Stort nedbrud:KMD arbejder på højtryk for at klarlægge omfanget og årsagen - rammer flere af selskabets kunder

Artikel top billede

(Foto: Steen Brogaard / Steen Brogaard)

Tommy Ahlers klar med 81 millioner kroner til teknologi-handlingsplan til alle uddannelser

Ny handlingsplan skal sætte teknologi-forståelsen på agendaen på alle uddannelser. Uddannelses- og forskningsminister Tommy Ahlers (V) er klar med handlingsplan.

Med en ny handlingsplan vil uddannelses- og forskningsminister Tommy Ahlers (V) sætte teknologiforståelsen på dagsordenen på alle uddannelser med tre konkrete initiativer, skriver Børsen.

De tre initiativer kommer til at løbe over de kommende fire år.

De består af dels erfaringsudveksling via blandt andet et nyt videnscenter, regelforenklinger samt målrettet efteruddannelse af underviserne.

Ialt bliver der afsat 81 millioner kroner til initiativerne.

“Det, vi så derude, var, at det var nogle få ildsjæle, der drev det. Det skal vi væk fra, så teknologien bliver bredt mere ud. Det er ikke sikkert, samtlige 10.000 undervisere har præcis samme forudsætninger, og det er ikke sikkert, vi kan nå alle med det her program, men det er rigtigt mange, vi kan nå,” siger han til avisen.

Læs også:

Tommy Ahlers klar med milliarder til kunstig intelligens, men advarer mod faretruende tendens: "Al talent de sidste år er blevet støvsuget af store amerikanske virksomheder"
Brancheguiden
Brancheguide logo
Opdateres dagligt:
Den største og
mest komplette
oversigt
over danske
it-virksomheder
Hvad kan de? Hvor store er de? Hvor bor de?
Fiftytwo A/S
Konsulentydelser og branchespecifikke softwareløsninger til retail, e-Commerce, leasing og mediebranchen.

Nøgletal og mere info om virksomheden
Skal din virksomhed med i Guiden? Klik her

Kommende events
SAP Excellence Day 2023

På SAP Excellence Day 2023 får du det fulde overblik, der gør det lettere at prioritere mellem de mange muligheder og informeret grundlag for at vælge til og fra. Du får viden om, hvilke muligheder de nye tilbud og services giver – men også om risikoen ved at vælge de nyeste løsninger fra. Samtidig får du senest opdaterede indsigt i SAPs egne planer for de kommende 2-3 år.

13. april 2023 | Læs mere


Digitale forretningsprocesser 2023

Virksomhedens digitale processer er fuldkommen afgørende for, hvor hurtigt du kan transformere forretningen, udvikle nye forretningsmuligheder skabe overblik og rapportere effektivt, hurtigt og retvisende. Samtidig er de digitale processer – i tæt samspil med dine systemløsninger – afgørende for samarbejdet med partnere og leverandører – og for den oplevelse og værdiskabelse, du tilbyder ansatte og kunder. Herunder for ambitionerne om at skabe og tilpasse de muligheder, der karakteriserer en moderne arbejdsplads.

18. april 2023 | Læs mere


Digital bæredygtighed - den grønne transformation er over os

Kom med, når vi i giver et overblik over, hvordan nogle af de mest innovative it-selskaber går til bæredygtighed som forretningsområde - og hvorfor de har valgt at sætte ind på netop bæredygtighed som område. Du får også indblik i, hvordan innovative virksomheder udvikler teknologier direkte rettet mod øget bæredygtighed - og inspiration til, hvordan du selv kan komme videre med bæredygtigheden og blive en del af det spirende kæmpemarked for bæredygtighed - en af verdens for tiden tungeste dagsordener.

25. april 2023 | Læs mere