Artikel top billede

Stor Computerworld-konference: Sådan skaber mobility merværdi for forretningen

Computerworld afholder en af årets største konferencer om mobility, hvor du kan lære, hvordan mobility virkelig kan gøre en forskel for din vorksomhed

Alle taler om mobility disse dage, men det er ikke bare et buzzword ligesom 3D på fjernsyn var i en overgang.

Apple, Google, Facebook og nu også Microsoft med selskabets nye CEO, Satya Nadella har givet udtryk for, at Mobility First er ved at blive et kerneelement i hele selskabets forretning.

Og det er ikke kun milliardvirksomhederne, som kan få fordele af bevæge sig over på en mere mobil hverdag.

Mobility i din virksomhed kan skabe store forbedringer og optimeringer, men der er mange indfaldsveje, så hvor begynder man? Og hvad begynder man med?

Svaret kan du få på Computerworlds Mobility-konference den 28 oktober fra 08.30 til 11.30 i København. Deltagelse er gratis.

Om det så handler om interne apps eller om et konkret mobilt produkt, så kan du her få inspiration og svar på dine spørgsmål.

Blandt andet kan du høre, hvordan du skaber de bedste forhold for dine sælgere eller konsulenter for at komme i forbindelse med kernesystemet, når de står ude ved kunderne, eller hvordan man som driftschef skal forholde sig til mobility i sin virksomhed.

Ud over gode muligheder for at netværke med andre danske it-professionelle, så kommer Ursula Krogsbøll, director for mobile projects hos Miracle A/S og fortæller om den anden bølge af Enterprise Mobility.

Den første bølge var emails og kalender-adgang. Nu handler det langt mere om, hvordan du får de rigtige funktioner og løsninger tilgængelige for dine medarbejdere - der hvor de er.

Derudover kommer Thomas Vejlemand, CEO og partner hos InSilico og fortæller om mobility i form af apps til smartphones, og hvordan det kan ændre din virksomhed.

InSilico medbringer desuden cases fra blandt andet DSB og Bluegarden med, og fortæller, hvordan du optimerer dit udviklingsforløb af apps.

Dertil kommer også Per Friis, der er grundlægger og partner af Mobility Dream Team Aps.

Han har siden 1988 arbejdet med systemdesign og har en grundlæggende stærk viden om, hvor og hvornår det overhovedet kan betale sig at bevæge sig over på mobility-vognen og vil dele ud af sine erfaringer.

Du kan tilmelde og læse mere her.
Brancheguiden
Brancheguide logo
Opdateres dagligt:
Den største og
mest komplette
oversigt
over danske
it-virksomheder
Hvad kan de? Hvor store er de? Hvor bor de?
Despec Denmark A/S
Distributør af forbrugsstoffer, printere, it-tilbehør, mobility-tilbehør, ergonomiske produkter, kontor-maskiner og -tilbehør.

Nøgletal og mere info om virksomheden
Skal din virksomhed med i Guiden? Klik her

Kommende events
Webinar: Tør du håndtere cyberberedskabet på egen hånd?

Der er akut behov for at øge visibilitet, indsigt og overblik, hvis man som virksomhed skal have en chance for at afværge og minimere skaden ved cyberangreb. Trusselsbilledet udvikler sig imidlertid så hastigt, at opgaven let vokser selv større virksomheder, med en eller flere dedikerede IT-sikkerhedsansvarlige, over hovedet. Bliv klogere på dette seminar.

22. september 2021 | Læs mere


GDPR i dagligdagen: Vedligeholdelse og tilsyn

Det er efterhånden ved at være noget tid siden, at vi blev introduceret til GDPR, og alle organisationer har med tiden fået styr på dataflow og håndteringen af persondata i organisationen. Mange valg har skulle træffes og det har krævet mange ressourcer. Få overblik over de seneste nye tiltag og udmeldinger fra Datatilsynet samt overblik over de seneste regler, og hvordan du håndterer dem.

23. september 2021 | Læs mere


Årets CISO 2021

I både offentlige og private organisationer er der behov for at uddanne, rekruttere og fastholde de bedste it-sikkerhedsfolk, fordi sikkerhedsudfordringerne konstant forandres. Derfor sætter vi fokus på best practice inden for it-sikkerhed, og vi vil samtidig fremhæve de personer i Danmark, der gør et ekstra stykke arbejde for at styrke den digitale sikkerhed. Vi hylder derfor årets CISO 2021 på denne konference.

05. oktober 2021 | Læs mere


Premium
Ny dansk Oracle-topchef vil sætte skub i den store cloud-udrulning: Vil have flere Oracle-kunder over på cloud
Cloud skal fylde en større del af forretningen hos Oracle Danmark. Ny landechef Marc Jardorf har som hovedprioritet at sikre, at flest mulige kunder kommer med over på den cloud-udrulning, der har præget den amerikanske it-gigant de senere år. " Vi har alle produkterne nu," siger han til Computerworld. Se hans plan her.
Computerworld
Apple præsenterer iPhone 13 og iPhone 13 Pro - se dem her
Snart kan du få fingre i den nye iPhone 13 og iPhone 13 Pro. Bliv klogere på de to helt nye iPhones her.
CIO
“Der har simpelthen været for få gråhårede medarbejdere involveret i den her udviklingsproces. Folk der ved, hvad der skal til”
"Vi havde ansat nogle unge mennesker i sandaler og med langt skæg for at bryde med det traditionelle it-setup. De her vakse unge mennesker fik også ret hurtigt bygget en supersmart applikation til virksomheden. Men den brager ned, da vi ruller den ud, og den fylder cirka 1,5 procent af alle transaktioner."
Job & Karriere
35-årig kvinde gik amok på hjemmekontoret efter fyring: ”De fjernede ikke min adgang, så jeg slettede p-drevet lol”
En 35-årig kvinde står anklaget for at have slettet 21,3 gigabyte data fra fællesdrevet efter, at hun blev fyret. Nu risikerer hun op til 10 års fængsel.
White paper
Ryk VMware i skyen og kom videre på den digitale rejse
Det er blevet langt lettere at rykke dit VMware-miljø til Microsoft Azure – få den korte og præcise forklaring her.