Artikel top billede

Stor it-handel under opsejling: CGI vil købe Affecto - har 70 medarbejdere i Danmark

CGI forsøger at købe finske Affecto, der har 70 medarbejdere i Danmark. Med Affecto ombord skal en særlig markedsposition sikres.

Et tilbud ligger klar til alle med aktier hos finske Affecto.

Tilbuddet kommer fra en stor virksomhed med speciale i dataanalyse og business intelligence, CGI, der forsøger at overtage Affecto.

Affecto har omkring 70 medarbejdere i Danmark. 

Udover kompetence, så vil en overtagelse af Affecto bidrage med flere end 1000 nye medarbejdere til CGI deriblandt også i Danmark. 

”Ved at kombinere CGI’s og Affectos kompetencer, erfaringer og metoder er jeg sikker på, at vi kan skabe en unik position i markedet med vækst og med gode karrieremuligheder,” siger Michael Hermansen, der er administrerende direktør hos CGI Danmark.

Læs mere om Affectos optur her: Vild vækst på BI-markedet: Derfor sælger det så godt

Han tror på at en overtagelse af Affecto vil komme kunderne til gavn. Virksomhedernes forskellige kompetencer skal nemlig give udslag i en stærkere markedsposition, forklarer hans finske kollega.

"Vores respektive kunder kommer til at drage fordel af Affectos ekspertise og erfaring inden for de stærkt voksende og eftertragtede datadrevne services, som organisationer hungrer efter for at øge deres digitalisering,” siger Heikki Nikku, der er topchef for CGI i Norden.

Affectos spidskompetence er at hjælpe virksomheder med at blive digitale.

Virksomheden har da også sikret sig en vis position på det nordeuropæiske marked ved at tilføje en række væsentlige kunder i kartoteket.

Læs mere om CGI her: Direktør: Derfor sagde jeg sammen med 10 kolleger pludseligt farvel til CGI
Brancheguiden
Brancheguide logo
Opdateres dagligt:
Den største og
mest komplette
oversigt
over danske
it-virksomheder
Hvad kan de? Hvor store er de? Hvor bor de?
Højer og Lauritzen ApS
Distributør af pc- og printertilbehør.

Nøgletal og mere info om virksomheden
Skal din virksomhed med i Guiden? Klik her

Kommende events
Computerworld Summit 2021

En moderne digital vindervirksomhed bringer nye teknologier i spil, skaber digital innovation, udnytter data som styringsværktøj og ser verden som én stor markedsplads. Men succes kræver, at du ved, hvor den dyre teknologi kan gøre den største forskel i forretningen. Den kræver, at du ved i hvilken retning den øgede politiske regulering af teknologi og data bevæger sig hen. Og den succes kræver, at du kan udnytte teknologien til at automatisere og skalere til gavn for bundlinjen og budgettet.

26. oktober 2021 | Læs mere


Sats på DevOps og få mere kvalitet og hastighed i både udvikling og drift

Der er mange potentielle gevinster at hente ved at satse på DevOps. Rigtig mange danske virksomheder er allerede i gang. På denne konference får du et indblik i mulighederne med DevOps og gode råd, der kan sikre dig succesen.

02. november 2021 | Læs mere


CIO Trends 2021: Sådan ser teknologiradaren ud hos Danmarks bedste CIOs

Teknologien i virksomheder spiller i den grad en større og større rolle, hvor vi er nødt til at stille endnu større krav til, hvordan vi udnytter den, og hvilke muligheder den giver. Spørgsmålet er dog, hvordan man formår at lede en virksomhed, der konstant skal forholde sig til teknologiens forandringer.

16. november 2021 | Læs mere