Artikel top billede

Dansk Microsoft-veteran til tops i international it-kæmpe

Den danske Microsoft- og SAP-veteran Christian Pedersen bliver global produktchef i svenske IFS.

Den danske Microsoft-veteran Christian Pedersen bliver ny global produktchef i den store svenske it-koncern IFS.

Han kommer fra en tilsvarende stilling som global produktchef og senior vice president i tyske SAP, hvor han har været i godt halvandet år.

Christan Pedersen har i en årrække boet i Seattle i USA, og det er ikke helt tilfældigt.

For før han kom til SAP for halvandet år siden, har han i flere år været blandt Microsofts allerøverste ERP-folk med titel af general manager for enterprise ERP med udgangspunkt i Microsofts hovedkvarter i netop Seattle.

Nu er turen altså kommet til den svenske ERP-leverandør IFS, der har hovedkvarter i Linköping i Sverige. Selskabet har i alt omkring 3.500 medarbejdere og en årlig omsætning på tre milliarder.

Hovedområderne er ERP-systemer til produktions- og procesindustrier, grossister, transport-sektoren, energisektoren og andre områder.

“Christian Pedersen får det globale ansvar for, at IFS’ produktlinje udvikler sig i samklang med kundernes behov. Ansvaret omfatter den komplette linje af ERP (Enterprise Ressource Planning), EAM (Enterprise Asset Management) og FSM (Field Service Management) løsninger,” lyder det fra det svenske selskab.

IFS beskæftiger i Danmark omkring 50 medarbejdere.

Læs også:

Danske ERP-leverandører skovler penge ind: Disse selskaber klarer sig bedst blandt 24 leverandører

Snart slut med knastørre og kedelige ERP-systemer: Nye teknologier vil kunne gøre det sjovt at anvende ERP

Derfor kommer dit CRM-system til at spille en afgørende rolle for din fremtid
Brancheguiden
Brancheguide logo
Opdateres dagligt:
Den største og
mest komplette
oversigt
over danske
it-virksomheder
Hvad kan de? Hvor store er de? Hvor bor de?
Hewlett-Packard ApS
Udvikling og salg af software, hardware, konsulentydelser, outsourcing samt service og support.

Nøgletal og mere info om virksomheden
Skal din virksomhed med i Guiden? Klik her

Kommende events
Computerworld Cyber Briefing

Én gang om måneden leverer Computerworld Event et 30 minutters Cyber Briefing, hvor du får overblik over de mest aktuelle angreb, største trusler og tendenser samt giver dig gode råd, der kan implementeres direkte i din it-sikkerhedsafdeling. Tema: Hvor står Danmark i forhold truslen fra DDoS?

22. marts 2023 | Læs mere


Datadrevet forretning 2023

Gennem inspirerende oplæg fra personer, der – på egne eller andres vegne – har formået at udnytte data til at sikre en kant til konkurrenterne, bliver du inspireret til, hvordan din organisation kan lykkes med at høste gevinsterne gennem målrettet investering i databaseret innovation og udvikling og om, hvordan man i praksis spotter potentialet i og værdien af data.

23. marts 2023 | Læs mere


Enterprise Architecture Day 2023: Strategi styring og sikkerhed

Mange it-afdelinger har de seneste år har oprustet på it-arkitektursiden. Både gennem individuelle ansættelser og med oprettelse af egentlige arkitektafdelinger. Hvad er det, der gør it-arkitektens rolle så vigtig? Og hvad er det for udfordringer inden for områder som cloud, netværk og datacentre, som fylder hos nogle af landets bedste it-arkitekter lige nu?

28. marts 2023 | Læs mere