Artikel top billede

Derfor fjernede Computerworld klumme om Atea

Kommentar: For et par dage siden fjernede Computerworld en klumme skrevet af vores faste klummeskribent Mogens Nørgaard. Det var der en bestemt grund til.

For et par dage siden offentliggjorde Computerworld en klumme af vores faste klummeskribent Mogens Nørgaard. Klummen handlede om den aktuelle sag om bestikkelse som involverer Atea og Region Sjælland.

Den klumme blev taget af Computerworld.dk igen, efter vi tog en ekstra gennemlæsning.

I bagklogskabens ulidelige klare lys er det min opfattelse, at den i øvrigt meget velskrevne og underholdende klumme pegede på nogle forhold og nogle bestemte personer på en uhensigtsmæssig måde, som nemt kunne misforstås, og som vi ikke kunne dokumentere.

Vi skulle med andre ord ikke have bragt den klumme.

Efterfølgende er det selvfølgelig nemt at se spøgelser, finde på teorier eller spekulere over Computerworlds motiver - som blandt andet mediet Version2 gør her.

Men det helt ærlige svar er, at vi på Computerworld netop ikke vil kaste os ud i ensidige spekulationer eller selvretfærdig fingerpegen.

Derfor vil du i dækningen af Atea-sagen se Computerworld overholde navneforbuddet, at vi holder fast i, at folkene her i sagen kun er sigtede og ikke dømt - og at vi ikke går efter enkeltpersoner, før der er tilstrækkelig dokumentation.

Det gælder i artikler, kommentarer, klummer og alt muligt andet, som vi bringer.

Denne tilgang tjener som en beskyttelse mod, at der bliver bragt uretmæssige påstande og beskyldninger, som i sidste ende kan skade mennesker, der intet har gjort, på Computerworld.dk.

På den måde sikres det, at alle - også dig selv - er beskyttet mod, at unfair og udokumenterede påstande bliver offentliggjort på Computerworld.dk

Det hindrer ikke, at Computerworld dækker sagen intensivt og kritisk, for det gør vi. Vi har indtil videre bragt 23 artikler om sagen (se dem alle sammen her).

 
Lars Jacobsen, ansvarshavende chefredaktør
Computerworld
Brancheguiden
Brancheguide logo
Opdateres dagligt:
Den største og
mest komplette
oversigt
over danske
it-virksomheder
Hvad kan de? Hvor store er de? Hvor bor de?
Targit A/S
Udvikling og salg af software til business intelligence.

Nøgletal og mere info om virksomheden
Skal din virksomhed med i Guiden? Klik her

Kommende events
AI & machine learning i dagligdagen – teknologi og best practice

Kunstig intelligens og machine learning er i gang med at forandre de måder, som vi arbejder på i organisationer og virksomheder - både i det store og i det små. Bliv inspireret til hvordan kan du selv udnytte dem til at gøre din organisation klogere, skarpere og mere effektiv.

06. december 2022 | Læs mere


ERP løsninger til SMV segmentet

For små og mellemstore virksomheder gemmer der sig meget store muligheder for effektivisering og data-udnyttelse i valget af ERP-system. Med det rigtige valg kan man udnytte eksempelvis machine learning, AI, procesautomatisering og meget andet på tværs af hele organisationen til blandt andet lagerstyring, produktion, distribution, intelligent afrapportering.

07. december 2022 | Læs mere


Identity & Access Management - sådan holder du din virksomhed sikker

God styring af brugerrettigheder er en af de mest effektive måder til at højne it-sikkerheden. For det kan hurtigt gå galt, hvis system-rettigheder, system-adgang og lignende ikke hele tiden opdateres. Kom og hør om erfaringer og muligheder til hurtigt og nemt hele tiden at sikre, at der er styr på brugerrettighederne i hele din organisation- også uden at genere brugerne.

08. december 2022 | Læs mere