Artikel top billede

CFCS advarer mod høj risiko for hackerangreb i søfartssektoren: Fremmede stater har interesse i at spionere på danske virksomheder

Mange store angreb som NotPetya på virksomheder som A. P. Møller-Mærsk og kinesiske China Ocean Shipping får CFCS til at vurderer at trusslen fra cyberangreb i den den danske søfartssektor er “meget høj.”

Premium Kun for abonnenter
Forsvarets cyberenhed, Center for Cybersikkerhed (CFCS), har udgivet sin femte trusselsvurdering ud af i alt seks.

Denne gang har CFCS sat fokus på søfartssektoren, og her tegner sig

Eksklusivt Premium-indhold for abonnenter


Premium
Den nye kulørte iMac er så Applesk at det næsten gør ondt – og derfor ville jeg ikke selv købe en
Apple-dyderne lever i allerbedste velgående i selskabets nye, lækre og farverige iMac – og det bør få dig til at se dig om efter noget andet.
Computerworld
Efter Windows 11-lækket: Her er de nye elementer - og lanceringsdatoen
Podcast: Hvad kan Windows 11 tilbyde? Hvad kræver det af dit hardware? Hvornår kommer det? Og hvorfor har NNIT indsat Pär Fors som ny topchef? Ham har vi mødt på hans kontor i Søborg. Få svarene i denne episode af Computerworlds nyhedspodcast.
CIO
Der findes ikke noget vigtigere for din virksomhedskultur end psychological safety
Klumme: Forskningen er entydig: Vidensarbejde er mere effektiv, når du tør stille spørgsmål, rejse kritik og indrømme fejl helt uden frygt for at blive straffet eller gjort til grin. Hvis du ikke har fokus på denne del af din virksomhedskultur, så lever din virksomhed og dine medarbejdere ikke op til deres fulde potentiale.
White paper
Sådan får du maksimal værdi af serverudskiftning i SMV-organisationen
I denne analyse får du viden om, hvornår du udskifter hardware i den mellemstore virksomhed, så du optimerer værdien af både den eksisterende og kommeunde investering.