Artikel top billede

Danskeren Morten Christiansen udnævnt til topchef for 3 i hele Skandinavien

Teleselskabet 3 udnævner den danske direktør, Morten Christiansen, til CEO for hele 3 Skandinavien.

Administrerende direktør i mobilselskabet 3, Morten Christiansen, er netop blevet udnævnt til CEO for 3 i Skandinavien.

”Morten har formået at vende 3 Danmark fra en virksomhed med underskud til en solid forretning, som i dag har 1.293.000 kunder og en omsætning på 3,2 mialliarder kroner. Han har dermed bevist, at han er den rette person til at lede 3 Skandinavien til yderligere vækst og har både min og bestyrelsens fulde tillid,” siger bestyrelsesformand Canning Fok fra Hutchison, der sammen med Investor AB ejer 3 i en pressemeddelelse.

Morten Christiansen overtager fra 1. juni 2018 jobbet som CEO for 3 i Skandinavien og skal være med til at drive udviklingen i såvel Danmark som Sverige. Han afløser Peder Ramel, der siden 1. marts 2007 har siddet på den stilling. Han får nu en plads i bestyrelsen.

"Peder Ramel har gjort et fantastisk stykke arbejde i de 11 år, han har været CEO for 3 Skandinavien. Forretningerne i både Sverige og Danmark er vokset betragteligt og tæller nu sammenlagt flere 3,2 millioner kunder. Vi er derfor også glade for, at Peder bliver i bestyrelsen," siger bestyrelsesmedlem Christian Cederholm fra Patricia Industries.

Morten Christiansen forbliver samtidig CEO for 3 Danmark, og den svenske direktør, Johan Johansson fortsætter også som CEO for 3 Sverige.

Morten Christiansen er uddannet cand.merc. fra CBS. Inden Morten Christiansen blev CEO for 3 Danmark i 2005, var han COO i teleselskabet Orange fra 2002-2005 og CEO i mediebureauet Carat fra 1992-2001.

Læs også: Overblik i krigen om de danske mobilkunder: Hvordan har dit mobilselskab klaret sig?

3 med fremgang i Danmark

Danmarks fjerdestørste teleskab, 3, er godt i gang med at indhente konkurrenten på kundefronten.

Selskabet, der også ejer lavprisselskabet Oister og mobilselskabet Zenji, har hevet 19.000 nye kunder hjem siden nytår.

Det betyder, at næsten 1,3 millioner kunder, nærmere bestemt 1.293.000, nu har mobilabonnement hos 3.

Og står det til 3, stopper fremgangen ikke der. 3 har desuden et mål om at overgå Telia, hvad angår antallet af kunder.

Den administrerende direktør, Morten Christiansen, har tidligere meldt ud, at selskabet har et erklæret mål om at få 1,5 millioner mobilkunder og dermed overgå Telia.

Læs mere her: Mobilselskabet 3 haler ind på Telia: Har hentet 19.000 nye kunder i 2018
Brancheguiden
Brancheguide logo
Opdateres dagligt:
Den største og
mest komplette
oversigt
over danske
it-virksomheder
Hvad kan de? Hvor store er de? Hvor bor de?
Also A/S
Salg af serviceydelser inden for logistik, finansiering, fragt og levering, helhedsløsninger, digitale tjenester og individuelle it-løsninger.

Nøgletal og mere info om virksomheden
Skal din virksomhed med i Guiden? Klik her

Kommende events
People Tech 2023: Sådan gør du din gode arbejdsplads endnu bedre

Du får indsigt i de nyeste trends, hvor udviklingen går hen, masser af inspiration fra andres erfaringer samt god tid til netværk – og værdifuld indsigt i mulighederne for at effektivisere løn- og HR-processer, understøtter nye arbejdsformer og helt basalt skabe grundlaget for at skabe en bedre og mere attraktiv arbejdsplads.

13. december 2023 | Læs mere


Computerworld Cyber Briefing

Én gang om måneden leverer Computerworld Event et 30 minutters Cyber Briefing, hvor du får overblik over de mest aktuelle angreb, største trusler og tendenser samt giver dig gode råd, der kan implementeres direkte i din it-sikkerhedsafdeling. Tema: Trusselsvurderinger – hvorfor er de så forskellige?

19. december 2023 | Læs mere


Secure Access Service Edge - SASE: Sådan styrker du netværkssikkerhed i skyen og skaber et robust cyberforsvar

Bliv klogere på nogle af de udfordringer, som en SASE-løsning effektivt kan håndtere. Du får inspiration til, hvordan du implementerer en cloudbaseret SASE-strategi i din organisation – og hvorfor du bør gøre det. Og så dykker vi ned i nogle af de trends og tendenser, som betyder, at mange virksomheder og organisationer udskrifter deres klassiske netværkssikkerhedstilgang med en SASE-strategi.

16. januar 2024 | Læs mere