Artikel top billede

Dansker bliver ny regionschef for 10 lande i et af verdens største it-sikkerhedsselskaber

Selvom Danmark ikke er verdenskendt for at være et land med god it-sikkerhed, så har it-sikkerhedsvirksomheden Check Point alligevel udpeget en dansker til ny regionschef for Norden, Baltikum og Benelux-landende.

Danmark er ikke kendt for at være længst fremme, når det kommer til it-sikkerhed. Faktisk er vi placeret på en 34. plads, når det kommer til digitalsikkerhed.

Alligevel har den israelske it-sikkerhedsvirksomhed Checkpoint udnævnt danske Ken Tomassen, som ny regionschef for Norden, de baltiske lande samt Belgien, Holland og Luxenborg.

Læs også: 38-årig dansker ny topchef for YouSee: Her er hans planer for selskabet

Det oplyser det amerikanske selskab i en pressemeddelelse.

Ken Tomassen har tidligere arbejdet hos både IBM og CA Technolegies, hvor han stopper som landechef for den amerikanske virksomhed.

Han har desuden siddet i bestyrelsen for IT Branchen siden 2006.

En omsætning på 11 milliarder kroner

“Jeg er meget glad for min nye stilling som regionschef i en af verdens største sikkerhedsvirksomheder, der operer i en industri, som over de seneste år har oplevet massiv opmærksomhed og fremgang,” siger Ken Tomassen i pressemeddelesen.

Læs også: Verdenskendt it-dansker i international topstilling fratræder pludseligt på grund af sin 'opførsel på arbejdspladsen'

Check Point har en global omsætning på 11 milliarder kroner, og har i alt 125 medarbejdere i de 10 lande, som Ken Tomassen altså nu skal stå i spidsen for.

Den nye danske regionschef har dog ikke erfaring specifikt med sikkerhedsområdet, men har tidligere arbejdet med salg, som Check Point håber han kan udnytte til at få en større del af den vækst der er på sikkerhedsområdet.

Læs også: Har din virksomhed stadig en faxmaskine stående i kopirummet? Den kan give hackere adgang til hele virksomhedens netværk

Check Points danske forretning har tilsyneladende allerede godt fat i væksten på sikkerhedsmarkedet. Selskabet fik nemlig tilkæmpet sig en 6. plads på dette års Top 100.

Se hele listen her: Her er Danmarks 10 bedste it-sikkerhedsvirksomheder lige nu




Brancheguiden
Brancheguide logo
Opdateres dagligt:
Den største og
mest komplette
oversigt
over danske
it-virksomheder
Hvad kan de? Hvor store er de? Hvor bor de?
TIETOEVRY DENMARK A/S
Udvikler, sælger og implementerer software til ESDH, CRM og portaler. Fokus på detailhandel, bygge- og anlæg, energi og finans.

Nøgletal og mere info om virksomheden
Skal din virksomhed med i Guiden? Klik her

Kommende events
EA Excellence Day

Hvad er det, der gør it-arkitektens rolle så vigtig? Og hvad er det for udfordringer inden for områder som cloud, netværk og datacentre, som fylder hos nogle af landets bedste it-arkitekter lige nu? Det kan du her høre mere om og blive inspireret af på denne konference, hvor du også får lejlighed til at drøfte dette med ligesindede.

23. april 2024 | Læs mere


AI Business Excellence Day – sådan folder du mulighederne ud

Mange danske virksomheder har eksperimenteret med AI-projekter af begrænset omfang, men kun de færreste har for alvor udforsket mulighederne i storskala. Det gør vi her! Du vil blandt andet få mulighed for at se eksempler på, hvordan AI kan anvendes som accelerator i storskala og skubber til grænserne for, hvordan det er muligt at integrere teknologien, så potentialet for alvor foldes ud.

24. april 2024 | Læs mere


Unbreakable - sådan sikrer du dig vedvarende og uafbrudt adgang til dine data

Vi dykker ned i værdien af en stabil og pålidelig storage-platform og hvilke muligheder der findes, for at sikre den højeste grad af redundans og tilgængelighed. Områder som date-beskyttelse og cyber-sikkerhed vil også blive berørt.

25. april 2024 | Læs mere