man? Og hvad begynder man med?

Svaret kan du få på Computerworlds Mobility-konference den 28 oktober fra 08.30 til 11.30 i København. Deltagelse er gratis.

Om det så handler om interne apps eller om et konkret mobilt produkt, så kan du her få inspiration og svar på dine spørgsmål.

Blandt andet kan du høre, hvordan du skaber de bedste forhold for dine sælgere eller konsulenter for at komme i forbindelse med kernesystemet, når de står ude ved kunderne, eller hvordan man som driftschef skal forholde sig til mobility i sin virksomhed.

Ud over gode muligheder for at netværke med andre danske it-professionelle, så kommer Ursula Krogsbøll, director for mobile projects hos Miracle A/S og fortæller om den anden bølge af Enterprise Mobility.

Den første bølge var emails og kalender-adgang. Nu handler det langt mere om, hvordan du får de rigtige funktioner og løsninger tilgængelige for dine medarbejdere - der hvor de er.

Derudover kommer Thomas Vejlemand, CEO og partner hos InSilico og fortæller om mobility i form af apps til smartphones, og hvordan det kan ændre din virksomhed.

InSilico medbringer desuden cases fra blandt andet DSB og Bluegarden med, og fortæller, hvordan du optimerer dit udviklingsforløb af apps.

Dertil kommer også Per Friis, der er grundlægger og partner af Mobility Dream Team Aps.

Han har siden 1988 arbejdet med systemdesign og har en grundlæggende stærk viden om, hvor og hvornår det overhovedet kan betale sig at bevæge sig over på mobility-vognen og vil dele ud af sine erfaringer.

Du kan tilmelde og læse mere her.
Brancheguiden
Brancheguide logo
Opdateres dagligt:
Den største og
mest komplette
oversigt
over danske
it-virksomheder
Hvad kan de? Hvor store er de? Hvor bor de?
IT Relation A/S
Outsourcing, hosting, decentral drift, servicedesk, konsulentydelser, salg og udleje af handelsvarer, udvikling af software.

Nøgletal og mere info om virksomheden
Skal din virksomhed med i Guiden? Klik her

Kommende events
NIS2 - Sådan forbereder du din virksomhed til den store dag med ny EU-lovgivning om cybersikkerhed

NIS2 er et nyt EU-direktiv, som pålægger medlemslandene at sikre, at udbydere af kritisk infrastruktur og tjenester har passende sikkerhedsforanstaltninger på plads til at styre cyberrisici og opretholde modstandsdygtighed i tilfælde af en hændelse. Du skal være klar fra dag et – ellers vanker der bøder.

26. september 2023 | Læs mere


Er der en vej uden om usikker, kostbar og kompleks clouddrift?

Få indsigt i konklusionerne fra en nylig, storstilet undersøgelse fra Computerworld og Veritas med svar fra mere end 100 danske IT-topchefer i detaljer om deres erfaringer med de seneste års bevægelse mod cloudbaserede platforme og services. Derudover får du bud på, hvordan man som virksomhed både høster fordelene ved øget clouddrift og et stigende antal leverandører. Vel at mærke samtidig med, at man får det overblik, som gør det muligt at drive infrastrukturen sikkert og effektivt.

05. oktober 2023 | Læs mere


OT-sikkerhed i produktionsmiljøer - hvor kommer truslerne fra og hvordan opnår I optimal modstandsdygtighed overfor cyberangreb?

Til trods for den intense fokus på cybersikkerhed og NIS2 er mange produktionsvirksomheder og organisationer stadig usikre på, hvad de konkret skal gøre for at sikre, at de lever op til direktivets nye skærpede krav, når det gælder risikostyring, dokumentation og indberetning samt kravene om at garantere sikkerheden igennem hele forsyningskæden – og det ansvar, der følger med.

10. oktober 2023 | Læs mere