Artikel top billede

Simcorp tegner mangeårig kontrakt med asiatisk investeringsselskab

Danske Simcorp har indgået en aftale med selskabets femte nye asiatiske kunde siden 2016. Størstedelen af kontraktsummen bogføres først i 2019.

Danske Simcorp, der i løbet af 2018 blev den første it-virksomhed i C25-indekset, har landet en aftale på otte år med et stort asiatisk investeringsselskab, der dermed skal bruge Simcorp-systemet Simcorp Dimension.

Det oplyser Simcorp i en meddelelse.

Det asiatiske investeringsselskab, som Simcorp ikke ønsker at navngive, bliver dermed selskabets femte nye kunde i regionen i løbet af de seneste to år.

"Aftalen er et vigtigt skridt mod at styrke vores position yderligere i regionen, hvor vi nu har skrevet kontakt med fem nye kunder siden 2016," lyder det i meddelelsen fra Klaus Holse, der er administrerende direktør for Simcorp.

Læs også: Simcorp træder ind i det forjættede land: Bliver første it-selskab i C25

Simcorp oplyser desuden, at det kun er en mindre del af omsætningen fra kontrakten, der vil indgå i årsregnskabet for 2018, da størstedelen af kontraktsummen er betinget af, at Simcorp opfylder en række milepæle i den første del af kontraktperioden.

Den resterende del af kontraktens værdi vil derfor først blive bogført i andet kvartal af 2019.

Læs også: Simcorps kerneprodukt skal transformeres til cloud as a service på fire år: "Vi skifter motorerne ud, mens vi flyver"

Kæmpe virksomhed med få kunder

Simcorp adskiller sig fra andre store danske virksomheder, der er til stede i det meste af verden, ved blot at have i underkanten af 200 kunder.

Til gengæld binder kunderne sig på store og lange kontrakter, når de køber Simcorp Dimension-systemet.

I august fortalte Klaus Holse til Computerworld, at Simcorp skulle lande aftaler med yderligere syv nye kunder før nytår for at leve op til årets forventninger.

Det kan du læse mere om her: Simcorp har travlt: Skal lande op mod syv nye kæmpe-kunder inden nytår
Brancheguiden
Brancheguide logo
Opdateres dagligt:
Den største og
mest komplette
oversigt
over danske
it-virksomheder
Hvad kan de? Hvor store er de? Hvor bor de?
Keybalance A/S
Udvikling og salg af økonomisystemer samt CRM og MPS. Systemer til blandt andet maskinhandlere, vvs-branchen, vognmænd, låsesmede,handelsvirksomheder

Nøgletal og mere info om virksomheden
Skal din virksomhed med i Guiden? Klik her

Kommende events
Computerworld Summit 2021

En moderne digital vindervirksomhed bringer nye teknologier i spil, skaber digital innovation, udnytter data som styringsværktøj og ser verden som én stor markedsplads. Men succes kræver, at du ved, hvor den dyre teknologi kan gøre den største forskel i forretningen. Den kræver, at du ved i hvilken retning den øgede politiske regulering af teknologi og data bevæger sig hen. Og den succes kræver, at du kan udnytte teknologien til at automatisere og skalere til gavn for bundlinjen og budgettet.

26. oktober 2021 | Læs mere


Sats på DevOps og få mere kvalitet og hastighed i både udvikling og drift

Der er mange potentielle gevinster at hente ved at satse på DevOps. Rigtig mange danske virksomheder er allerede i gang. På denne konference får du et indblik i mulighederne med DevOps og gode råd, der kan sikre dig succesen.

02. november 2021 | Læs mere


CIO Trends 2021: Sådan ser teknologiradaren ud hos Danmarks bedste CIOs

Teknologien i virksomheder spiller i den grad en større og større rolle, hvor vi er nødt til at stille endnu større krav til, hvordan vi udnytter den, og hvilke muligheder den giver. Spørgsmålet er dog, hvordan man formår at lede en virksomhed, der konstant skal forholde sig til teknologiens forandringer.

16. november 2021 | Læs mere