Artikel top billede

(Foto: Hans Soendergaard Fotograf Hans Søndergård _www.soendergaard.com)

For mindre end to måneder siden blev Michael Meister vraget som Sentia-boss: Nu er han tilbage i spidsen for nyt it-firma

I begyndelsen af marts kom det frem, at Sentia havde skiftet ud på direktørposten. Men blot seks uger senere er Michael Meister tilbage i spidsen for nyt it-firma. Denne gang som bestyrelsesformand.

Som Sentia-boss var Michael Meister på broen i forbindelse med den kavalkade af opkøb, som blev foretaget af hostingvirksomheder fra Benelux-landene.

Men pludselig var det slut. I begyndelsen af marts kunne vi her på Computerworld berette, at Michael Meister var blevet sat fra bestillingen, og at Jakob Norup fra Hosters var blevet gjort til ny direktør.

Læs mere om det her:Michael Meister færdig som direktør i Sentia: "Det er strictly business. Der er kun plads til én i mit job"

Det betyder dog ikke et endegyldigt exit fra it-branchen for Michael Meister, der har en fortid hos både Jaynet og Dell.

Han bekræfter overfor Computerworld, at han har sagt ja til at blive bestyrelsesformand for Softhuset, som er en virksomhed, der arbejder med Microsoft-baserede ERP-løsninger.

"Softhuset skal i løbet af de næste par år flyttes. De skal opleve fortsat vækst de kommende to-tre år og holde fast i at levere til aftalt tid og pris. Det er sindssygt vigtigt," siger han og peger på, at det med forsinkede it-projekter om man vil det eller ej er et tema.

Den nye post er dog i den lettere ende. Softhuset har i følge virksomhedens seneste regnskab "blot" syv ansatte. Derfor spejder Michael Meister da også efter flere projekter og taler med forskellige folk om, hvad han nu skal kaste sig ind i.
"Før jeg finder ud af det, så skal vi nok hen til sommer eller måske lige om på den anden side," siger han.

Sigter du efter at lande en direktørpost eller bliver det en pose blandede bestyrelsesbolsjer?

"Det er det der er hele puslespillet. Titler er ikke så vigtigt for mig. Det handler i højere grad om opgavens indhold. Om man kan kalder mig administrerende direktør eller noget andet det er sekundært," siger Michael Meister.

Du kan læse mere om Michael Meister her: Opkøbsbølge fra Holland og Belgien rammer Danmark: Der er et særligt match mellem danskere og hollændere




Brancheguiden
Brancheguide logo
Opdateres dagligt:
Den største og
mest komplette
oversigt
over danske
it-virksomheder
Hvad kan de? Hvor store er de? Hvor bor de?
Targit A/S
Udvikling og salg af software til business intelligence.

Nøgletal og mere info om virksomheden
Skal din virksomhed med i Guiden? Klik her

Kommende events
EA Excellence Day

Hvad er det, der gør it-arkitektens rolle så vigtig? Og hvad er det for udfordringer inden for områder som cloud, netværk og datacentre, som fylder hos nogle af landets bedste it-arkitekter lige nu? Det kan du her høre mere om og blive inspireret af på denne konference, hvor du også får lejlighed til at drøfte dette med ligesindede.

16. april 2024 | Læs mere


IAM - din genvej til højere sikkerhed uden uautoriseret adgang og datatab

På denne dag udforsker vi de nyeste strategier, værktøjer og bedste praksis inden for IAM, med det formål at styrke virksomheders sikkerhedsposition og effektiviteten af deres adgangsstyringssystemer og dermed minimere risikoen for uautoriseret adgang og datatab. Og hvordan man kommer fra at overbevise ledelsen til rent faktisk at implementere IAM?

18. april 2024 | Læs mere


EA Excellence Day

Hvad er det, der gør it-arkitektens rolle så vigtig? Og hvad er det for udfordringer inden for områder som cloud, netværk og datacentre, som fylder hos nogle af landets bedste it-arkitekter lige nu? Det kan du her høre mere om og blive inspireret af på denne konference, hvor du også får lejlighed til at drøfte dette med ligesindede.

23. april 2024 | Læs mere