Her er Danmarks fem bedste CIO’er lige nu:Se de fem nominerede til prisen som Årets CIO 2024

Artikel top billede

(Foto: IDG News Service)

Efter afsløringer om aflytning: Apple undskylder og indfører omfattende ændringer i Siri

Efter massiv kritik går Apple nu ud og undskylder for den menneskelige aflytning af brugernes samtaler med Siri. Se de nye ændringer til stemmeassistenten her.

Apple har været udsat for massiv kritik, da det kom frem, at selskabet har hyret folk til at gennemlytte brugeres samtaler med Siri.

Derfor har det amerikanske tech-selskab været ude og undskylde for deres håndtering af brugernes data.

Det skriver Apple i en pressemeddelelse.

Indtil nu har tech-selskabet fået underleverandører til at gennemlytte brugernes samtaler med Siri som del af kvalitetskontrollen. Ifølge selskabet er det kun 0,2 procent af samtalerne, der er blevet aflyttet og oversat.

Men det har Apple nu afskaffet.

"Vi ved, at vores brugere har været bekymrede over de seneste rapporter, der handler om folk, der lytter til Siris lydoptagelser, som er en del af Siris kvalitetskontrol."

"Vi har hørt bekymringerne og suspenderer øjeblikkeligt den menneskelige aflytning af Siri-samtalerne og er påbegyndt en omfattende evaluring af vores praksis og politikker," skriver Apple.

Læs mere her: Ansatte lyttede til folk, der havde sex og solgte narko: Nu stopper Apple omstridt Siri-program

Det har ført til flere ændringer af stemmeassistenten.

Selskabet skriver, at som standard vil Apple ikke længere opbevare og oversætte brugernes samtaler med Siri.

Det vil i stedet blive valgfrit for brugerne, om de vil give stemmeassisten lov til at bruge samtalerne til at forbedre servicen.

Som den tredje ændring, hvis man giver Siri lov til at benytte ens samtaler, så er det udelukkende medarbejdere fra Apple, der vil gennemlytte interaktionerne med Siri.

Tidligere har Apple hyret andre selskaber til at gennemlytte Siri-samtalerne. Denne praksis er blandt andet blevet afsløret i Danmark.

Det kan du læse mere om her: Apple og Google har aflyttet og nedskrevet danskeres samtaler: "Jeg har overhørt skænderier, samlejer samt almindelige samtaler"




IT-JOB

Cognizant Technology Solutions Denmark ApS

Graduate - Software Automation Program

Optum Computational Engineering ApS

SW developer

Børns Vilkår

IT Supporter (Valby)
Brancheguiden
Brancheguide logo
Opdateres dagligt:
Den største og
mest komplette
oversigt
over danske
it-virksomheder
Hvad kan de? Hvor store er de? Hvor bor de?
Højer og Lauritzen ApS
Distributør af pc- og printertilbehør.

Nøgletal og mere info om virksomheden
Skal din virksomhed med i Guiden? Klik her

Kommende events
OT og IT: Modernisér produktionen og byg sikker bro efter et årelangt teknologisk efterslæb

Moderne produkter skal have mere end strøm for at fungere – og deres navlestreng skal ikke klippes når de forlader fabrikshallen. På denne konference kan du derfor lære mere om hvordan du får etableret det sikre setup når der går IT i OT.

30. april 2024 | Læs mere


Roundtable for sikkerhedsansvarlige: Hvordan opnår man en robust sikkerhedsposition?

For mange virksomheder har Zero Trust og dets principper transformeret traditionelle tilgange til netværkssikkerhed, hvilket har gjort det muligt for organisationer at opnå hidtil usete niveauer af detaljeret kontrol over deres brugere, enheder og netværk - men hvordan implementerer man bedst Zero Trust-arkitekturer i et enterprise set up? Og hvordan muliggør Zero Trust-arkitekturen, at organisationer opnår produktivitetsfordele med AI-værktøjer samtidig med, at de forbliver sikre i lyset af fremvoksende trusler?

01. maj 2024 | Læs mere


ERP-trends 2024

Bliv derfor inspireret til, hvordan du kan optimere dine systemer og processer når af nogle af de fremmeste eksperter på ERP-markedet dele deres iagttagelser af det aktuelle marked og vurderinger af, hvad vi har i vente de kommende 3-5 år. Vi sætter også fokus på, hvordan udviklingen kommer til at påvirke din organisation, hvordan du bedst forbereder og planlægger ERP-indsatsen og om, hvilke faldgruber du skal være opmærksom på.

02. maj 2024 | Læs mere