Artikel top billede

Dansk Microsoft-veteran til tops i international it-kæmpe

Den danske Microsoft- og SAP-veteran Christian Pedersen bliver global produktchef i svenske IFS.

Den danske Microsoft-veteran Christian Pedersen bliver ny global produktchef i den store svenske it-koncern IFS.

Han kommer fra en tilsvarende stilling som global produktchef og senior vice president i tyske SAP, hvor han har været i godt halvandet år.

Christan Pedersen har i en årrække boet i Seattle i USA, og det er ikke helt tilfældigt.

For før han kom til SAP for halvandet år siden, har han i flere år været blandt Microsofts allerøverste ERP-folk med titel af general manager for enterprise ERP med udgangspunkt i Microsofts hovedkvarter i netop Seattle.

Nu er turen altså kommet til den svenske ERP-leverandør IFS, der har hovedkvarter i Linköping i Sverige. Selskabet har i alt omkring 3.500 medarbejdere og en årlig omsætning på tre milliarder.

Hovedområderne er ERP-systemer til produktions- og procesindustrier, grossister, transport-sektoren, energisektoren og andre områder.

“Christian Pedersen får det globale ansvar for, at IFS’ produktlinje udvikler sig i samklang med kundernes behov. Ansvaret omfatter den komplette linje af ERP (Enterprise Ressource Planning), EAM (Enterprise Asset Management) og FSM (Field Service Management) løsninger,” lyder det fra det svenske selskab.

IFS beskæftiger i Danmark omkring 50 medarbejdere.

Læs også:

Danske ERP-leverandører skovler penge ind: Disse selskaber klarer sig bedst blandt 24 leverandører

Snart slut med knastørre og kedelige ERP-systemer: Nye teknologier vil kunne gøre det sjovt at anvende ERP

Derfor kommer dit CRM-system til at spille en afgørende rolle for din fremtid
Brancheguiden
Brancheguide logo
Opdateres dagligt:
Den største og
mest komplette
oversigt
over danske
it-virksomheder
Hvad kan de? Hvor store er de? Hvor bor de?
Ed A/S
Salg af hard- og software.

Nøgletal og mere info om virksomheden
Skal din virksomhed med i Guiden? Klik her

Kommende events
Computerworld Summit 2021

En moderne digital vindervirksomhed bringer nye teknologier i spil, skaber digital innovation, udnytter data som styringsværktøj og ser verden som én stor markedsplads. Men succes kræver, at du ved, hvor den dyre teknologi kan gøre den største forskel i forretningen. Den kræver, at du ved i hvilken retning den øgede politiske regulering af teknologi og data bevæger sig hen. Og den succes kræver, at du kan udnytte teknologien til at automatisere og skalere til gavn for bundlinjen og budgettet.

26. oktober 2021 | Læs mere


Sats på DevOps og få mere kvalitet og hastighed i både udvikling og drift

Der er mange potentielle gevinster at hente ved at satse på DevOps. Rigtig mange danske virksomheder er allerede i gang. På denne konference får du et indblik i mulighederne med DevOps og gode råd, der kan sikre dig succesen.

02. november 2021 | Læs mere


CIO Trends 2021: Sådan ser teknologiradaren ud hos Danmarks bedste CIOs

Teknologien i virksomheder spiller i den grad en større og større rolle, hvor vi er nødt til at stille endnu større krav til, hvordan vi udnytter den, og hvilke muligheder den giver. Spørgsmålet er dog, hvordan man formår at lede en virksomhed, der konstant skal forholde sig til teknologiens forandringer.

16. november 2021 | Læs mere