Årets CIO 2021Her er Danmarks bedste it-chef: CIO i Coop Morten Holm Christiansen er Årets CIO 2021

Artikel top billede

Danskeren Morten Christiansen udnævnt til topchef for 3 i hele Skandinavien

Teleselskabet 3 udnævner den danske direktør, Morten Christiansen, til CEO for hele 3 Skandinavien.

Administrerende direktør i mobilselskabet 3, Morten Christiansen, er netop blevet udnævnt til CEO for 3 i Skandinavien.

”Morten har formået at vende 3 Danmark fra en virksomhed med underskud til en solid forretning, som i dag har 1.293.000 kunder og en omsætning på 3,2 mialliarder kroner. Han har dermed bevist, at han er den rette person til at lede 3 Skandinavien til yderligere vækst og har både min og bestyrelsens fulde tillid,” siger bestyrelsesformand Canning Fok fra Hutchison, der sammen med Investor AB ejer 3 i en pressemeddelelse.

Morten Christiansen overtager fra 1. juni 2018 jobbet som CEO for 3 i Skandinavien og skal være med til at drive udviklingen i såvel Danmark som Sverige. Han afløser Peder Ramel, der siden 1. marts 2007 har siddet på den stilling. Han får nu en plads i bestyrelsen.

"Peder Ramel har gjort et fantastisk stykke arbejde i de 11 år, han har været CEO for 3 Skandinavien. Forretningerne i både Sverige og Danmark er vokset betragteligt og tæller nu sammenlagt flere 3,2 millioner kunder. Vi er derfor også glade for, at Peder bliver i bestyrelsen," siger bestyrelsesmedlem Christian Cederholm fra Patricia Industries.

Morten Christiansen forbliver samtidig CEO for 3 Danmark, og den svenske direktør, Johan Johansson fortsætter også som CEO for 3 Sverige.

Morten Christiansen er uddannet cand.merc. fra CBS. Inden Morten Christiansen blev CEO for 3 Danmark i 2005, var han COO i teleselskabet Orange fra 2002-2005 og CEO i mediebureauet Carat fra 1992-2001.

Læs også: Overblik i krigen om de danske mobilkunder: Hvordan har dit mobilselskab klaret sig?

3 med fremgang i Danmark

Danmarks fjerdestørste teleskab, 3, er godt i gang med at indhente konkurrenten på kundefronten.

Selskabet, der også ejer lavprisselskabet Oister og mobilselskabet Zenji, har hevet 19.000 nye kunder hjem siden nytår.

Det betyder, at næsten 1,3 millioner kunder, nærmere bestemt 1.293.000, nu har mobilabonnement hos 3.

Og står det til 3, stopper fremgangen ikke der. 3 har desuden et mål om at overgå Telia, hvad angår antallet af kunder.

Den administrerende direktør, Morten Christiansen, har tidligere meldt ud, at selskabet har et erklæret mål om at få 1,5 millioner mobilkunder og dermed overgå Telia.

Læs mere her: Mobilselskabet 3 haler ind på Telia: Har hentet 19.000 nye kunder i 2018
Brancheguiden
Brancheguide logo
Opdateres dagligt:
Den største og
mest komplette
oversigt
over danske
it-virksomheder
Hvad kan de? Hvor store er de? Hvor bor de?
Erhvervsakademiet Lillebælt
Udvikling og salg af klassebaseret undervisning, blandt andet inden for multimedie og it.

Nøgletal og mere info om virksomheden
Skal din virksomhed med i Guiden? Klik her

Kommende events
Webinar: Tør du håndtere cyberberedskabet på egen hånd?

Der er akut behov for at øge visibilitet, indsigt og overblik, hvis man som virksomhed skal have en chance for at afværge og minimere skaden ved cyberangreb. Trusselsbilledet udvikler sig imidlertid så hastigt, at opgaven let vokser selv større virksomheder, med en eller flere dedikerede IT-sikkerhedsansvarlige, over hovedet. Bliv klogere på dette seminar.

22. september 2021 | Læs mere


GDPR i dagligdagen: Vedligeholdelse og tilsyn

Det er efterhånden ved at være noget tid siden, at vi blev introduceret til GDPR, og alle organisationer har med tiden fået styr på dataflow og håndteringen af persondata i organisationen. Mange valg har skulle træffes og det har krævet mange ressourcer. Få overblik over de seneste nye tiltag og udmeldinger fra Datatilsynet samt overblik over de seneste regler, og hvordan du håndterer dem.

23. september 2021 | Læs mere


Årets CISO 2021

I både offentlige og private organisationer er der behov for at uddanne, rekruttere og fastholde de bedste it-sikkerhedsfolk, fordi sikkerhedsudfordringerne konstant forandres. Derfor sætter vi fokus på best practice inden for it-sikkerhed, og vi vil samtidig fremhæve de personer i Danmark, der gør et ekstra stykke arbejde for at styrke den digitale sikkerhed. Vi hylder derfor årets CISO 2021 på denne konference.

05. oktober 2021 | Læs mere


Premium
Forsinket inddrivelsessystem har nu kradset 320 millioner kroner ind for Rigspolitiet: 40.000 bliver automatisk trukket i løn
Det forsinkede inddrivelsessystem, PSRM leveret af Netcompany, har nu ved automatisk at trække penge fra borgere, der skylder det offentlige penge, indsamlet 320 millioner kroner i politigæld. Der mangler dog stadig en enorm gæld.
Computerworld
Apple præsenterer iPhone 13 og iPhone 13 Pro - se dem her
Snart kan du få fingre i den nye iPhone 13 og iPhone 13 Pro. Bliv klogere på de to helt nye iPhones her.
CIO
“Der har simpelthen været for få gråhårede medarbejdere involveret i den her udviklingsproces. Folk der ved, hvad der skal til”
"Vi havde ansat nogle unge mennesker i sandaler og med langt skæg for at bryde med det traditionelle it-setup. De her vakse unge mennesker fik også ret hurtigt bygget en supersmart applikation til virksomheden. Men den brager ned, da vi ruller den ud, og den fylder cirka 1,5 procent af alle transaktioner."
Job & Karriere
35-årig kvinde gik amok på hjemmekontoret efter fyring: ”De fjernede ikke min adgang, så jeg slettede p-drevet lol”
En 35-årig kvinde står anklaget for at have slettet 21,3 gigabyte data fra fællesdrevet efter, at hun blev fyret. Nu risikerer hun op til 10 års fængsel.
White paper
En opskrift på succes: Automatisér, byg videre på den eksisterende infrastruktur – og sæt kurs mod skyen
Læs hvordan en koncern satsede på en adoptiv, clouddreven fremtid – med udgangspunkt i standardisering, fleksibiitet og den eksisterende infrastruktur.