Inde i maskinen podcast:Microsoft har store planer for Windows 10 efter sommeren

Artikel top billede

Dustin lancerer egne produktmærker: Forventer tårnhøjt salg af egne produkt-serier

It-forhandleren Dustin lancerer egne produkt-serier, som selskabet vil sælge fra dets butikker. De får navne som Cirafon, Prokord og Tranzip.

Den store it-forhandler Dustin har fået nok af kun at lagerføre produkter fra andre producenter: Selskabet lancerer fem nye produktserier under eget navn, som fremover vil blive udbudt i selskabets butikker.

Selskabe har lanceret fem nye produktserier i eget navn - alle indenfor lav-priskategorier med lav kompleksitet.

"Det drejer sig om kategorier, hvor varemærke og produktnavn typisk ikke har nogen betydning for kunden," siger selskabets administrerende direktør, Georgi Ganev, til vores søstermedie, Computersweden.

Det drejer sig om følgende produktserier:

- Cirafon (mobilaccessories).
- Tranzip (usb-tilbehør)
- Prokord (kabler)
- Kivocase (pc-tasker, rygsække og futeraler)-
- Alledra (LED-lamper)

Selv om der er tale om produkter i småtings-afdelingen til lidt penge, er markedet stort, vurderer Dustin.

Således forventer Georgi Ganev, at Dustin inden for et par år vil omsætte for 400 millioner svenske kroner om året på Dustins egne produktgrupper.

Det svarer til omkring fem procent af Dustins samlede omsætning.

Ifølge topchefen er der to årsager til, at Dustin nu satser på egne produkter.

For det første mener selskabet, at det efter et længere forløb nu har viden og kompetencer nok i selskabet til at kunne udvikle og bygge produkter af en høj nok kvalitet.

For det andet er indtjeningen større på egne produkter end det er tilfældet på produkter fra egne leverandører.

"Vi har i dag kompetencen og ekspertisen til at sikre kvaliteten igennem hele værdikæden. Samtidig er marginerne på disse produkter meget bedre end andre produkter, som vi fører," siger Georgi Ganev.

Han peger dog samtidig på, at det langt fra er givet, at salget af Dustins egne produktlinier vil blive en indbringende forretning.

"Det er slet ikke givet, at vi kommer til at tjene en masse, da der ligger et stort arbejde bag produkterne," siger han til Computersweden.
Brancheguiden
Brancheguide logo
Opdateres dagligt:
Den største og
mest komplette
oversigt
over danske
it-virksomheder
Hvad kan de? Hvor store er de? Hvor bor de?
Erhvervsakademiet Lillebælt
Udvikling og salg af klassebaseret undervisning, blandt andet inden for multimedie og it.

Nøgletal og mere info om virksomheden
Skal din virksomhed med i Guiden? Klik her

Kommende events
Brand din forretning og skab nye leads med Microsoft Dynamics 365 til marketing

Vidste du, at Microsoft Dynamics også byder på stærk funktionalitet til marketingafdelingen? På kun 1 1/2 time inspirerer vi dig til, hvordan du kan bruge Dynamics 365 Marketing til at brande din forretning og skabe nye leads.

17. maj 2021 | Læs mere


Vælg den rigtige infrastruktur og it-arkitektur

Få indblik i, hvordan du kan sikre sammenhæng og overblik i et it-landksab, der konstant ændres. Dette kan blandt andet gøres med de rette strategisk og teknologiske vlag, så effektiviteten, stabiliteten og sikkerheden opretholdes. Den rigtige infrastruktur og it-arkitektur kan uden tvivl hjælpe dig med at skabe overblikket over dit it-landskab.

18. maj 2021 | Læs mere


Digital transformation og innovation: Inspiration til digitale succeshistorier

Kom ind bag facaden hos nogle af Danmarks bedste it-folk, og lær hvordan de arbejder med digital transformation og innovation. Du får muligheden for at høre, hvordan du kan bruge den nye teknologi til at få etableret det mest effektive udviklings- og innovationsmilø.

19. maj 2021 | Læs mere


CIO
Har du rost din mellemleder i dag? Snart er de uddøde - og det er et tab
Computerworld mener: Mellemledere lever livet farligt: Topledelsen får konstant ideer med skiftende hold i virkeligheden, og moden går mod flade agile organisationer. Men mellemlederen er en overset hverdagens helt med et kæmpe ansvar. Her er min hyldest til den ofte latterliggjorte mellemleder.
Job & Karriere
Eva Berneke stopper som topchef i KMD og flytter til Paris: Her er KMD's nye topchef
Efter syv år på posten som topchef for KMD forlader Eva Berneke selskabet. Nu flytter hun med familien til Paris, hvor hun vil fortsætte sit bestyrelsesarbejde. KMD har allerede afløser på plads.
White paper
Sådan prioriterer IT-sikkerhedschefernes indsatsen i 2021
I denne undersøgelse fra F-Secure giver knap 2.000 ledende personer på tværs af hele Europa deres bud på, hvor de vil prioritere indsatsen i år – og hvad de opfatter som virksomhedernes mest presserende udfordringer på cybersikkerhedsfronten.