Artikel top billede

Endomondo fyrede hele den danske afdeling: Nu leverer selskabet det bedste resultat nogensinde

Den danskudviklede motionsapp Endomondo har endelig sorte tal på bundlinjen. Selskabet, der i dag ejes af Under Armour, leverer det bedste resultat nogensinde efter, man har fyret hele den danske afdeling.

I efteråret 2018 måtte Endomondo lukke og slukke i Danmark ti år efter Mette Lykke, Christian Birk og Jakob Jønck stiftede selskabet.

Nedlukningen medførte fyringer af 30 danske ansatte.

Under Armour, der købte virksomheden for 575 millioner kroner i 2015, tog konsekvensen af, at selskabet i hele sin levetid kun havde præsteret et eneste overskud i 2013/2014-regnskabsåret, og Endomondo havde udelukkende leveret underskud under Under Armours ejerskab.

Men det er der lavet om på nu.

Endomondo kommer ud af 2018 med et overskud på omkring 1,9 millioner kroner.

Det er en klar forbedring i forhold til året før, der bød på et underskud på omkring 900.000 kroner.

Da overskuddet er omkring 600.000 kroner højere end bundlinjen i 2013/2014 regnskabsåret, er der dermed også tale om et rekordoverskud for Endomondo.

Ingen af de tre Endomondo-stiftere, Mette Lykke, Christian Birk og Jakob Jønck arbejder længere i selskabet.

Læs også: Den danske iværksættersucces Endomondo lukker ned i Danmark: 30 mister jobbet

Læs også: Endomondo-stifter Mette Lykkes madspilds-app henter investering på 45 millioner til at gå ind i fire nye landeComputerworld
Efter Windows 11-lækket: Her er de nye elementer - og lanceringsdatoen
Podcast: Hvad kan Windows 11 tilbyde? Hvad kræver det af dit hardware? Hvornår kommer det? Og hvorfor har NNIT indsat Pär Fors som ny topchef? Ham har vi mødt på hans kontor i Søborg. Få svarene i denne episode af Computerworlds nyhedspodcast.
CIO
Der findes ikke noget vigtigere for din virksomhedskultur end psychological safety
Klumme: Forskningen er entydig: Vidensarbejde er mere effektiv, når du tør stille spørgsmål, rejse kritik og indrømme fejl helt uden frygt for at blive straffet eller gjort til grin. Hvis du ikke har fokus på denne del af din virksomhedskultur, så lever din virksomhed og dine medarbejdere ikke op til deres fulde potentiale.
White paper
Sådan: Ryd forhindringerne af vejen på cloudrejsen
IBM Cloud gør det lettere at lægge kritiske applikationer i skyen eller på en hybrid platform samt bevare kontrol og ejerskab – med fuld understøttelse af SAP og VMware.