Artikel top billede

Nu taler Amazons streaming-tjeneste omsider dansk

Nu kan du få danske undertekster på det du ser i Amazons prisvenlige Prime Video tjeneste.

For danskerne vil det fremover være nemmere at få det hele med, når der streames udenlandske serier og film på Amazons Prime Video tjeneste.

Godt to år efter lanceringen af tjenesten på det danske marked, er det nu blevet muligt at få danske undertekster på det meste af streaming-tjenesten udvalg. Det skriver recordere.dk.

Også selve interfacen til tjenesten er versioneret, så menuer, beskrivelser og informationssider er på dansk.

Se også: Test af Amazon Prime: Få streaming i stuen for 45 kroner om måneden

Ændringerne til det danske interface er at finde i både app- og web-versionen af Amazon Prime Video.

Amazon Prime Video har siden lanceringen markeret sig ved at være markant billigere end konkurrerende streaming-tjenester.

Læs også: Danskere betaler næsten 80 procent mere for Amazons streamingtjeneste end briterne: Se hele prisundersøgelsen her

De første halve år løber tjenesten op i 2,99 euro per måned, svarende til godt 22 kroner og efterfølgende 5,99 euro per måned svarende til knap 45 kroner månedligt.

Læs også: Hele industrien holder øje med Amazon Web Services i piskende innovations-tempo: Her rykker selskabet for alvor
Brancheguiden
Brancheguide logo
Opdateres dagligt:
Den største og
mest komplette
oversigt
over danske
it-virksomheder
Hvad kan de? Hvor store er de? Hvor bor de?
Konica Minolta Business Solutions Denmark A/S
Salg af kopimaskiner, digitale produktionssystemer og it-services.

Nøgletal og mere info om virksomheden
Skal din virksomhed med i Guiden? Klik her

Kommende events
EA Excellence Day

Hvad er det, der gør it-arkitektens rolle så vigtig? Og hvad er det for udfordringer inden for områder som cloud, netværk og datacentre, som fylder hos nogle af landets bedste it-arkitekter lige nu? Det kan du her høre mere om og blive inspireret af på denne konference, hvor du også får lejlighed til at drøfte dette med ligesindede.

23. april 2024 | Læs mere


AI Business Excellence Day – sådan folder du mulighederne ud

Mange danske virksomheder har eksperimenteret med AI-projekter af begrænset omfang, men kun de færreste har for alvor udforsket mulighederne i storskala. Det gør vi her! Du vil blandt andet få mulighed for at se eksempler på, hvordan AI kan anvendes som accelerator i storskala og skubber til grænserne for, hvordan det er muligt at integrere teknologien, så potentialet for alvor foldes ud.

24. april 2024 | Læs mere


Unbreakable - sådan sikrer du dig vedvarende og uafbrudt adgang til dine data

Vi dykker ned i værdien af en stabil og pålidelig storage-platform og hvilke muligheder der findes, for at sikre den højeste grad af redundans og tilgængelighed. Områder som date-beskyttelse og cyber-sikkerhed vil også blive berørt.

25. april 2024 | Læs mere