Artikel top billede

OnePlus 6T byder på fingeraftrykslæseren inde i skærmen (Foto: Mr gizmo)

Ugen i tech: Fuldt læk af OnePlus 6T / Med ny interface giver AR mening i mobilen / Focal er smartbriller, som ikke er uhyggeligt grimme

Stort lækker viser, hvad der kan forventes af OnePlus’ kommende stjernetelefon. Nyt interface giver mobilen AR-evner mens Focal gør smartbrillen diskret.

Kinesiske OnePlus er på vej med hvad der ligner endnu en stærk og budgetvenlig telefon: OnePlus 6T.

Her vil der være tale om en efterårsopdatering til forårets OnePlus 6, og ifølge et fuldt lækket teknikblad vil der bydes særligt et nyt display og en ny skærm.

OnePlus 6 bliver omkring 2 mm højere end sin forgænger, men det vil give plads til et større 6,4 tommers display og et batteri med 3.700 mAh ombord – 12 procent større end hos OnePlus 6.

Dobbeltkameraet bagpå synes ikke at være forbedret, her bydes fortsat på et 16 + 20 megapixel setup som i OnePlus 6.

En særlig feature for OnePlus 6 bliver, at skærmen får sig et dråbeformet hak øverst i displayet, mens det samtidig vil gemme på en fingeraftrykslæser under skærmen.

OnePlus 6T vil få debut ved et event i New York, USA, 29. oktober kl. 16.00 dansk tid.

Se også: Test: OnePlus 6 fortjener at blive selskabets største mobilhit

Nyt AR-interface gentænker multitasking på mobilen

Mens de kinesiske mobilproducenter forøger at udfordre de etablerede producenter som Apple og Samsung er et britisk selskab denne uge med interessant AR-software til mobilen.

Under navnet ’Magic UX’ præsenterer selskabet et interface som forvandler mobilen til et virtuelt kontor, hvor applikationer er bundet op på enhedens fysiske placering i rummet.

I stedet for at skifte mellem apps ved at trykke på knapper og sortere mellem apps, kan det med Magic UX gøres ved at flytte enheden.

Teknologien ser lovende ud, og kan ses i aktion i videoen nedenunder.

Focal er smartbriller, som ikke er uhyggeligt grimme

Er det en type enheder, som har døjet med at overbevise forbrugerne, så er det smartbriller. Givetvis på grund af brillerne kluntede udseende og det, at de dermed signalerer deres funktion.

Her agter brilleproducenten ByNorth at gøre smartbrillerne Focal tilgængelig ved at satse på en enkel og diskret smartbrille, som styre på unik vis.

Brillen byder som andre smartbriller på indbygget heads-up display, men styres som noget unikt via en ringformet bluetooth-betjening.

Focal er som udgangspunktet designet til at være slukket, men kan altså vækkes til live via ringen, hvorefter der kan slås oplysninger om vejr, kalenderaftaler og beskeder op.

Brillerne kan forudbestilles fra i dag her.

Læs også: Nu har cheferne (også) knækket koden: Derfor har de set lyset i de nye teknologier
Brancheguiden
Brancheguide logo
Opdateres dagligt:
Den største og
mest komplette
oversigt
over danske
it-virksomheder
Hvad kan de? Hvor store er de? Hvor bor de?
Brother Nordic A/S
Import og engroshandel med kontormaskiner.

Nøgletal og mere info om virksomheden
Skal din virksomhed med i Guiden? Klik her

Kommende events
SAP Excellence Day 2023

På SAP Excellence Day 2023 får du det fulde overblik, der gør det lettere at prioritere mellem de mange muligheder og informeret grundlag for at vælge til og fra. Du får viden om, hvilke muligheder de nye tilbud og services giver – men også om risikoen ved at vælge de nyeste løsninger fra. Samtidig får du senest opdaterede indsigt i SAPs egne planer for de kommende 2-3 år.

13. april 2023 | Læs mere


Digitale forretningsprocesser 2023

Virksomhedens digitale processer er fuldkommen afgørende for, hvor hurtigt du kan transformere forretningen, udvikle nye forretningsmuligheder skabe overblik og rapportere effektivt, hurtigt og retvisende. Samtidig er de digitale processer – i tæt samspil med dine systemløsninger – afgørende for samarbejdet med partnere og leverandører – og for den oplevelse og værdiskabelse, du tilbyder ansatte og kunder. Herunder for ambitionerne om at skabe og tilpasse de muligheder, der karakteriserer en moderne arbejdsplads.

18. april 2023 | Læs mere


Digital bæredygtighed - den grønne transformation er over os

Kom med, når vi i giver et overblik over, hvordan nogle af de mest innovative it-selskaber går til bæredygtighed som forretningsområde - og hvorfor de har valgt at sætte ind på netop bæredygtighed som område. Du får også indblik i, hvordan innovative virksomheder udvikler teknologier direkte rettet mod øget bæredygtighed - og inspiration til, hvordan du selv kan komme videre med bæredygtigheden og blive en del af det spirende kæmpemarked for bæredygtighed - en af verdens for tiden tungeste dagsordener.

25. april 2023 | Læs mere