Artikel top billede

(Foto: Povl D. Rasmussen)

TDC kæmper for at bremse kundeflugt: Yousee lancerer digital comedy-kanal

Yousee vil forsøge at holde på kunderne med en ny digital comedy-kanal, der skal producere unikt dansk indhold, suppleret med udenlandske komedier.

Yousee forsøger igen at bremse tv-kundernes flugt til streamingtjenester som Netflix, Viaplay og HBO.

Landets største tv-udbyder, der er ejet af TDC, lancerer torsdag en ny digital tv-kanal ved navn Yousee Comedy.

YouSee vil løbende producere nye danske comedy-programmer til kanalen, og derudover er der indkøbt en række udenlandske komedier, herunder This Country fra BBC 3.

Læs også: Telenor taber 34.000 kunder men sparer sig til større overskud

"Vi elsker comedy, og derfor vil vi skabe et univers, hvor nogle af Danmarks bedste komikere kan skabe lige præcis det indhold, som de brænder for. Det skal være en legeplads, hvor erfarne komikere kan få lov at prøve nye ting af og slippe kreativiteten løs, men også et vækstlag for nye talenter, der får mulighed for at skabe unikt indhold," siger Christian Morgan, mediedirektør i Yousee, i en pressemeddelelse.

Ikke tilgængelig som almindelig tv-kanal

Kanalen vil være tilgængelig via Yousees tv-boks eller app til web-tv, men kanalen vil ikke være at finde som almindelig tv-kanal.

Yousee har allerede løftet sløret for en del af det nye indhold.

Dybvads Sofa er navnet på et nyt satireprogram fra Magnus og Emil Millang, mens der også en helt ny komedieserie fra comedy-talenterne Jesper og Julie.

Derudover vil der bliver produceret en satirisk reportage fra Kina med de kendte journalister Peter Falktoft og Esben Bjerre, ligesom der også er et projekt på vej med Casper Christensen.

Nyt initativ skal stoppe kundeflugten

Disse programmer skal være med til at stoppe kundeflugten for Yousee, der i 2017 måtte konstatere, at 80.000 tv-kunder og 15.000 bredbåndskunder forlod selskabet.

Derudover klarede lidt over en tredjedel af tv-kunderne, nærmere bestemt 35 procent, sig med den mindste tv-pakke ved årsskiftet.

Her kan du få en prøvesmag på dele af det kommende indhold på Yousee Comedy.

Der vil sandsynligvis være opdaterede kundetal, når TDC løfter sløret for, hvordan det er gået for selskabet i første kvartal af 2018.

Det sker torsdag 3. maj klokken 8.




Brancheguiden
Brancheguide logo
Opdateres dagligt:
Den største og
mest komplette
oversigt
over danske
it-virksomheder
Hvad kan de? Hvor store er de? Hvor bor de?
EG Danmark A/S
Udvikling, salg, implementering og support af software og it-løsninger til ERP, CRM, BA, BI, e-handel og portaler. Infrastrukturløsninger og hardware. Fokus på brancheløsninger.

Nøgletal og mere info om virksomheden
Skal din virksomhed med i Guiden? Klik her

Kommende events
OT og IT: Modernisér produktionen og byg sikker bro efter et årelangt teknologisk efterslæb

Moderne produkter skal have mere end strøm for at fungere – og deres navlestreng skal ikke klippes når de forlader fabrikshallen. På denne konference kan du derfor lære mere om hvordan du får etableret det sikre setup når der går IT i OT.

30. april 2024 | Læs mere


Roundtable for sikkerhedsansvarlige: Hvordan opnår man en robust sikkerhedsposition?

For mange virksomheder har Zero Trust og dets principper transformeret traditionelle tilgange til netværkssikkerhed, hvilket har gjort det muligt for organisationer at opnå hidtil usete niveauer af detaljeret kontrol over deres brugere, enheder og netværk - men hvordan implementerer man bedst Zero Trust-arkitekturer i et enterprise set up? Og hvordan muliggør Zero Trust-arkitekturen, at organisationer opnår produktivitetsfordele med AI-værktøjer samtidig med, at de forbliver sikre i lyset af fremvoksende trusler?

01. maj 2024 | Læs mere


ERP-trends 2024

Bliv derfor inspireret til, hvordan du kan optimere dine systemer og processer når af nogle af de fremmeste eksperter på ERP-markedet dele deres iagttagelser af det aktuelle marked og vurderinger af, hvad vi har i vente de kommende 3-5 år. Vi sætter også fokus på, hvordan udviklingen kommer til at påvirke din organisation, hvordan du bedst forbereder og planlægger ERP-indsatsen og om, hvilke faldgruber du skal være opmærksom på.

02. maj 2024 | Læs mere