Artikel top billede

Brug for en internet-pause: Med dette værktøj kan du forsvinde fra nettet

Hvis du er træt af internettjenester, så kan du med dette værktøj, og et enkelt klik, slette dine konti og services.

Internettet er for langt hovedparten af folk i den vestlige verden blevet hverdag, men også en tidsrøver, hvor der er rift om dig og dine data.

Læs også: Sådan fortæller din browser alt om dig på 100 millisekunder

Derfor kan du måske have brug for en pause fra den digitale verden.

Hvis det er tilfældet, kan det dog være ganske besværligt og tidskrævende at melde sig ud af alle det tjenester, som du måske har tilmeldt sig gennem årene.

Men det har en svensk-udviklet tjeneste nu gjort op med, hvis du anvender Googles login-system.

Det er blandt andet Fortune.com, som fortæller om tjenesten Deseat.me, der altså gør det muligt at slette brugerkonti på en hurtig og enkel måde.

Du kan finde websiden her.

Læs også: Denne nye browser er helt 'ren': Indsamler ikke data om dig

Bruger Googles login

Sitet kan give dig en liste med alle de konti og services, som du har oprettet en konto til og slette dem med et enkelt klik.

Tjenesten fungerer ved at bruge login-informationerne fra Google til at skanne efter applikationer og tjenester, som du har oprettet en brugerkonto til.

Hvis du anvender denne login-form, tager Deseat.me et hovedspring ned i dine informationer og fisker informationer om sociale medier, mailing-lister eller services, som du er registreret på.

Derefter bliver du præsenteret for en liste over dine konti med en direkte sti til slettefunktionen hos de respektive tjenester samt instruktioner om, hvordan du sletter kontoen.

Tjenesten bedyrer, at privatlivets fred og sikkerhed har en høj prioritet og garanterer, at den ikke selv har adgang til nogle af informationerne.

Det eneste, som brugeren fortæller tjenesten, er hvilke konti, der skal slettes og intet andet.

Hvis du har rug for en internet-pause, kan du finde tjenesten her, men husk også at læse betingelserne.

For beslutningen kan ikke gøres om.

Læs også:
Sådan fortæller din browser alt om dig på 100 millisekunder

Google dropper cookies og følger dig nu overalt

Denne nye browser er helt 'ren': Indsamler ikke data om dig
Brancheguiden
Brancheguide logo
Opdateres dagligt:
Den største og
mest komplette
oversigt
over danske
it-virksomheder
Hvad kan de? Hvor store er de? Hvor bor de?
Alfapeople Nordic A/S
Rådgivning, implementering, udvikling og support af software og it-løsninger indenfor CRM og ERP.

Nøgletal og mere info om virksomheden
Skal din virksomhed med i Guiden? Klik her

Kommende events
Computerworld Summit 2021

En moderne digital vindervirksomhed bringer nye teknologier i spil, skaber digital innovation, udnytter data som styringsværktøj og ser verden som én stor markedsplads. Men succes kræver, at du ved, hvor den dyre teknologi kan gøre den største forskel i forretningen. Den kræver, at du ved i hvilken retning den øgede politiske regulering af teknologi og data bevæger sig hen. Og den succes kræver, at du kan udnytte teknologien til at automatisere og skalere til gavn for bundlinjen og budgettet.

26. oktober 2021 | Læs mere


CIO Trends 2021: Sådan ser teknologiradaren ud hos Danmarks bedste CIOs

Teknologien i virksomheder spiller i den grad en større og større rolle, hvor vi er nødt til at stille endnu større krav til, hvordan vi udnytter den, og hvilke muligheder den giver. Spørgsmålet er dog, hvordan man formår at lede en virksomhed, der konstant skal forholde sig til teknologiens forandringer.

16. november 2021 | Læs mere


How to Sikkerhed: Awareness, email fraud og phishing

Man kan aldrig vide sig sikker, for uanset hvor godt man sikrer sig mod hackerangreb og anden svindel, vil hacker næsten altid være et skridt foran. De går efter organisationernes svageste led i håbet om at kunne snyde sig til data, penge eller andet værdifuldt. Få derfor konkrete bud på, hvordan du kan gribe opgaven an og understøtte et effektivt awareness-niveau i din organisation med enkel, men velfungerende, teknologi.

17. november 2021 | Læs mere