Artikel top billede

Apple klar med ny satsning: Indgår stor iOS-aftale med SAP

SAP skal udvikle en stribe iOS-apps i et nyt samarbejde med Apple.

Apple har indgået en aftale med den tyske enterprise-software-gigant SAP om at levere software til iPhone og iPads.

Det kunne SAP og Apple offentliggøre torsdag.

Aftalen betyder, at SAP nu skal udvikle en række iOS-apps og samtidig levere et udviklingsværktøj, der gør det muligt for udviklere at at lave apps, der kan integreres med SAPs HANA-database.

Den er den tredje store aftale af denne type, som Apple har indgået på få år, og dermed forsøger Apple at cementere iOS' position som den foretrukne mobilplatform i støre virksomheder.

I de seneste år har Apple også indgået aftaler med IBM og Cisco.

Samtidig har Apple med lanceringen af iPad Pro vist en stigende interesse for erhvervs-segmentet.

En indsats der kan få ekstra vind i sejlene med partnerskabet med SAP, hvis software bliver anvendt i 87 procent af verdens 2.000 største virksomheder.

Læs også: Apple og IBM går sammen i kæmpe-aftale - IBM satser fuldt ud på iOS

Enterprise-satsning bærer frugt

Ifølge nyhedsbureauet Reuters ser Apples erhvervs-indsats ud til at bære frugt.

Således kunne Apple administrerende direktør Tim Cook i efteråret oplyse, at Apple årligt omsætter for knap 160 milliarder kroner på enterprise markedet. Det svarer til 14 procent af Apples samlede omsætning.

Microsoft har gennem årene siddet tungt på enterprise-markedet, men en undersøgelse foretaget af VMware i 2014 viste, at to ud af tre af alle større virksomheder i dag også tillader de ansatte at bruge Apple-computere.

Læs også:

Apple og Cisco indgår tæt partnerskab: Vil give helt nye muligheder for iPhone og iPad i virksomhederne

SAP kom lidt sent ind i hele cloud-udviklingen, men man indså så ret hurtigt, at hvis ikke vi satser på det, så er vi ude af business"
Brancheguiden
Brancheguide logo
Opdateres dagligt:
Den største og
mest komplette
oversigt
over danske
it-virksomheder
Hvad kan de? Hvor store er de? Hvor bor de?
KEYBALANCE A/S
Udvikling og salg af økonomisystemer samt CRM og MPS. Systemer til blandt andet maskinhandlere, vvs-branchen, vognmænd, låsesmede,handelsvirksomheder

Nøgletal og mere info om virksomheden
Skal din virksomhed med i Guiden? Klik her

Kommende events
SAP Excellence Day 2023

På SAP Excellence Day 2023 får du det fulde overblik, der gør det lettere at prioritere mellem de mange muligheder og informeret grundlag for at vælge til og fra. Du får viden om, hvilke muligheder de nye tilbud og services giver – men også om risikoen ved at vælge de nyeste løsninger fra. Samtidig får du senest opdaterede indsigt i SAPs egne planer for de kommende 2-3 år.

13. april 2023 | Læs mere


Digitale forretningsprocesser 2023

Virksomhedens digitale processer er fuldkommen afgørende for, hvor hurtigt du kan transformere forretningen, udvikle nye forretningsmuligheder skabe overblik og rapportere effektivt, hurtigt og retvisende. Samtidig er de digitale processer – i tæt samspil med dine systemløsninger – afgørende for samarbejdet med partnere og leverandører – og for den oplevelse og værdiskabelse, du tilbyder ansatte og kunder. Herunder for ambitionerne om at skabe og tilpasse de muligheder, der karakteriserer en moderne arbejdsplads.

18. april 2023 | Læs mere


Digital bæredygtighed - den grønne transformation er over os

Kom med, når vi i giver et overblik over, hvordan nogle af de mest innovative it-selskaber går til bæredygtighed som forretningsområde - og hvorfor de har valgt at sætte ind på netop bæredygtighed som område. Du får også indblik i, hvordan innovative virksomheder udvikler teknologier direkte rettet mod øget bæredygtighed - og inspiration til, hvordan du selv kan komme videre med bæredygtigheden og blive en del af det spirende kæmpemarked for bæredygtighed - en af verdens for tiden tungeste dagsordener.

25. april 2023 | Læs mere