Artikel top billede

Nu taler Amazons streaming-tjeneste omsider dansk

Nu kan du få danske undertekster på det du ser i Amazons prisvenlige Prime Video tjeneste.

For danskerne vil det fremover være nemmere at få det hele med, når der streames udenlandske serier og film på Amazons Prime Video tjeneste.

Godt to år efter lanceringen af tjenesten på det danske marked, er det nu blevet muligt at få danske undertekster på det meste af streaming-tjenesten udvalg. Det skriver recordere.dk.

Også selve interfacen til tjenesten er versioneret, så menuer, beskrivelser og informationssider er på dansk.

Se også: Test af Amazon Prime: Få streaming i stuen for 45 kroner om måneden

Ændringerne til det danske interface er at finde i både app- og web-versionen af Amazon Prime Video.

Amazon Prime Video har siden lanceringen markeret sig ved at være markant billigere end konkurrerende streaming-tjenester.

Læs også: Danskere betaler næsten 80 procent mere for Amazons streamingtjeneste end briterne: Se hele prisundersøgelsen her

De første halve år løber tjenesten op i 2,99 euro per måned, svarende til godt 22 kroner og efterfølgende 5,99 euro per måned svarende til knap 45 kroner månedligt.

Læs også: Hele industrien holder øje med Amazon Web Services i piskende innovations-tempo: Her rykker selskabet for alvor
Brancheguiden
Brancheguide logo
Opdateres dagligt:
Den største og
mest komplette
oversigt
over danske
it-virksomheder
Hvad kan de? Hvor store er de? Hvor bor de?
Jobindex Media A/S
Salg af telemarketing og research for it-branchen, it-kurser og konferencer

Nøgletal og mere info om virksomheden
Skal din virksomhed med i Guiden? Klik her

Kommende events
Computerworld Summit 2021

En moderne digital vindervirksomhed bringer nye teknologier i spil, skaber digital innovation, udnytter data som styringsværktøj og ser verden som én stor markedsplads. Men succes kræver, at du ved, hvor den dyre teknologi kan gøre den største forskel i forretningen. Den kræver, at du ved i hvilken retning den øgede politiske regulering af teknologi og data bevæger sig hen. Og den succes kræver, at du kan udnytte teknologien til at automatisere og skalere til gavn for bundlinjen og budgettet.

26. oktober 2021 | Læs mere


CIO Trends 2021: Sådan ser teknologiradaren ud hos Danmarks bedste CIOs

Teknologien i virksomheder spiller i den grad en større og større rolle, hvor vi er nødt til at stille endnu større krav til, hvordan vi udnytter den, og hvilke muligheder den giver. Spørgsmålet er dog, hvordan man formår at lede en virksomhed, der konstant skal forholde sig til teknologiens forandringer.

16. november 2021 | Læs mere


How to Sikkerhed: Awareness, email fraud og phishing

Man kan aldrig vide sig sikker, for uanset hvor godt man sikrer sig mod hackerangreb og anden svindel, vil hacker næsten altid være et skridt foran. De går efter organisationernes svageste led i håbet om at kunne snyde sig til data, penge eller andet værdifuldt. Få derfor konkrete bud på, hvordan du kan gribe opgaven an og understøtte et effektivt awareness-niveau i din organisation med enkel, men velfungerende, teknologi.

17. november 2021 | Læs mere