Artikel top billede

Stor it-handel under opsejling: CGI vil købe Affecto - har 70 medarbejdere i Danmark

CGI forsøger at købe finske Affecto, der har 70 medarbejdere i Danmark. Med Affecto ombord skal en særlig markedsposition sikres.

Et tilbud ligger klar til alle med aktier hos finske Affecto.

Tilbuddet kommer fra en stor virksomhed med speciale i dataanalyse og business intelligence, CGI, der forsøger at overtage Affecto.

Affecto har omkring 70 medarbejdere i Danmark. 

Udover kompetence, så vil en overtagelse af Affecto bidrage med flere end 1000 nye medarbejdere til CGI deriblandt også i Danmark. 

”Ved at kombinere CGI’s og Affectos kompetencer, erfaringer og metoder er jeg sikker på, at vi kan skabe en unik position i markedet med vækst og med gode karrieremuligheder,” siger Michael Hermansen, der er administrerende direktør hos CGI Danmark.

Læs mere om Affectos optur her: Vild vækst på BI-markedet: Derfor sælger det så godt

Han tror på at en overtagelse af Affecto vil komme kunderne til gavn. Virksomhedernes forskellige kompetencer skal nemlig give udslag i en stærkere markedsposition, forklarer hans finske kollega.

"Vores respektive kunder kommer til at drage fordel af Affectos ekspertise og erfaring inden for de stærkt voksende og eftertragtede datadrevne services, som organisationer hungrer efter for at øge deres digitalisering,” siger Heikki Nikku, der er topchef for CGI i Norden.

Affectos spidskompetence er at hjælpe virksomheder med at blive digitale.

Virksomheden har da også sikret sig en vis position på det nordeuropæiske marked ved at tilføje en række væsentlige kunder i kartoteket.

Læs mere om CGI her: Direktør: Derfor sagde jeg sammen med 10 kolleger pludseligt farvel til CGI
Brancheguiden
Brancheguide logo
Opdateres dagligt:
Den største og
mest komplette
oversigt
over danske
it-virksomheder
Hvad kan de? Hvor store er de? Hvor bor de?
Jobindex Media A/S
Salg af telemarketing og research for it-branchen, it-kurser og konferencer

Nøgletal og mere info om virksomheden
Skal din virksomhed med i Guiden? Klik her

Kommende events
GDPR: De bedste værktøjer til forankring og automatisering

GDPR er forlængst blevet en del af hverdagen i alle organisationer, og vi kan ikke komme uden om, at det koster dyrt at negligere vigtigheden af det. Det kan være en stor mundfuld at skulle holde styr på regler, håndtering og vedligeholdelse. Derfor sætter vi fokus på forankring og automatisering på denne konference.

02. december 2021 | Læs mere


Digital kundeservice: Kom godt i gang med chatbots

Der er store gevinster at hente med chatbots, som kan håndtere en stor del af kommunikationen med brugere - både de eksterne som kunder og de interne som medarbejdere.Og lige rundt om hjørnet venter næste generation, nemlig de stemme-baserede chatbots, som står på skuldrene af de stemmestyrede home-devices som Amazons Alexa og Google Home.

07. december 2021 | Læs mere


Can AI bring value to your business?

You will learn how AI has been successfully used to enhance an existing business where artificial intelligence is deployed to work complementary to natural intelligence in a complex data process. And you will be presented with a business case where AI provides the possibilities of creating a completely new business platform, that would not otherwise have been possible.

08. december 2021 | Læs mere