Artikel top billede

OnePlus 6T byder på fingeraftrykslæseren inde i skærmen (Foto: Mr gizmo)

Ugen i tech: Fuldt læk af OnePlus 6T / Med ny interface giver AR mening i mobilen / Focal er smartbriller, som ikke er uhyggeligt grimme

Stort lækker viser, hvad der kan forventes af OnePlus’ kommende stjernetelefon. Nyt interface giver mobilen AR-evner mens Focal gør smartbrillen diskret.

Kinesiske OnePlus er på vej med hvad der ligner endnu en stærk og budgetvenlig telefon: OnePlus 6T.

Her vil der være tale om en efterårsopdatering til forårets OnePlus 6, og ifølge et fuldt lækket teknikblad vil der bydes særligt et nyt display og en ny skærm.

OnePlus 6 bliver omkring 2 mm højere end sin forgænger, men det vil give plads til et større 6,4 tommers display og et batteri med 3.700 mAh ombord – 12 procent større end hos OnePlus 6.

Dobbeltkameraet bagpå synes ikke at være forbedret, her bydes fortsat på et 16 + 20 megapixel setup som i OnePlus 6.

En særlig feature for OnePlus 6 bliver, at skærmen får sig et dråbeformet hak øverst i displayet, mens det samtidig vil gemme på en fingeraftrykslæser under skærmen.

OnePlus 6T vil få debut ved et event i New York, USA, 29. oktober kl. 16.00 dansk tid.

Se også: Test: OnePlus 6 fortjener at blive selskabets største mobilhit

Nyt AR-interface gentænker multitasking på mobilen

Mens de kinesiske mobilproducenter forøger at udfordre de etablerede producenter som Apple og Samsung er et britisk selskab denne uge med interessant AR-software til mobilen.

Under navnet ’Magic UX’ præsenterer selskabet et interface som forvandler mobilen til et virtuelt kontor, hvor applikationer er bundet op på enhedens fysiske placering i rummet.

I stedet for at skifte mellem apps ved at trykke på knapper og sortere mellem apps, kan det med Magic UX gøres ved at flytte enheden.

Teknologien ser lovende ud, og kan ses i aktion i videoen nedenunder.

Focal er smartbriller, som ikke er uhyggeligt grimme

Er det en type enheder, som har døjet med at overbevise forbrugerne, så er det smartbriller. Givetvis på grund af brillerne kluntede udseende og det, at de dermed signalerer deres funktion.

Her agter brilleproducenten ByNorth at gøre smartbrillerne Focal tilgængelig ved at satse på en enkel og diskret smartbrille, som styre på unik vis.

Brillen byder som andre smartbriller på indbygget heads-up display, men styres som noget unikt via en ringformet bluetooth-betjening.

Focal er som udgangspunktet designet til at være slukket, men kan altså vækkes til live via ringen, hvorefter der kan slås oplysninger om vejr, kalenderaftaler og beskeder op.

Brillerne kan forudbestilles fra i dag her.

Læs også: Nu har cheferne (også) knækket koden: Derfor har de set lyset i de nye teknologier
Brancheguiden
Brancheguide logo
Opdateres dagligt:
Den største og
mest komplette
oversigt
over danske
it-virksomheder
Hvad kan de? Hvor store er de? Hvor bor de?
Højer og Lauritzen ApS
Distributør af pc- og printertilbehør.

Nøgletal og mere info om virksomheden
Skal din virksomhed med i Guiden? Klik her

Kommende events
EA Excellence Day

Hvad er det, der gør it-arkitektens rolle så vigtig? Og hvad er det for udfordringer inden for områder som cloud, netværk og datacentre, som fylder hos nogle af landets bedste it-arkitekter lige nu? Det kan du her høre mere om og blive inspireret af på denne konference, hvor du også får lejlighed til at drøfte dette med ligesindede.

23. april 2024 | Læs mere


AI Business Excellence Day – sådan folder du mulighederne ud

Mange danske virksomheder har eksperimenteret med AI-projekter af begrænset omfang, men kun de færreste har for alvor udforsket mulighederne i storskala. Det gør vi her! Du vil blandt andet få mulighed for at se eksempler på, hvordan AI kan anvendes som accelerator i storskala og skubber til grænserne for, hvordan det er muligt at integrere teknologien, så potentialet for alvor foldes ud.

24. april 2024 | Læs mere


Unbreakable - sådan sikrer du dig vedvarende og uafbrudt adgang til dine data

Vi dykker ned i værdien af en stabil og pålidelig storage-platform og hvilke muligheder der findes, for at sikre den højeste grad af redundans og tilgængelighed. Områder som date-beskyttelse og cyber-sikkerhed vil også blive berørt.

25. april 2024 | Læs mere