Artikel top billede

Simcorp tegner mangeårig kontrakt med asiatisk investeringsselskab

Danske Simcorp har indgået en aftale med selskabets femte nye asiatiske kunde siden 2016. Størstedelen af kontraktsummen bogføres først i 2019.

Danske Simcorp, der i løbet af 2018 blev den første it-virksomhed i C25-indekset, har landet en aftale på otte år med et stort asiatisk investeringsselskab, der dermed skal bruge Simcorp-systemet Simcorp Dimension.

Det oplyser Simcorp i en meddelelse.

Det asiatiske investeringsselskab, som Simcorp ikke ønsker at navngive, bliver dermed selskabets femte nye kunde i regionen i løbet af de seneste to år.

"Aftalen er et vigtigt skridt mod at styrke vores position yderligere i regionen, hvor vi nu har skrevet kontakt med fem nye kunder siden 2016," lyder det i meddelelsen fra Klaus Holse, der er administrerende direktør for Simcorp.

Læs også: Simcorp træder ind i det forjættede land: Bliver første it-selskab i C25

Simcorp oplyser desuden, at det kun er en mindre del af omsætningen fra kontrakten, der vil indgå i årsregnskabet for 2018, da størstedelen af kontraktsummen er betinget af, at Simcorp opfylder en række milepæle i den første del af kontraktperioden.

Den resterende del af kontraktens værdi vil derfor først blive bogført i andet kvartal af 2019.

Læs også: Simcorps kerneprodukt skal transformeres til cloud as a service på fire år: "Vi skifter motorerne ud, mens vi flyver"

Kæmpe virksomhed med få kunder

Simcorp adskiller sig fra andre store danske virksomheder, der er til stede i det meste af verden, ved blot at have i underkanten af 200 kunder.

Til gengæld binder kunderne sig på store og lange kontrakter, når de køber Simcorp Dimension-systemet.

I august fortalte Klaus Holse til Computerworld, at Simcorp skulle lande aftaler med yderligere syv nye kunder før nytår for at leve op til årets forventninger.

Det kan du læse mere om her: Simcorp har travlt: Skal lande op mod syv nye kæmpe-kunder inden nytår
Brancheguiden
Brancheguide logo
Opdateres dagligt:
Den største og
mest komplette
oversigt
over danske
it-virksomheder
Hvad kan de? Hvor store er de? Hvor bor de?
Fiftytwo A/S
Konsulentydelser og branchespecifikke softwareløsninger til retail, e-Commerce, leasing og mediebranchen.

Nøgletal og mere info om virksomheden
Skal din virksomhed med i Guiden? Klik her

Kommende events
Er der en vej uden om usikker, kostbar og kompleks clouddrift?

Få indsigt i konklusionerne fra en nylig, storstilet undersøgelse fra Computerworld og Veritas med svar fra mere end 100 danske IT-topchefer i detaljer om deres erfaringer med de seneste års bevægelse mod cloudbaserede platforme og services. Derudover får du bud på, hvordan man som virksomhed både høster fordelene ved øget clouddrift og et stigende antal leverandører. Vel at mærke samtidig med, at man får det overblik, som gør det muligt at drive infrastrukturen sikkert og effektivt.

05. oktober 2023 | Læs mere


Hvor kommer cybertruslerne fra i OT-miljøer?

Sammen med en række eksperter vil du blive indviet, hvilke udfordringer virksomheder typisk skal forholde sig til, for at sikre OT-miljøet mod udefrakommende trusler og cyberangreb.

10. oktober 2023 | Læs mere


Øg virksomhedens agilitet med modulære og fleksible forretningssystemer

Hvordan kan kravet til øget fleksibilitet og agilitet afspejles i din virksomheds valg af forretningssystemer? Med udgangspunkt i Microsoft Dynamics 365-platformen giver vi i webinaret inspiration til, hvordan du bliver i stand til at reagere hurtigt på skiftende markedsvilkår, begivenheder og kriser, der kan udfordre din forretning.

11. oktober 2023 | Læs mere