Artikel top billede

Nu taler Amazons streaming-tjeneste omsider dansk

Nu kan du få danske undertekster på det du ser i Amazons prisvenlige Prime Video tjeneste.

For danskerne vil det fremover være nemmere at få det hele med, når der streames udenlandske serier og film på Amazons Prime Video tjeneste.

Godt to år efter lanceringen af tjenesten på det danske marked, er det nu blevet muligt at få danske undertekster på det meste af streaming-tjenesten udvalg. Det skriver recordere.dk.

Også selve interfacen til tjenesten er versioneret, så menuer, beskrivelser og informationssider er på dansk.

Se også: Test af Amazon Prime: Få streaming i stuen for 45 kroner om måneden

Ændringerne til det danske interface er at finde i både app- og web-versionen af Amazon Prime Video.

Amazon Prime Video har siden lanceringen markeret sig ved at være markant billigere end konkurrerende streaming-tjenester.

Læs også: Danskere betaler næsten 80 procent mere for Amazons streamingtjeneste end briterne: Se hele prisundersøgelsen her

De første halve år løber tjenesten op i 2,99 euro per måned, svarende til godt 22 kroner og efterfølgende 5,99 euro per måned svarende til knap 45 kroner månedligt.

Læs også: Hele industrien holder øje med Amazon Web Services i piskende innovations-tempo: Her rykker selskabet for alvor
Brancheguiden
Brancheguide logo
Opdateres dagligt:
Den største og
mest komplette
oversigt
over danske
it-virksomheder
Hvad kan de? Hvor store er de? Hvor bor de?
TIETOEVRY DENMARK A/S
Udvikler, sælger og implementerer software til ESDH, CRM og portaler. Fokus på detailhandel, bygge- og anlæg, energi og finans.

Nøgletal og mere info om virksomheden
Skal din virksomhed med i Guiden? Klik her

Kommende events
Computerworld Cyber Briefing

Én gang om måneden leverer Computerworld Event et 30 minutters Cyber Briefing, hvor du får overblik over de mest aktuelle angreb, største trusler og tendenser samt giver dig gode råd, der kan implementeres direkte i din it-sikkerhedsafdeling. Tema: Hvor står Danmark i forhold truslen fra DDoS?

22. marts 2023 | Læs mere


Datadrevet forretning 2023

Gennem inspirerende oplæg fra personer, der – på egne eller andres vegne – har formået at udnytte data til at sikre en kant til konkurrenterne, bliver du inspireret til, hvordan din organisation kan lykkes med at høste gevinsterne gennem målrettet investering i databaseret innovation og udvikling og om, hvordan man i praksis spotter potentialet i og værdien af data.

23. marts 2023 | Læs mere


Enterprise Architecture Day 2023: Strategi styring og sikkerhed

Mange it-afdelinger har de seneste år har oprustet på it-arkitektursiden. Både gennem individuelle ansættelser og med oprettelse af egentlige arkitektafdelinger. Hvad er det, der gør it-arkitektens rolle så vigtig? Og hvad er det for udfordringer inden for områder som cloud, netværk og datacentre, som fylder hos nogle af landets bedste it-arkitekter lige nu?

28. marts 2023 | Læs mere