Inde i maskinen podcast:Microsoft har store planer for Windows 10 efter sommeren

Artikel top billede

Live fra Retten i Glostrup: Nu går anklageren til værks - hvem ejede indholdet af Konto 2840?

Computerworld er live fra retten i Glostrup, hvor det andet retsmøde ud af 32 møder i den store Atea-bestikkelsessag er i gang.

I Retten i Glostrup er det andet retssmøde i den store bestikkelsessag med tidligere topledere fra Atea og it-chefer fra Region Sjælland i gang.

Her er syv tidligere højtplacerede it-danskere tiltalt. Blandt dem er flere tidligere chefer i Region Sjælland, som er tiltalt for at have modtaget bestikkelse, mens tidligere topchefer i Atea - herunder de tidligere direktører Claus Hougesen og Peter Trans er tiltalt for at have ydet bestikkelse.

Dagens retsmøde forventes at omhandle blandt andet konto 2840, der er et afgørende element i sagen, som du kan læse mere om her: Ny runde i den store Atea-bestikkelsessag begynder torsdag: Det forventer vi at høre

Ved sidste retsmøde blev navneforbuddet ophævet, og vi kan derfor frit nævne de tiltaltes navne.

Herunder kan du følge hele retsmødet, som Computerworld dækker fra klokken 09:00.

Du kan læse mere om sagens kerne her: Gourmetmiddage og rejser for 400.000 kroner: Nu starter det vigtigste kapitel i Danmarks største bestikkelsessag

Ligeledes kan du læse hele oversigten her: Rejser, middage og computere for hundredtusinder: Her er alle “gaverne” i den store bestikkelsessag
CIO
Har du rost din mellemleder i dag? Snart er de uddøde - og det er et tab
Computerworld mener: Mellemledere lever livet farligt: Topledelsen får konstant ideer med skiftende hold i virkeligheden, og moden går mod flade agile organisationer. Men mellemlederen er en overset hverdagens helt med et kæmpe ansvar. Her er min hyldest til den ofte latterliggjorte mellemleder.
Job & Karriere
Eva Berneke stopper som topchef i KMD og flytter til Paris: Her er KMD's nye topchef
Efter syv år på posten som topchef for KMD forlader Eva Berneke selskabet. Nu flytter hun med familien til Paris, hvor hun vil fortsætte sit bestyrelsesarbejde. KMD har allerede afløser på plads.
White paper
Salesforce er blevet populær hos IT-kriminelle – luk sikkerhedshullerne før det går galt
Mange bygger en stor del af deres IT-strategi på Salesforce, men glemmer at sikre cloudplatformen. Læs her, hvordan du forebygger ødelæggende angreb og kritiske datatab.