Artikel top billede

Stor it-handel under opsejling: CGI vil købe Affecto - har 70 medarbejdere i Danmark

CGI forsøger at købe finske Affecto, der har 70 medarbejdere i Danmark. Med Affecto ombord skal en særlig markedsposition sikres.

Et tilbud ligger klar til alle med aktier hos finske Affecto.

Tilbuddet kommer fra en stor virksomhed med speciale i dataanalyse og business intelligence, CGI, der forsøger at overtage Affecto.

Affecto har omkring 70 medarbejdere i Danmark. 

Udover kompetence, så vil en overtagelse af Affecto bidrage med flere end 1000 nye medarbejdere til CGI deriblandt også i Danmark. 

”Ved at kombinere CGI’s og Affectos kompetencer, erfaringer og metoder er jeg sikker på, at vi kan skabe en unik position i markedet med vækst og med gode karrieremuligheder,” siger Michael Hermansen, der er administrerende direktør hos CGI Danmark.

Læs mere om Affectos optur her: Vild vækst på BI-markedet: Derfor sælger det så godt

Han tror på at en overtagelse af Affecto vil komme kunderne til gavn. Virksomhedernes forskellige kompetencer skal nemlig give udslag i en stærkere markedsposition, forklarer hans finske kollega.

"Vores respektive kunder kommer til at drage fordel af Affectos ekspertise og erfaring inden for de stærkt voksende og eftertragtede datadrevne services, som organisationer hungrer efter for at øge deres digitalisering,” siger Heikki Nikku, der er topchef for CGI i Norden.

Affectos spidskompetence er at hjælpe virksomheder med at blive digitale.

Virksomheden har da også sikret sig en vis position på det nordeuropæiske marked ved at tilføje en række væsentlige kunder i kartoteket.

Læs mere om CGI her: Direktør: Derfor sagde jeg sammen med 10 kolleger pludseligt farvel til CGI
Brancheguiden
Brancheguide logo
Opdateres dagligt:
Den største og
mest komplette
oversigt
over danske
it-virksomheder
Hvad kan de? Hvor store er de? Hvor bor de?
Despec Denmark A/S
Distributør af forbrugsstoffer, printere, it-tilbehør, mobility-tilbehør, ergonomiske produkter, kontor-maskiner og -tilbehør.

Nøgletal og mere info om virksomheden
Skal din virksomhed med i Guiden? Klik her

Kommende events
Parathed – Hvad gør din virksomhed, når I bliver ramt?

Cyberkriminalitet vokser som bekendt eksplosivt i takt med digitaliseringen i disse år og det kan være voldsomt dyrt at blive hacket. Potentielt kan det lægge jeres forretning helt ned, så I ikke kan rejse jer igen. Har jeres virksomhed styr på cybersikkerheden i en tid, der kalder på oprustning? Bliv inspireret til, hvad du som virksomhed kan gøre for at sikre virksomheden og medarbejdere, så I kan gå sikkert ind i fremtiden.

21. maj 2024 | Læs mere


Computerworld Summit 2024

Vi kigger ind i scenariet for fremtiden it-afdeling og hvordan virksomheden bedst muligt udnytter både nye og etablerede teknologier til at understøtte vækst og dermed sikre overlevelse i en konkurrencepræget verden.

23. maj 2024 | Læs mere


Den digitale trussel er konstant, kompleks og stadigt stigende - også i den offentlige sektor

I dagens Danmark har vi indrettet os sådan, at alt kommunikation mellem det offentlige og borgerne foregår på forskellige digitale platforme, hvilket gør både borgerne og de offentlige institutioner skrøbelige overfor cyberkriminalitet. Samtidig lyder det fra rapporter, at de offentliges it-systemer er støvede og fulde af teknisk gæld. Dette er en farlig cocktail for de offentlige institutioner, men en særdeles lækker drink for cyber-kriminelle.

28. maj 2024 | Læs mere