Artikel top billede

Stor it-handel under opsejling: CGI vil købe Affecto - har 70 medarbejdere i Danmark

CGI forsøger at købe finske Affecto, der har 70 medarbejdere i Danmark. Med Affecto ombord skal en særlig markedsposition sikres.

Et tilbud ligger klar til alle med aktier hos finske Affecto.

Tilbuddet kommer fra en stor virksomhed med speciale i dataanalyse og business intelligence, CGI, der forsøger at overtage Affecto.

Affecto har omkring 70 medarbejdere i Danmark. 

Udover kompetence, så vil en overtagelse af Affecto bidrage med flere end 1000 nye medarbejdere til CGI deriblandt også i Danmark. 

”Ved at kombinere CGI’s og Affectos kompetencer, erfaringer og metoder er jeg sikker på, at vi kan skabe en unik position i markedet med vækst og med gode karrieremuligheder,” siger Michael Hermansen, der er administrerende direktør hos CGI Danmark.

Læs mere om Affectos optur her: Vild vækst på BI-markedet: Derfor sælger det så godt

Han tror på at en overtagelse af Affecto vil komme kunderne til gavn. Virksomhedernes forskellige kompetencer skal nemlig give udslag i en stærkere markedsposition, forklarer hans finske kollega.

"Vores respektive kunder kommer til at drage fordel af Affectos ekspertise og erfaring inden for de stærkt voksende og eftertragtede datadrevne services, som organisationer hungrer efter for at øge deres digitalisering,” siger Heikki Nikku, der er topchef for CGI i Norden.

Affectos spidskompetence er at hjælpe virksomheder med at blive digitale.

Virksomheden har da også sikret sig en vis position på det nordeuropæiske marked ved at tilføje en række væsentlige kunder i kartoteket.

Læs mere om CGI her: Direktør: Derfor sagde jeg sammen med 10 kolleger pludseligt farvel til CGI
Brancheguiden
Brancheguide logo
Opdateres dagligt:
Den største og
mest komplette
oversigt
over danske
it-virksomheder
Hvad kan de? Hvor store er de? Hvor bor de?
Alfapeople Nordic A/S
Rådgivning, implementering, udvikling og support af software og it-løsninger indenfor CRM og ERP.

Nøgletal og mere info om virksomheden
Skal din virksomhed med i Guiden? Klik her

Kommende events
Undgå cyberkatastrofen med automatiseret kontrol over sensitive data

Når cyberkriminelle gennemtrænger din sikkerhedsinfrastruktur, bruger de i snit 48 dage til at danne sig et overblik over sensitive data, før de lukker dine systemer og data ned med ransomware. På dette seminar får du derfor et solidt grundlag for at sikre dig overblik over sensitive, virksomhedskritiske informationer. Derudover vil du få et praktisk indblik i, hvordan du beskytter dine informationer, så du er er mindre sårbar når cyberkriminelle trænger ind på dit netværk, samt et overblik over typiske angrebsformer og viden om, hvordan et ransomwareangreb foregår i praksis.

07. februar 2023 | Læs mere


Status og erfaringer fra fem år med GDPR

Vi samler nogle af Danmarks fremmeste GDPR-eksperter trådene efter knapt fem år. Dette giver dig et solidt overblik over de hidtidige erfaringer og sikker viden at basere din indsats på, når du skal planlægge og tilpasse din organisations indsats for at sikre compliance med det omfattende regelkompleks.

07. februar 2023 | Læs mere


ERP-trends 2023

Vi sætter også fokus på, hvordan udviklingen kommer til at påvirke din organisation, hvordan du bedst forbereder og planlægger ERP-indsatsen og om, hvilke faldgruber du skal være opmærksom på. Herunder hvordan den stadig mere udbredte – og uomgængelige – anvendelse af cloudservices vil påvirke dine muligheder for at få mest muligt ud af dine investeringer.

08. februar 2023 | Læs mere