Er du it-arkitekt? Så vil disse job-muligheder nok interessere dig

Læs med her, hvis du er på jagt efter et nyt it-job.

Vi har gennemgået bunken af ledige it-stillinger hos Computerworlds søstervirksomhed it-jobbank og fundet 10 interessante jobopslag.

I denne uge har vi valgt at sætte fokus på ledige stillinger som it-arkitekt.

I bunken af ledige job finder vi blandt andet attraktive stillinger hos Chr. Hansen, Mærsk og TDC. 

Se alle 10 job herunder:

1. Teknisk solution architect til Chr Hansen i Hørsholm
Det danske biotech-selskab Chr. Hansen søger en teknisk solution architect.

Som solution architect vil du blandt andet få ansvaret for at implementere et nyt system til projektportfolio-management.

Læs mere om jobbet her

2. Erfaren AX-architect til Aarhus-virksomhed
Nordens største AX-partner søger en erfaren AX-functional architect, der skal arbejde med komplekse AX-implementeringsopgaver.

Her vil du få det overordnede arkitektansvar.

Du får samtidig mulighed for at arbejde i Nordens største AX-hus i en rolle med store udviklingsmuligheder og frihed til selv at præge dit job og dit daglige arbejde.

Du bliver tilbudt en alsidig arbejdsplads, der er kendetegnet ved en uformel omgangstone og stærk kultur.

Læs mere om jobbet her

3. Tech-lead til Politiken i København
Er du it-arkitekt og lead-developer med lederambitioner, så kan du være med til at definere og opbygge fremtidens fundament for politiken.dk, der er et af Danmarks mest besøgte websites.

Her bliver du spillende træner for et udviklingshold på otte personer, hvor du får til opgave at sikre, at de andre udviklere på holdet fortsætter med at lære nyt og i dig altid har en chef, som de kan spare med.

Læs mere om jobbet her  

4. Erfaren systemarkitekt til Alka i Høje Taastrup 
Forsikringsselskabet Alka søger en systemarkitekt til virksomhedens it-udviklingsafdeling i Høje Taastrup, hvor du bliver en del af et team på 22 personer, der har ansvaret for at drifte, udvikle og vedligeholde alle Alkas forretningsystemer. 

Med udgangspunkt i forretningsbehovet får du og de andre systemarkitekter ansvaret for at beslutte og beskrive det fremtidige applikationsdesign herunder software- og teknologivalg.

Læs mere om jobbet her 5. Mærsk Line søger solution architects i København
Mærk Line søger en kompetent solution architect, der har indsigt i forretningens komplekse problemstillinger og behov og som samtidig er i stand til at omsætte dem til arkitekturmæssige muligheder. 

Læs mere om jobbet her 

6. Danske spil i Brøndby søger it-arkitekt
Danmarks største spilselskab søger en cloud-specialist.

Her kan du være med til at sikre sammenhæng i it-løsningerne i en organisation, hvor en stor del af kundeoplevelsen er digital. 

Hos Danske Spil får du mulighed for at arbejde med komplekse integrationsprojekter med internationale leverandører, og du vil komme til at arbejde i en organisation, hvor fleksibilitet og work-life-balance bliver prioriteret. 

Læs mere om jobbet her 

7. Foss søger erfaren udvikler, der skal skabe ny frontend platform
Foss i Hillerød søger en javascript-troldmand, der med den seneste Angular 2-teknologi kan skabe virksomhedens kommende frontend-platform. 

Du får ansvaret for at implementere, konfigurere og kontrollere den nye frontend-platform. Der er tale om et helt nyt projekt, og du begynder derfor med et blankt stykke papir.  

Læs mere om jobbet her

8. Rejsekort søger it-arkitekt med overblik til stilling i Søborg
Rejsekort søger en it-arkitekt med solid erfaring, der vil være med til at skabe fremtidens billet-løsning for den kollektive trafik.

Du kommer til at arbejde med et stort og omfattende system i en virksomhed med tusindvis af brugere. 

Læs mere om jobbet her

9. TDC i København søger it-arkitekt til unified communication, mobile og access
TDC Group søger en it-løsningsarkitekt med solid erfaring inden for design af systemløsninger. Du vil indgå i et team af IT arkitekter på TDC Groups UC/IMS, mobile og acces platforme, og du vil være med til at præge udviklingen af TDC's produkter og services.

I TDC's udviklingsafdeling på 30 personer vil du komme til at arbejde med store og komplekse systemløsninger, hvor der er fokus på effektivitet og holdbarhed i implementeringerne. 

Læs mere om jobbet her

10. Ciber i Brøndby søger erfaren it-arkitekt
Du kan blive it-konsulenthuset Cibers næste it-arkitekt, hvis du er en .net-udvikler, som brænder for at arbejde med større it-projekter hos private virksomheder og offentlige myndigheder. 

Ciber er et it-konsulenthus med 6.000 konsulenter på verdensplan og har speciale inden for Microsoft, SAP og Oracle-teknologi. 

Læs mere om jobbet her 

Denne artikel er blevet til i samarbejde med Computerworlds søstervirksomhed it-jobbank, og hvis ovennævnte job ikke fangede din interesse, så findes der mange andre ledige stillinger hos it-jobbank
Premium
Tidligere Mastercard topchef skyder millioner af kroner i dansk fintech-startup: Lander i alt 60 millioner kroner
Den danske fintech virksomhed Cardlay henter 60 millioner kroner fra blandt andet den tidligere Mastercard-chef i Europa Javier Perez. Samtidig træder Perez ind i Cardlays bestyrelse.
Computerworld
Sikkerhedshul i sundhed.dk gør det let at snyde med coronapas
Et hul i sikkerheden hos sundhed.dk åbner op for, at coronapas-ejere kan ændre på de svar, der står i passet. Men det er dokumentfalsk, advarer sundhed.dks direktør.
CIO
Har du rost din mellemleder i dag? Snart er de uddøde - og det er et tab
Computerworld mener: Mellemledere lever livet farligt: Topledelsen får konstant ideer med skiftende hold i virkeligheden, og moden går mod flade agile organisationer. Men mellemlederen er en overset hverdagens helt med et kæmpe ansvar. Her er min hyldest til den ofte latterliggjorte mellemleder.
Job & Karriere
"Vi var nødt til at sige til dem, at I er nødt til at sende ham hjem nu, for han begynder at knække"
"Vi var nødt til at sige til dem, at I er nødt til at sende ham hjem nu, for han begynder at knække"
White paper
Benefits of Automating P2P Processes
Purchasing and accounting departments are under constant pressure to boost efficiency.