Artikel top billede

(Foto: Supphachai)

På trods af udbuds-exit i Region Syddanmark: CGI med i kampen om NemLog-in ordre

Samme dag som storleverandøren CGI sagde farvel til ræset om EPJ-ordren i Region Syddanmark, blev leverandøren prækvalificeret til at kæmpe med om ny millionordre.

Et dramatisk exit fra slutspurten om leverancen af et EPJ/PAS-system til Region Syddanmark til en værdi af 1 milliard kroner var ikke det eneste, der skete for CGI igår. 

For mens så godt som al fokus var på det overraskende farvel til det omstridte EPJ-udbud i Region Syddanmark, så fik CGI samtidigt bragt sig selv i spil i et andet stort udbud. 

Sent i går eftermiddags offentliggjorde Digitaliseringsstyrelsen nemlig en meddelelse om, hvilke leverandører, der er blevet prækvalificeret i det offentlige udbud vedrørende det nye NemLog-in system til en værdi på 175 millioner kroner.

Og her var CGI med.

Læs mere om sagen her: CGI-boss efter overraskende udbuds-exit: "Hvis man tager total cost-of-ownership, så har vi den billigste løsning"

Gamle kendinge

CGI er naturligvis ikke ene om at prækvalificere sig som leverandør. 

I feltet befinder sig også en række andre "exiter's" fra kampen om den attraktive milliardkontrakt i Region Syddanmark. 

Det drejer sig om både CSC og NNIT, der begge måtte se sig vraget allerede i prækvalifikationen. Og det er på trods af at NNIT sammen med amerikanske Epic i dag står for leverancen af det EPJ-løsningen Sundhedsplatformen, der er blevet valgt til i både Region Hovedstaden og Region Sjælland. 

Intet er afgjort i udbuddet om NemLog-in-løsningen. De fire kandidater kan gå på juleferie og tænke over, hvordan de vil designe deres tilbud. 

Tilbuddet skal nemlig først afleveres i starten februar næste år.

Læs mere om CGIs exit her: 

Computerworld mener: Nye ridser i lakken til Region Syddanmark i ombrust EPJ-udbud 

BREAKING: Stor-leverandør trækker sig uden varsel fra milliard-udbud i Region Syddanmark: "Efter mange overvejelser er vi desværre nået til den konklusion"

Region Syddanmark efter dramatisk leverandør-exit: “Vi fortsætter milliard-udbud med de to tilbageværende leverandører”




Brancheguiden
Brancheguide logo
Opdateres dagligt:
Den største og
mest komplette
oversigt
over danske
it-virksomheder
Hvad kan de? Hvor store er de? Hvor bor de?
Hewlett-Packard ApS
Udvikling og salg af software, hardware, konsulentydelser, outsourcing samt service og support.

Nøgletal og mere info om virksomheden
Skal din virksomhed med i Guiden? Klik her

Kommende events
OT og IT: Modernisér produktionen og byg sikker bro efter et årelangt teknologisk efterslæb

Moderne produkter skal have mere end strøm for at fungere – og deres navlestreng skal ikke klippes når de forlader fabrikshallen. På denne konference kan du derfor lære mere om hvordan du får etableret det sikre setup når der går IT i OT.

30. april 2024 | Læs mere


Roundtable for sikkerhedsansvarlige: Hvordan opnår man en robust sikkerhedsposition?

For mange virksomheder har Zero Trust og dets principper transformeret traditionelle tilgange til netværkssikkerhed, hvilket har gjort det muligt for organisationer at opnå hidtil usete niveauer af detaljeret kontrol over deres brugere, enheder og netværk - men hvordan implementerer man bedst Zero Trust-arkitekturer i et enterprise set up? Og hvordan muliggør Zero Trust-arkitekturen, at organisationer opnår produktivitetsfordele med AI-værktøjer samtidig med, at de forbliver sikre i lyset af fremvoksende trusler?

01. maj 2024 | Læs mere


ERP-trends 2024

Bliv derfor inspireret til, hvordan du kan optimere dine systemer og processer når af nogle af de fremmeste eksperter på ERP-markedet dele deres iagttagelser af det aktuelle marked og vurderinger af, hvad vi har i vente de kommende 3-5 år. Vi sætter også fokus på, hvordan udviklingen kommer til at påvirke din organisation, hvordan du bedst forbereder og planlægger ERP-indsatsen og om, hvilke faldgruber du skal være opmærksom på.

02. maj 2024 | Læs mere